2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben yaklaşık 19 -20 yaşımdan beri araba kullanıyorum çok zor benim için arabasızlık gırgıra vuruyorum ama üzülüyorum seneye alırız anca..
eşim acemi oldugu için motoru mahvetti sıpam
eşime ben aldırttım zorla ehliyeti çünkü artık şöförü gibi olmustum özeniyordum walla kadınların yanda oturup eşlerinin kullanmasını ama keske aldırtmasaydım araba hararet yapmıs fark etmemiş 1 saat boyunca.. tosuncuk

bu haftadakileri izliyon mu şu ege var dı ya gıcık mı gıcık şımarık kız gerçi hepsi birbirinden uyuz beee:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

ay bugun o egenin agzının orta yerine yapıştırasım geldi..

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

canım ne varsa kopamadılar bizden hahaha yyy

Slm kislar ben geldimm a.s.

Yesica geldimi ? Nasilmis durumlar

Oyyyy oyyy oyyy nasi sevindim anlatamam canim yaaa olumunekankayizsmile
Sonunda dogru yolu bulmus senin yaramaz ogluss afferim onaaa
Kilosu falan nasilmis canim yazmamissin ama :uhm:
Babalar hep kendine benzesin ister zaten benim mertim babasinin kopyasi resmen bu bari bana benzesin dedim ama gördügüm kadariyla buda ayni babasii kaydirigubbakcemile3

offfesra çok az kaldı yaff eyvahedigeldismile

Evet yaa artik sayili saatler kaldi zeynebe kavusmayaa eyvahedigeldismile
Esra biz burda heycandan duramazken sen ne haldesin acabaa canimmmm akannehir

oluşumuzun başı sol kasığımın üzerinde. baş aşağı yani. dönmüş oluyor yani bından sonra dönemez dönemez tekrar geri delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

kızla bu arada saçlı bebelerden pek hoşlanmazdım. oğlumun benim gibi saçları var:roflol:

ayy canımmmm,çoook sevindim,dönmüş çok şükürr:teytey::teytey::teytey:
bi de neler söyledin kuzuma,dönmüş işte oğluşumuz..
ama en önemlisi sağlıklı olmasıopuyorumnanaktan
ohh çok rahatladım,kuzularımızın güzel haberlerini aldım:dance::dance::dance:
tırmık parmaklarıyla tırmıklar şimdi kasığını:)))
annesine benzesin cillop gibi delikanlı olsun inşallah:asigim:
ay bizimkinin saçını görmedik hiç,keloş mu yoksaasempatiksalakcinni

blackcim,yazdıkların ve mesajınla beni çok ağlattın bugun,yaza kocaaamaaan bi kucaklaşma borcun var,okurken çok istedim kocaman sarılmayıolumunekankayizsmile

offfesra çok az kaldı yaff eyvahedigeldismile

Evet yaa artik sayili saatler kaldi zeynebe kavusmayaa eyvahedigeldismile
Esra biz burda heycandan duramazken sen ne haldesin acabaa canimmmm akannehir

bi kalbim güm güm oluyor bi sakinleşiyorum:))
bilirsiniz negatif düşünmem pek ama arada tırstığım dakikalar bile oluyordelikafadulden

nerdeyse 11 saat kaldı:CüvCüv:

bilirsiniz negatif düşünmem pek ama arada tırstığım dakikalar bile oluyordelikafadulden

Yarin kacta hastanede olucan esracim ahh uykun olsada uyuyabilsen sabaha kadar ne guzel olur ama heycandan uyuyamican kesinnn kaydirigubbakcemile3
Mide bosaltimi icin hap falan verdilermi yoksa yerin bisey varmis yapilan adini hatirlayamadim ondan mi yapcaklar canim mideni bosaltmak icinn bilmiyorumkismile

bebeğine kavuşacaksın çok güzel bir şey

sağol bitanem. valla o kadar dua ettiniz. dönmese sorardım ona suyu falan iyiymiş. çok şükür. 2100 g canım normal değil mi? yalnız şu 4 boyutluda ne çirkin çıkmış. kime benziyo belli değil :roflol:

sağol canım biliyorum telaşın arasında bile merak etmişsindir. saçını çok merak etme sabaha görürsün artık :roflol: biz blacten gelen haberi bekliycez artık. bu arada arayamazsanız falan kardeşin bi mesaj atsa yeter. merak ederiz. ona göre ayarlamayı yap akşamdan CADIARZU. ayrıntıları tel de anlatırsın sonra. bizi unutma bebişi görünce :roflol:

kızlar aşkı memnu başlamak üzere ben duş alıp tv basına oturcam..hepinizi kocaman öptümmmmmmmm

esracımmm ayyy bana bastılar sen nasıl duruyorsun walla ay yarın saglıklı haberlerini alıcaz inş. akşama doğru arıcam ben seni hemen sıkboğaz etmeyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…