2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canlarim ben cikiyorum mertim disarda amcasiyla arayimda getirsin yatirmam lazim mertimi.

Esram görusemezsek son sözlerimi yazdim zaten canim öpüyorum seni cokk opuyorumnanaktan

Diziden sonra gorusuz canlarimmm opuyorumnanaktan

esracım geçmişi okudum ama oje konusu gerçek siliyorlar kaynım anestezi teknisyeni sürekli söylüyor bana oje falan sürme parmaga takılan bi alet var onu engelliyomuş
canım sürdüm ama yanıma aseton alayım,çıkar derlerse çıkarırım:) sağol uyarın içinopuyorumnanaktan
enn kısa zamanda hatta mail adresi atarsanız özelden,akşama fotoğraf yollayacak fotoğrafçımız,mail listesi istemişti,ekleme yaparımopuyorumnanaktan
en son kilosunu söylemedi bize de sürpriz olacak ama olmuştur o kadar herhalde

ama sen saf değil temiz kalplisin canımm,ama haklısın bu devirde uyanık olmak lazımm:)

şimdi yumutadadan çıkanı beğenmezsek gönderebiliyo muyuz:roflol: diyecem olum yakışıklı ol öle gel. ben bi daha doğururum seni
sen bi kere çıkar da,oğluş istese de tekrarını sen istemezsin:roflol:

ayyyyyy saol esracım yolladım tekrar bu sefer dogru :)))

ben catlardım meraktannn cantanı kontrol et son bir kez daha

ok hemen kontrol ediyorum tekrar:))))
oo herşeyi hazırladık,unuttuğum bişi yoktur inşallah..gerçi gelip alırlar ama :)

AMELİYAT İÇİN HASTANEYE GELİRKEN NELER YAPMALIYIM?
Ameliyat günü hastanemize gelirken dosyanız ve varsa tetkikleriniz mutlaka yanınızda olmalıdır. Ameliyat öncesi almakta olduğunuz ilaçlar varsa mutlaka yanınızda bulundurunuz. Sağlık karneniz sigorta kartınız kimliğiniz gibi belgeleri de yanınıza almayı unutmayınız.
Anestezi doktorunuzun önerdiği şekilde en az 6 saat aç ve sıvısız kalmış olarak gerekli temizlikleri yapmalısınız.
Ameliyat sırasında özellikle genel anestezi sırasında akciğerlerinize oksijen/gaz vermek için ağzınızdan soluk borunuza bir tüp yerleştirilir. Bu tüpü sabit tutmak için yanaklarınıza ve çenenize flaster yapıştırılacağından sakal traşınızı olmanız tercih edilen bir durumdur.
Ameliyat sırasında kanamaları azaltmakta kullanılan koter cihazı metal eşyaların olduğu yerlerde yanıklara neden olabileceğinden ameliyat öncesi vücunuzda metal eşyalar olmamalıdır.
Tırnaklarda kına ve ojenin olmaması da gereken bir durumdur. Çünkü ameliyat sırasında hastanın yeterli oksijenlenip oksijenlenmediğini gösteren ışıklı mandal benzeri bir cihaz parmağa yerleştirilir. Eğer oje ve kına varsa bu değerlendirme doğru olmaz.

hoş geldinnnn bencede bakma geçmiş çokkkk kalabalık bugun
hepimiz esraya yükleniyoruz yarın için :)))))))))

sen nasılsınnnn

ii canım tşkopuyorumnanaktan gelemiorum bikaç gündür bugün pc yi kurtardımda kocişin elinden öyle geldimalsanaalsanasmile esrama desteğe geldimolumunekankayizsmile

Canlarim ben cikiyorum mertim disarda amcasiyla arayimda getirsin yatirmam lazim mertimi.

Esram görusemezsek son sözlerimi yazdim zaten canim öpüyorum seni cokk opuyorumnanaktan

Diziden sonra gorusuz canlarimmm opuyorumnanaktan

sılamm,allah bin kere razı olsunolumunekankayizsmile
ne desem ne yazsam,nasıl teşekkür etsem şaştım inan tüylerim diken diken..
çoook öpüyorummm,iyi ki varsınopuyorumnanaktan

ayyyy evet canım yarın şenlik varrrrrrrrrrr topikte

burası güya hazıran anneleri idi ama mayısta gelio bebişlerimizin bir kaçı..

sattı bizi haziran anneleriiiiiii :))))))))

canlarımm,son zamanlarda en yakın dediğim arkadaşlarımdan bile çok destek oldunuz,hepiniz çook özelsiniz..
hepinizi çook seviyorumopuyorumnanaktan
ben artık çıkıyorum..
dualarınızı eksik etmeyin nolur..
hepiniz allahıma emanetsiniz..
bebişlerimize iyi bakın..
ben yokken kendini yoranları çok fena yaparım:) bebişleri yormayınn..
çoooook öptüm sizi ve bebişlerimizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Esracım hayırlısı olsun dualarımız seninle hadi artık kızımızı da al gel..

Allahım sağlık versin sabır versin

eşine ailene selamlarrrrrrrrrr

Bismillah de git hastaneye canımm

seni çokkkkk sefiyoruzzzzzza.s.bayanssulusmile

esraaaa bize .çocuk doğar doğmaz haber et eline laptop unu versinler onlar seninle ilgilenirken sende bizle ilgilen yoksa ameliyathaneyi basarımklava:klava:klava:klava:

ayyyy evet canım yarın şenlik varrrrrrrrrrr topikte

burası güya hazıran anneleri idi ama mayısta gelio bebişlerimizin bir kaçı..

sattı bizi haziran anneleriiiiiii :))))))))

neyse sağlıklı gelsinlerde erken gelsin kuzucuklar:ecrin_bebek:
esrama yetişemedim tühh:gitme:
bi aksilik çıkmazsa hastaneye gidicem artıkboshayallersmile

canım sağlıkla gidiyorsun öylece gel yeniden. bebişimizi de kucağına al öyle gell.
sen bizim ilk göz ağrımız olacaksın. seni çok seviyoruz. zeynep lal imizi de hepimizin yerine kokla.. kıyamam ona ya. allahım bağışlasın onu. esirgesin korusun her türlü kötülükten.
öyle güzel bi solculuğun sonu. ama hayatın başlagıcı. onu sar sarmala. o daha çok savunmasız annesi. senin gibi bir melek daha geliyor dünyaya.:asigim:
bizi ihmal etme.. aklımız fikrimiz heo sende...
hadi bakalım güzel bir doğum hikayesiyle gel. seninleyiz olumunekankayizsmile

canim benim yarin dogumun varmis Allah yardimcin olsun,kolay dogumlar insallah.sag salim kucagina alirsin canim,darisi basimiza.Dualarim seninle....

slm kızlarr hihoyyyt
esracım allah yadımcın olsun dualar seninle :gitme:
benim kasılmalar devam ediyor...kızım sabırsızlanıyor :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…