2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kafsinkaf, leyla hoşgeldiniz kızlar. bugün topik düğün evi hihoyyyt

hosbulduk canim.nasilsin? evet dogumlar basladikca hem seviniyor hem de heyecanlaniyoruzzzzzzzz zemuszemus
slm kızlarr hihoyyyt
esracım allah yadımcın olsun dualar seninle :gitme:
benim kasılmalar devam ediyor...kızım sabırsızlanıyor :sinifsinif:

selam canim,dr-u aradin mi?ne diyor?

Leylacim sen yurtdisinda nerdesin canim :uhm:
Ben Almanyada yasiyorum belkide yakinizdir birbirimize kaydirigubbakcemile5

Aski memnucu cadilar bitince topanirsiz insallah bende burdayim ama gözüm dizide tabii kaydirigubbakcemile3

kızlar benimde kasılmalarım son iki gündür arttı..düzenli değil diye önemsemiorum pek, önemsemeli miyim yoksa?bilmiyorumkismile

kızlar benimde kasılmalarım son iki gündür arttı..düzenli değil diye önemsemiorum pek, önemsemeli miyim yoksa?bilmiyorumkismile

Yok canim artik ara ara kasilmalar normal merak etme boshayallersmile
Kontrolunde doktoruna anlatirsin tabi kasilmalarini yine söylemekte fayda var kaydirigubbakcemile2

slm esra arkadaşımız yok allah yardımcısı olsun inş yarın sabah sağ salim ve güzel bir şekilde bebeğini kucağına alır bizlere burdan anlatabileceği çok güzel bir doğum öyküsü olması dileği ile dualarım seninle...

benimde kasılmalarım çok sıklaştı bazen bakıyorum arada bir düzene giriyor sanki sonra geçiyor doktorum da izinli gelsin hemen gidicem yine inş biraz daha sabreder oğlum ve planladığımız zamanda gelir... yoksa ben ne yaparım bilmiyorum yalnız kalıyorum eşim görevde bu yüzden lütfen dua edin oldu mu

Canim sen kac haftaliksin ?
Dedigim gibi son haftalarda ara ara kasilmalar ve agrilar normal cok siddetli ve uzun olmadigi surece korkma.Eger agrilarin cok sik ve sancili oluyorsa doktorunu beklemeden basla doktora gorunmeni tavsiye ederim canim.
Insallah oglusun gelmesi gerektigi zaman gelir canim dularimiz seninlee :Saruboceq:

Yok canim artik ara ara kasilmalar normal merak etme boshayallersmile
Kontrolunde doktoruna anlatirsin tabi kasilmalarini yine söylemekte fayda var kaydirigubbakcemile2

tşk canım p.tesi kontrolüm var bakalım doktorum ne dicek, oğluşum sürpriz yapmasa barieyvahedigeldismile

Leylacim sen yurtdisinda nerdesin canim :uhm:
Ben Almanyada yasiyorum belkide yakinizdir birbirimize kaydirigubbakcemile5

yok canim,yakin degiliz ben Azerbaycandayim :))

kizlarrr yarin esradan ilk haberi olan bana ozelden mesaj atsin.bebisin boyu,kilosu ve s hepsini iyice ogrenin listemize ekleyeyim....

tşk canım p.tesi kontrolüm var bakalım doktorum ne dicek, oğluşum sürpriz yapmasa barieyvahedigeldismile

ogluslar dogum konusunda aceleci olmuyolar canim merak etme gununden gec bile gelebilir hatta
Benim ilk oglus 5 gun gec geldi gunundenn boshayallersmile
Pazartesiyede insallah guzel haberlerle gelirsin canimmm :Saruboceq:

yok canim,yakin degiliz ben Azerbaycandayim :))

kizlarrr yarin esradan ilk haberi olan bana ozelden mesaj atsin.bebisin boyu,kilosu ve s hepsini iyice ogrenin listemize ekleyeyim....

Azerimisin canim yoksaa :uhm:
Ayy sasirdim azerbeycan deyince ben hep seni almanyada saniyodumm boshayallersmile

Yarin haber gelsin aramizda kim varsa yazar canim sanazemuszemus

evet silacim duydugunda herkes sasiriyor.herkes beni almanyada zannediyor
Silacim ozele yazan olursa cok sevinirim.sen de yarin gunduz buralarda olursan hatirlat kizlara tamam mi canim.ben aksamlari girebiliyorum yalniz.girer girmez ekleyeyimmm

off ya midem azdi yine.
gidip uzanayim biraz.bebisi kasilmalar,sancilar yuzunden degil mide yuzunden 2-3 gun erken aldiricam galiba...dayanamiyorum artik :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…