boşver kız daha iyisi benimkide araba alıcam diye tutturdu ben sevmiyom arabayı alırsan banada ayrı alcan diyom zorlansın diye önce bana alalım sonra da sana alırız diyoakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir
bu haftadakileri izliyon mu şu ege var dı ya gıcık mı gıcık şımarık kız gerçi hepsi birbirinden uyuz beee:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
kızlar bende kaçtım kendinize ve bebişlere iyi bakın
Slm kislar ben geldimm a.s.
Yesica geldimi ? Nasilmis durumlar
heh veriyom haberleri. kilosu iyi iç organlar tamam. yüzünü çekebilmek için doktor akrobasi yaptı.
kızlar kaç gündür aşağıda bişeyler karıştırdığını biliodum ama yine de kötüye hazırlıklı olayım dedim.başı sol kasığımdaysa dönmüş oluyo demi? ayakları da haliyle sağ göğüs kafesimin altında. çirkin bişey. babası bana benzemiyo dedi durdu. üzüldü adam. doktor da burnu aynen annesi deyince hepten yıkıldı adamcağız:sinifsinif: mafoldumben
dönmüş dönmüş dönmüş
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
offfesra çok az kaldı yaff eyvahedigeldismile
slm kızlar
oluşumuzun başı sol kasığımın üzerinde. baş aşağı yani. dönmüş oluyor yani bından sonra dönemez dönemez tekrar geri delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
heh veriyom haberleri. kilosu iyi iç organlar tamam. yüzünü çekebilmek için doktor akrobasi yaptı.
kızlar kaç gündür aşağıda bişeyler karıştırdığını biliodum ama yine de kötüye hazırlıklı olayım dedim.başı sol kasığımdaysa dönmüş oluyo demi? ayakları da haliyle sağ göğüs kafesimin altında. çirkin bişey. babası bana benzemiyo dedi durdu. üzüldü adam. doktor da burnu aynen annesi deyince hepten yıkıldı adamcağız:sinifsinif: mafoldumben
heh blackcim senin için şu kordon olayını sordum doktora. normal doğuma engel mi diye?
adam nerden buluyosun bu soruları dedi :)) bulurum ulen dedim. neyse açıklayım hemen. normal doğumla gelen bebeklerin yarısında bu durum var. ama doktolar bunu sezeryan gerekçesi gösteiyolar ki bu son derece yanlış. önemli olan kordonun sıkışmaması.
aslında bunları ben daha önceki araştımalarımın sonucunda da söylemiştim. ama doktoa da sorayım dedim. senin doktorbu durumda sezeryan mı yaparız dedi canım?
kızla bu arada saçlı bebelerden pek hoşlanmazdım. oğlumun benim gibi saçları var:roflol:
offfesra çok az kaldı yaff eyvahedigeldismile
Evet yaa artik sayili saatler kaldi zeynebe kavusmayaa eyvahedigeldismile
Esra biz burda heycandan duramazken sen ne haldesin acabaa canimmmm akannehir
Hosgeldin canim a.s.
bi kalbim güm güm oluyor bi sakinleşiyorum:))
bilirsiniz negatif düşünmem pek ama arada tırstığım dakikalar bile oluyordelikafadulden
nerdeyse 11 saat kaldı:CüvCüv:
bi kalbim güm güm oluyor bi sakinleşiyorum:))
bilirsiniz negatif düşünmem pek ama arada tırstığım dakikalar bile oluyordelikafadulden
nerdeyse 11 saat kaldı:CüvCüv:
sağol bitanem. valla o kadar dua ettiniz. dönmese sorardım ona suyu falan iyiymiş. çok şükür. 2100 g canım normal değil mi? yalnız şu 4 boyutluda ne çirkin çıkmış. kime benziyo belli değil :roflol:Oyyyy oyyy oyyy nasi sevindim anlatamam canim yaaa olumunekankayizsmile
Sonunda dogru yolu bulmus senin yaramaz ogluss afferim onaaa
Kilosu falan nasilmis canim yazmamissin ama :uhm:
Babalar hep kendine benzesin ister zaten benim mertim babasinin kopyasi resmen bu bari bana benzesin dedim ama gördügüm kadariyla buda ayni babasii kaydirigubbakcemile3
ayy canımmmm,çoook sevindim,dönmüş çok şükürr:teytey::teytey::teytey:
bi de neler söyledin kuzuma,dönmüş işte oğluşumuz..
ama en önemlisi sağlıklı olmasıopuyorumnanaktan
ohh çok rahatladım,kuzularımızın güzel haberlerini aldım:dance::dance::dance:
tırmık parmaklarıyla tırmıklar şimdi kasığını:)))
annesine benzesin cillop gibi delikanlı olsun inşallah:asigim:
ay bizimkinin saçını görmedik hiç,keloş mu yoksaasempatiksalakcinni
blackcim,yazdıkların ve mesajınla beni çok ağlattın bugun,yaza kocaaamaaan bi kucaklaşma borcun var,okurken çok istedim kocaman sarılmayıolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?