2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım cicim çokkk teşekkürler

benimde sana bir süprizim var ama :))))))))

ruşeym aldım sanaaaaaa

ben yollucam bu sefer

saol sordugun için
doktorum kesin ne sezeryan dedi ne de normal
takip edicez ileriki hafttalarda dedi
ama 2 defa dolanması problem gibi anladım ben yani bunu acabılırmıste 3-4 de yapabilirmiş ((((((((((

zaten normal doğumun yüzde 25 inde boynunda 1 tur olabiliyormus

ooooooooo yesicam güzel haberler le gelmişsin afferin inşaallah normal ve sağlıklı doğum yaparsınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

aynen öyle dedi önemli olan sıkışmaması. dolaşması gayet doğal dedi. ne yalan deyim içim rahatladı. hazır o kadar bekletti bizi bacımın durumunu da sorayım dedim :roflol:
bi dahaki sefer kağıtla gidecem. buyrun diycem cevaplayın. kızlaın soruları :roflol:
zaten dünden beri aklımdaydı
düşünceli kujum benim. nasıl öderim hakkını. sen göndereceksen ptt ile gönder :roflol: :roflol: ciddi söylüyorum. bugün yurt içi kargodan ürünlerim geldi 15 lira verdim. yuh dedim.

sağolcanım amin. dualarınızla vallahi

dün aldım canım da seni yakalayamadım söylemek için aktarın önünden geçerken baktım ruseym geldi yazmıslar hemen daldım içeri aklıma sen geldin çünkü şükür benim geçti bugday kepeği yaradı bana ama sana yaramadı die içten içten çok kızmıstım kendime :)) bak bu sefer yarıcak heheheh

ptt den yollarım canım

kendine ne diye kızıyosun. benim tembel bağırsaklarıma kız :roflol:

canım özelden at istersen adresini ne olur ne olmaz yarın yollarım

blackyolluyor.com alışverişin yeni adresi afedersiniz hanımefendi son model arabanız var mı satıyomusunuzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

walla arabamızı satalı iki ay oldu tabanvay kullanıyoruz canım hahahahahah kocam sağ olsunnnnnnnn bozdu arabamızı ohhhhhh parasınıda yedik şimdi cımcızlak bakıoz hehehehe

walla arabamızı satalı iki ay oldu tabanvay kullanıyoruz canım hahahahahah kocam sağ olsunnnnnnnn bozdu arabamızı ohhhhhh parasınıda yedik şimdi cımcızlak bakıoz hehehehe

boşver kız daha iyisi benimkide araba alıcam diye tutturdu ben sevmiyom arabayı alırsan banada ayrı alcan diyom zorlansın diye önce bana alalım sonra da sana alırız diyoakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

canım yaa benim kız uyuyacak onu yatırayım sonra görüşürüz mızmızlanıp duruyo öpüyorum siziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…