Canim artik hersey normal gozukuyo o zaman ne guzel insallah doguma kadar da hersey yolunda gider canimm :Saruboceq:sağol bitanem. valla o kadar dua ettiniz. dönmese sorardım ona suyu falan iyiymiş. çok şükür. 2100 g canım normal değil mi? yalnız şu 4 boyutluda ne çirkin çıkmış. kime benziyo belli değil :roflol:
ya kızlar bu kordon dolanmasını acacak hareket falan hiç mi yokDDD
Yarin kacta hastanede olucan esracim ahh uykun olsada uyuyabilsen sabaha kadar ne guzel olur ama heycandan uyuyamican kesinnn kaydirigubbakcemile3
Mide bosaltimi icin hap falan verdilermi yoksa yerin bisey varmis yapilan adini hatirlayamadim ondan mi yapcaklar canim mideni bosaltmak icinn bilmiyorumkismile
darısı başınızaaopuyorumnanaktanbebeğine kavuşacaksın çok güzel bir şey
sağol bitanem. valla o kadar dua ettiniz. dönmese sorardım ona suyu falan iyiymiş. çok şükür. 2100 g canım normal değil mi? yalnız şu 4 boyutluda ne çirkin çıkmış. kime benziyo belli değil :roflol:
sağol canım biliyorum telaşın arasında bile merak etmişsindir. saçını çok merak etme sabaha görürsün artık :roflol: biz blacten gelen haberi bekliycez artık. bu arada arayamazsanız falan kardeşin bi mesaj atsa yeter. merak ederiz. ona göre ayarlamayı yap akşamdan CADIARZU. ayrıntıları tel de anlatırsın sonra. bizi unutma bebişi görünce :roflol:
kızlar aşkı memnu başlamak üzere ben duş alıp tv basına oturcam..hepinizi kocaman öptümmmmmmmm
ya kızlar bu kordon dolanmasını acacak hareket falan hiç mi yokDDD
sabah çok erken kalktım o yüzden çok uykum var ama uyuyabilcem mi emin değilim sılamm:)
ama yatıp kitap okurum,kafam dağılsın,yoksa kalbim güm güm akannehir
midemi boşaltmak için bişi vermedi doktorum,lağman mı lavman mı neyse onu da demedi hiç,sabah görcez bakalımsempatiksalakcinni
sabah 6:30 gibi hastanede olcaz,7:15te epiduralim takılcakmış,doğum fotoğrafçımız da o saatte gelecek..8de ameliyathanede olcakmışız..
zeyno da bi heyecanlı zıp zıp zıplıyor
Canim artik hersey normal gozukuyo o zaman ne guzel insallah doguma kadar da hersey yolunda gider canimm :Saruboceq:
Kilosuda masallah iyi canim tam normal
Senin haftalarinda benim oglusta o kilo civarlarindaydi
Bizim doktorun ekraninda ben oglusumu cok net gördüm canim ya karsimdaydi resmen yuzu sizinki farkli bi makinedir belki.
Zaten babamiz oglusu gorur gormez hemen bida bana benziyo dedi boshayallersmile
ben yuzunu gordugumde 30 haftalik falandi son haftalarda cok net gozukmeyebiliyomus yuzu ondan da olabilir canimm bilmiyorumkismile
kardeşime söyledim,hemen msj yaz dedimopuyorumnanaktan
detaylar gelene kadar herşeyin yolunda olduğunu duyun en azındanopuyorumnanaktan
Canim ya keske olsada yapsanbilmiyorumkismile
Doktorun bisey demedimi ne bilim cok hareket etme uzan falan diye onun bu konuda seni yönlendirmesi gerekti aslindaa boshayallersmile
ne deyim sana ben. susam yağı sür :roflol:
canım benim yapacağın en güzel hareketsol yanına uzanıp bebişimizi kana oksijene doyurmak. kaydirigubbakcemile2 böle fırfır dönme yeter :roflol:
bi de sallanıp duruyo serseri zor yakalıyodu zaten yüzünü.
olabilir bulanık gibi zaten. süpriz bakalım nasıl bişey çıkacak laelaelaelaelae
canım benimm,kardeşimi tembihledim sana msj yazacak ama işi garantiye alalım,sen numaranı tekrar yaz facebooktan:))))))))))esracımmm ayyy bana bastılar sen nasıl duruyorsun walla ay yarın saglıklı haberlerini alıcaz inş. akşama doğru arıcam ben seni hemen sıkboğaz etmeyeyim
yesica da söylemiş,en güzeli sol yana uzanmak,böylece oksijene doysun prensesimmopuyorumnanaktanya kızlar bu kordon dolanmasını acacak hareket falan hiç mi yokDDD
Ayy esram bugunde erenim uyandigimdan beri karnimi sekilden sekile soktu inan ben bile hayret ediyorum bugun bu cocuga neler oluyorrrSanirim nisanlisin dunyaya gelme heycani benim oglusuda sardi karnimdan cikivericek diye korkuyorum artik 9 ayda yaptigi butun hareketlerin toplamini bugun yapmistir herhaldee
Bugun kizlarla konustuk sanirim o lacman denilen seyi yaparlar canim sanada mide bosaltmak icin neyse korkma hic rahat ol kendini kasma canim sakinn olumunekankayizsmile
Sakin bi odaya cekil uyumaya calis bencece zaten cok erken kalkmissin ee yarinda erken kalkican sabah 5-6 ya kadar uyusan ne guzel olur hem yarina da dinlenmis olarak girersin doguma canimmm kaydirigubbakcemile5
bi de sallanıp duruyo serseri zor yakalıyodu zaten yüzünü.
olabilir bulanık gibi zaten. süpriz bakalım nasıl bişey çıkacak laelaelaelaelae
ya adam bir sey demedi beklicez görcez dedii..
:
Ayy yesicam kinder supriz cikolatalari varya ona benzedi senin lafin.
Benim oglus her alisverise ciktigimizda alir mutlaka ondan ve her seferinde heycanla acar acaba icinde ne var anne diye.
Malesef ki hic de begendigi bisey cikmaz acinca gorup morali bozulur kizar sinirden cikolatasini bile yemez ben yerimmm kaydirigubbakcemile3
Bence senin oglus babasina benzicek canimm.Bizim ailenin cocuklari hep babalarina benzer ne hikmetsee sempatiksalakcinni
Bi tane bile yok annesine ceken.
Kardeslerin cocuklari kime benziyosa sendede ayni durum gecerli olabilirr
yerim ben erenimii:asigim:
yaramaz nişanlılar bunlarkaydirigubbakcemile3
uyanmadan 4 saat uyusam yeter ama bakalımboshayallersmile
kızımı görünce enerji gelir banaaguclubacismile
]
aa kalplerimiz birmiş,ben de sürpriz yumurta dediydim:))))
anneleri öyle güzel kalpli ki kuzularımızın,kalpleri annelerine benzesin de fiziken babalarına benzeseler de olur:))
esracım geçmişi okudum ama oje konusu gerçek siliyorlar kaynım anestezi teknisyeni sürekli söylüyor bana oje falan sürme parmaga takılan bi alet var onu engelliyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?