kızlar şimdilik bana musade ben çıkayım kociş gelir şimdi sofrayı hazırlayayımm
akşam kaybolmayınn
heh blackcim senin için şu kordon olayını sordum doktora. normal doğuma engel mi diye?
adam nerden buluyosun bu soruları dedi :)) bulurum ulen dedim. neyse açıklayım hemen. normal doğumla gelen bebeklerin yarısında bu durum var. ama doktolar bunu sezeryan gerekçesi gösteiyolar ki bu son derece yanlış. önemli olan kordonun sıkışmaması.
aslında bunları ben daha önceki araştımalarımın sonucunda da söylemiştim. ama doktoa da sorayım dedim. senin doktorbu durumda sezeryan mı yaparız dedi canım?
aynen öyle dedi önemli olan sıkışmaması. dolaşması gayet doğal dedi. ne yalan deyim içim rahatladı. hazır o kadar bekletti bizi bacımın durumunu da sorayım dedim :roflol:canım cicim çokkk teşekkürler
benimde sana bir süprizim var ama :))))))))
ruşeym aldım sanaaaaaa
ben yollucam bu sefer
saol sordugun için
doktorum kesin ne sezeryan dedi ne de normal
takip edicez ileriki hafttalarda dedi
ama 2 defa dolanması problem gibi anladım ben yani bunu acabılırmıste 3-4 de yapabilirmiş((((((((((
zaten normal doğumun yüzde 25 inde boynunda 1 tur olabiliyormus
ooooooooo yesicam güzel haberler le gelmişsin afferin inşaallah normal ve sağlıklı doğum yaparsınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
aynen öyle dedi önemli olan sıkışmaması. dolaşması gayet doğal dedi. ne yalan deyim içim rahatladı. hazır o kadar bekletti bizi bacımın durumunu da sorayım dedim :roflol:
bi dahaki sefer kağıtla gidecem. buyrun diycem cevaplayın. kızlaın soruları :roflol:
zaten dünden beri aklımdaydı
düşünceli kujum benim. nasıl öderim hakkını. sen göndereceksen ptt ile gönder :roflol: :roflol: ciddi söylüyorum. bugün yurt içi kargodan ürünlerim geldi 15 lira verdim. yuh dedim.
dün aldım canım da seni yakalayamadım söylemek için aktarın önünden geçerken baktım ruseym geldi yazmıslar hemen daldım içeri aklıma sen geldin çünkü şükür benim geçti bugday kepeği yaradı bana ama sana yaramadı die içten içten çok kızmıstım kendime :)) bak bu sefer yarıcak heheheh
ptt den yollarım canım
canım özelden at istersen adresini ne olur ne olmaz yarın yollarım
canım özelden at istersen adresini ne olur ne olmaz yarın yollarım
blackyolluyor.com alışverişin yeni adresi afedersiniz hanımefendi son model arabanız var mı satıyomusunuzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız black yemekteyizi izliyon mu:uhm::uhm:
walla arabamızı satalı iki ay oldu tabanvay kullanıyoruz canım hahahahahah kocam sağ olsunnnnnnnn bozdu arabamızı ohhhhhh parasınıda yedik şimdi cımcızlak bakıoz hehehehe
evet canım genelde izlerim evde olursam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?