canım sürdüm ama yanıma aseton alayım,çıkar derlerse çıkarırım:) sağol uyarın içinopuyorumnanaktanesracım geçmişi okudum ama oje konusu gerçek siliyorlar kaynım anestezi teknisyeni sürekli söylüyor bana oje falan sürme parmaga takılan bi alet var onu engelliyomuş
enn kısa zamanda hatta mail adresi atarsanız özelden,akşama fotoğraf yollayacak fotoğrafçımız,mail listesi istemişti,ekleme yaparımopuyorumnanaktanUyursun canim bi kac saat sonra uykun gelir artik sabahtan bu saate kadar iyi bile dayandin bence
Ayy biz ne zaman goruruz zeynebimin resmini yaa gelinimi görmek istiyom ben en kisa zamandaa :ecrin_bebek:
Esram hep sorcak oluyom unutuyom doktor kilosunu söylemistir kesin 3 bucuk kiloyu gecmis mi canim zeynebimm bilmiyorumkismile
ama sen saf değil temiz kalplisin canımm,ama haklısın bu devirde uyanık olmak lazımm:)Bende senin yazini okuyunca guldum zati ayni seyi yazmisiz diyee kaydirigubbakcemile3
Dünürcüm biz senle iyi anlascaz kesinnnn olumunekankayizsmile
Ayy benim oglus bana cekmesin ben safimdir cabuk kaniyorum herseye azcik uyanik gozu acik olsunn gerci babasida pek uyanik sayilmaz ama oda ben gibidir herseye kaniverir hemenn :bilmiyorumkismile
Sulalede uyanik kim varsa ona ceksin iste kaynana haric tabii :roflol:
sen bi kere çıkar da,oğluş istese de tekrarını sen istemezsin:roflol:şimdi yumutadadan çıkanı beğenmezsek gönderebiliyo muyuz:roflol: diyecem olum yakışıklı ol öle gel. ben bi daha doğururum seni
ayyyyyy saol esracım yolladım tekrar bu sefer dogru :)))
ben catlardım meraktannn cantanı kontrol et son bir kez daha
herkese slmopuyorumnanaktan geçmişe bakmim en iisi yoksa kaybolucamakannehir
hoş geldinnnn bencede bakma geçmiş çokkkk kalabalık bugun
hepimiz esraya yükleniyoruz yarın için :)))))))))
sen nasılsınnnn
Esrama ,
Canim arkadasim Her an aklimda olucaksin yarin belki yaninda olamicam ama kalbimin seninle ve zeynebimle oldugunu unutma emi.
Zeynebimi kucagina al benim icin de doya doya kokla onuu olumunekankayizsmile
Icimden gecenleri yaziya dokmek gercekten zor simdi ama sevildigini ve hep aklimda oldugunu bil yeter canimmm opuyorumnanaktan
Rabbimden sana hic zorluk cekmeden agrizsiz acisiz eziyetsiz gule oynaya bi dogum yapmani diliyorum:Saruboceq:
Zeynebimide saglikla kucagina alirsin insallah.
Rabbime emanetsiniz sen ve zeynebimmm :1hug:
Canlarim ben cikiyorum mertim disarda amcasiyla arayimda getirsin yatirmam lazim mertimi.
Esram görusemezsek son sözlerimi yazdim zaten canim öpüyorum seni cokk opuyorumnanaktan
Diziden sonra gorusuz canlarimmm opuyorumnanaktan
canlarımm,son zamanlarda en yakın dediğim arkadaşlarımdan bile çok destek oldunuz,hepiniz çook özelsiniz..
hepinizi çook seviyorumopuyorumnanaktan
ben artık çıkıyorum..
dualarınızı eksik etmeyin nolur..
hepiniz allahıma emanetsiniz..
bebişlerimize iyi bakın..
ben yokken kendini yoranları çok fena yaparım:) bebişleri yormayınn..
çoooook öptüm sizi ve bebişlerimizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ayyyy evet canım yarın şenlik varrrrrrrrrrr topikte
burası güya hazıran anneleri idi ama mayısta gelio bebişlerimizin bir kaçı..
sattı bizi haziran anneleriiiiiii :))))))))
canlarımm,son zamanlarda en yakın dediğim arkadaşlarımdan bile çok destek oldunuz,hepiniz çook özelsiniz..
ben artık çıkıyorum..
çoooook öptüm sizi ve bebişlerimizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben artık çıkıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?