2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canim artik hersey normal gozukuyo o zaman ne guzel insallah doguma kadar da hersey yolunda gider canimm :Saruboceq:
Kilosuda masallah iyi canim tam normal
Senin haftalarinda benim oglusta o kilo civarlarindaydi

Bizim doktorun ekraninda ben oglusumu cok net gördüm canim ya karsimdaydi resmen yuzu sizinki farkli bi makinedir belki.
Zaten babamiz oglusu gorur gormez hemen bida bana benziyo dedi boshayallersmile
ben yuzunu gordugumde 30 haftalik falandi son haftalarda cok net gozukmeyebiliyomus yuzu ondan da olabilir canimm bilmiyorumkismile

ya kızlar bu kordon dolanmasını acacak hareket falan hiç mi yok DDD

Canim ya keske olsada yapsanbilmiyorumkismile
Doktorun bisey demedimi ne bilim cok hareket etme uzan falan diye onun bu konuda seni yönlendirmesi gerekti aslindaa boshayallersmile

sabah çok erken kalktım o yüzden çok uykum var ama uyuyabilcem mi emin değilim sılamm:)
ama yatıp kitap okurum,kafam dağılsın,yoksa kalbim güm güm akannehir
midemi boşaltmak için bişi vermedi doktorum,lağman mı lavman mı neyse onu da demedi hiç,sabah görcez bakalımsempatiksalakcinni
sabah 6:30 gibi hastanede olcaz,7:15te epiduralim takılcakmış,doğum fotoğrafçımız da o saatte gelecek..8de ameliyathanede olcakmışız..
zeyno da bi heyecanlı zıp zıp zıplıyor

bebeğine kavuşacaksın çok güzel bir şey
darısı başınızaaopuyorumnanaktan

merak ne kelime çatladım:)) ama çook şükür sağlık haberinizi duydumzemuszemus
tıfıl dedin dedin kuzum seni haksız çıkardı artık uğraşma oğluşumuzlaklava:

kardeşime söyledim,hemen msj yaz dedimopuyorumnanaktan
detaylar gelene kadar herşeyin yolunda olduğunu duyun en azındanopuyorumnanaktan

ne deyim sana ben. susam yağı sür :roflol:

canım benim yapacağın en güzel hareketsol yanına uzanıp bebişimizi kana oksijene doyurmak. kaydirigubbakcemile2 böle fırfır dönme yeter :roflol:

Ayy esram bugunde erenim uyandigimdan beri karnimi sekilden sekile soktu inan ben bile hayret ediyorum bugun bu cocuga neler oluyorrr Sanirim nisanlisin dunyaya gelme heycani benim oglusuda sardi karnimdan cikivericek diye korkuyorum artik 9 ayda yaptigi butun hareketlerin toplamini bugun yapmistir herhaldee

Bugun kizlarla konustuk sanirim o lacman denilen seyi yaparlar canim sanada mide bosaltmak icin neyse korkma hic rahat ol kendini kasma canim sakinn olumunekankayizsmile

Sakin bi odaya cekil uyumaya calis bencece zaten cok erken kalkmissin ee yarinda erken kalkican sabah 5-6 ya kadar uyusan ne guzel olur hem yarina da dinlenmis olarak girersin doguma canimmm kaydirigubbakcemile5

bi de sallanıp duruyo serseri zor yakalıyodu zaten yüzünü.
olabilir bulanık gibi zaten. süpriz bakalım nasıl bişey çıkacak laelaelaelaelae

kardeşime söyledim,hemen msj yaz dedimopuyorumnanaktan
detaylar gelene kadar herşeyin yolunda olduğunu duyun en azındanopuyorumnanaktan

Aman esram detaylardan önce iyi haberlerinizi alalim o yeter zaten bize canim.
Detaylari daha sonra ögrensekte olurr.
Ayy insallahh yarina mertim gec uyanirda bende gec uyanirim erken uyanirsam ve daha senden haber gelmemis olursa nasi zaman gecer bilmiyorum hiccc bilmiyorumkismile

Canim ya keske olsada yapsanbilmiyorumkismile
Doktorun bisey demedimi ne bilim cok hareket etme uzan falan diye onun bu konuda seni yönlendirmesi gerekti aslindaa boshayallersmile

ya adam bir sey demedi beklicez görcez dedii..

ne deyim sana ben. susam yağı sür :roflol:

canım benim yapacağın en güzel hareketsol yanına uzanıp bebişimizi kana oksijene doyurmak. kaydirigubbakcemile2 böle fırfır dönme yeter :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Ayy yesicam kinder supriz cikolatalari varya ona benzedi senin lafin.
Benim oglus her alisverise ciktigimizda alir mutlaka ondan ve her seferinde heycanla acar acaba icinde ne var anne diye.
Malesef ki hic de begendigi bisey cikmaz acinca gorup morali bozulur kizar sinirden cikolatasini bile yemez ben yerimmm kaydirigubbakcemile3

Bence senin oglus babasina benzicek canimm.Bizim ailenin cocuklari hep babalarina benzer ne hikmetsee sempatiksalakcinni
Bi tane bile yok annesine ceken.
Kardeslerin cocuklari kime benziyosa sendede ayni durum gecerli olabilirr

esracımmm ayyy bana bastılar sen nasıl duruyorsun walla ay yarın saglıklı haberlerini alıcaz inş. akşama doğru arıcam ben seni hemen sıkboğaz etmeyeyim
canım benimm,kardeşimi tembihledim sana msj yazacak ama işi garantiye alalım,sen numaranı tekrar yaz facebooktan:))))))))))
yesica da söylemiş,en güzeli sol yana uzanmak,böylece oksijene doysun prensesimmopuyorumnanaktan
yaniii gezip durma artıkkkklava:

yerim ben erenimii :asigim:
yaramaz nişanlılar bunlarkaydirigubbakcemile3
uyanmadan 4 saat uyusam yeter ama bakalımboshayallersmile
kızımı görünce enerji gelir banaaguclubacismile

sürpriz yumurtalarımızz bunlar bizimmm:asigim::asigim::asigim:

ya adam bir sey demedi beklicez görcez dedii..
:

Ne sacma ya ne demek beklicez görcez niye doktor olmus o zaman o bisey yapamicaksa ve öneremicekse klava:
Insani böyle bi belirsizlik icinde birakiyo iste bu doktorlar para almaya gelince iyiler ama careye gelince beklicez görcezz sempatiksalakcinni

aa kalplerimiz birmiş,ben de sürpriz yumurta dediydim:))))
anneleri öyle güzel kalpli ki kuzularımızın,kalpleri annelerine benzesin de fiziken babalarına benzeseler de olur:))

esracım geçmişi okudum ama oje konusu gerçek siliyorlar kaynım anestezi teknisyeni sürekli söylüyor bana oje falan sürme parmaga takılan bi alet var onu engelliyomuş

yerim ben erenimii :asigim:
yaramaz nişanlılar bunlarkaydirigubbakcemile3
uyanmadan 4 saat uyusam yeter ama bakalımboshayallersmile
kızımı görünce enerji gelir banaaguclubacismile
]

Uyursun canim bi kac saat sonra uykun gelir artik sabahtan bu saate kadar iyi bile dayandin bence
Ayy biz ne zaman goruruz zeynebimin resmini yaa gelinimi görmek istiyom ben en kisa zamandaa :ecrin_bebek:
Esram hep sorcak oluyom unutuyom doktor kilosunu söylemistir kesin 3 bucuk kiloyu gecmis mi canim zeynebimm bilmiyorumkismile

aa kalplerimiz birmiş,ben de sürpriz yumurta dediydim:))))
anneleri öyle güzel kalpli ki kuzularımızın,kalpleri annelerine benzesin de fiziken babalarına benzeseler de olur:))

Bende senin yazini okuyunca guldum zati ayni seyi yazmisiz diyee kaydirigubbakcemile3
Dünürcüm biz senle iyi anlascaz kesinnnn olumunekankayizsmile
Ayy benim oglus bana cekmesin ben safimdir cabuk kaniyorum herseye azcik uyanik gozu acik olsunn gerci babasida pek uyanik sayilmaz ama oda ben gibidir herseye kaniverir hemenn :bilmiyorumkismile
Sulalede uyanik kim varsa ona ceksin iste kaynana haric tabii :roflol:

şimdi yumutadadan çıkanı beğenmezsek gönderebiliyo muyuz:roflol: diyecem olum yakışıklı ol öle gel. ben bi daha doğururum seni

ayyyyyy saol esracım yolladım tekrar bu sefer dogru :)))

ben catlardım meraktannn cantanı kontrol et son bir kez daha

Esrama ,

Canim arkadasim Her an aklimda olucaksin yarin belki yaninda olamicam ama kalbimin seninle ve zeynebimle oldugunu unutma emi.

Zeynebimi kucagina al benim icin de doya doya kokla onuu olumunekankayizsmile

Icimden gecenleri yaziya dokmek gercekten zor simdi ama sevildigini ve hep aklimda oldugunu bil yeter canimmm opuyorumnanaktan

Rabbimden sana hic zorluk cekmeden agrizsiz acisiz eziyetsiz gule oynaya bi dogum yapmani diliyorum:Saruboceq:

Zeynebimide saglikla kucagina alirsin insallah.

Rabbime emanetsiniz sen ve zeynebimmm :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…