2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar benim gibi midesinden ceken var mi?
geberiyorum resmen yaa agridan...offff
Off canim ya o mide agrilarini,yanmalarini bende cekiyorum bayadir hele bu saatler oldumu midem kayniyo fokur fokur resmen.
Bol bol su iciyorum yangini gecsin diye ama nafilee bilmiyorumkismile

evet silacim duydugunda herkes sasiriyor.herkes beni almanyada zannediyor
Silacim ozele yazan olursa cok sevinirim.sen de yarin gunduz buralarda olursan hatirlat kizlara tamam mi canim.ben aksamlari girebiliyorum yalniz.girer girmez ekleyeyimmm
Canim ben sabahtan da burda oluyorum eger ben burdayken haber gelirse yazarim sana gelmesse cikmadan yazarim kizlara onlardan biri yazarr zemuszemus
merhaba kızlar nasılsınız

Hosgeldin canim mide yanmasi haric iyiyim canim ben sen nasilsin oglusun nasill

off ya midem azdi yine.
gidip uzanayim biraz.bebisi kasilmalar,sancilar yuzunden degil mide yuzunden 2-3 gun erken aldiricam galiba...dayanamiyorum artik :1no2:

canım yaaa mıde yanmasını kasdedıyorsun demı bendede cok fazlalaştı bu aralar gercı doktorum bı ılac verdı mıde yanması ıcın ıcer ıcmez geciyor senın yok mu o suruptan

off ya midem azdi yine.
gidip uzanayim biraz.bebisi kasilmalar,sancilar yuzunden degil mide yuzunden 2-3 gun erken aldiricam galiba...dayanamiyorum artik :1no2:
Canim süt ic biraz kesiyor mide agrisini.
Bende iyim bari süt suyumda bitti gunde 5 litre su iciyorum nerdeyse bu mide yanmalari yuzundenn akannehir
Senin de dogum sezeryan olucakti dimi canim bi sorun oldugu icin mi yoksa sen mi sezeryan istedin canimm bilmiyorumkismile

kızlarrrrr naber ben geldim
Hosgeldin senaycimmm nasilsin canimm olumunekankayizsmile
sılacım esraaa dogurdumu

Yok bocukum esramin dogumu yarina insallahh :ecrin_bebek:

iyim sılacım sende ıyısındır umarım siz dogum gunlerınızı soyledıkce benı heyecan basıyorrr yaaaaa bende dogurmak ıstıyoruuuumm

kizlar yazilarinizi alintilamadan kisaca cevap vereyim...
silacim cok sut icme dogduktan sonra bebisde alerji olabilirmis.hamilelikte en cok ne yiyorsan ona karsi alerji olma durumu varmis.2009 haz annelerinden de duydum ben bunu.gune 1-2 litre sut iciyormus bebeginde sute karsi alerji var simdi.
sezeryan mecburen oldum canim.2 kere dolanma ve cati darligim var.
senaycim mide icin gaviscon almistim,kullaniyordum baslarda ama ictiginde kisa surelik geciyor agrisi ve sonra ben hep kustum onu.sonradan daha betr oldugum icin hicbirsey kullanmiyorum artik...havuc suyu,corbalar,sutle ve s idare ediyorum.....
hadi kizlar ben cok opuyorum herkesi cikmam lazim yarin gorusuruz....

canım dolanma bende de çıktı 2 tur kolye yapmış kızım

senin dolanma kaçıncı haftada çıktı çözme ihtimali varmı dr un ne dedi?

canım bana söylendiginde kızı yordum ama son haftalarının keyfini sür hızlı ve yorucu bir tempo seni bekliyor

ben cok iyiyim ogluşumu yıkadık erkenden uyudu oda saglıgı çok iyi maşallah
ilacın yokmu migden için
Ohh canim yikaninca rahat rahat uyuyodur oda simdi rabbim nazarlardan korusunn emirimizi
Yok canim mide icin ilac falan almadim cunki doktoruma söylemedim hic mide agrimi dogum konusunu konuscam telasindan o hic aklima bile gelmediki zaten surda 12 gunum kaldi az daha sabrederim artikk boshayallersmile

iyim sılacım sende ıyısındır umarım siz dogum gunlerınızı soyledıkce benı heyecan basıyorrr yaaaaa bende dogurmak ıstıyoruuuumm
Dogurcan kiss sende insallah ama önce bizlerin dogum yapmamizi beklemen lazim :hulya:
Bendede simdi esramin dogum heycani var rabbim saglikla kurtarsin insalahh :Saruboceq:

selam kızlarrrrrrrrr ben de geldimm gelenlere de hoş geldinizzz nasılsınızzzzzz :)))
Hosgeldin canimmm olumunekankayizsmile
Yarina topikte baya bi heycan olucak esranin dogumu,bi kac kisinin de kontrolu var aksama kladar gozum pc de olur artikk sempatiksalakcinni

hadi hayırlısı canım mevlam ikisinide saglıcakla kurtarsın
2010 haziran annelerinin ilk bebişi geliyor sanırım
hastaneye yatımı dogumu kacta hiç biliyormusun

Yok canim bi arkadasimiz ikiz bebislerini dogum yapti.Esram ikinci olucak :lepi:
Yarin sabah 6 bucukta hastanede olucaklarmis canim hazirliklar falan 8 de sezeryana alirlar sanirim demisti bilmiyorumkismile

iyiyim canım siz neler yaptınız tahmin ettim zaten dizi bittimi gelirler die :)))))

of kızlar geçmiyor artık haftalarrrrrrr

zaman gecmıyooo zaten son gunler yaklaştı zaman durdu sankı hem sezeryan ıstemıyorum ama bı yandan ne guzel bebeklerının gelceklerı günleri biliyorlar dıyorum neyse artık yüzdük yüzdük kuyruguna geldıkyerimseniben

ayy evet SILAM ya sorma inadına benimde yarın hepppppp işim var sokaklarda yine offffffff

anam artık sokaklarda internet cafelere girersem bu halimle çokkkk komik olur

Canim benim oldum olasi sutle aram iyi degil zaten sirf hamileyim diye zorla gunde 1 bardak tas catlasin 2 bardak icebiliyorumm bilmiyorumkismile
Bunu duydugum iyi oldu bende uzuluyodum dut az iciyorum diye demekki herseyin couga zarar oluyomuss ohaoldumsmile
Cati darligi bende de var malesef ilk dogumumda bunu bilmeme ragmen bekledim belki normal olur diye ama olmadi.Bundada bile bile tekrar riske atmak istemedim kendimi istegimle sezeryan olmaya karar verdimm bilmiyorumkismile
Iyi geceler canimmm opuyorumnanaktan

iyiyim canım siz neler yaptınız tahmin ettim zaten dizi bittimi gelirler die :)))))
of kızlar geçmiyor artık haftalarrrrrrr
Oyy canim ya bana aartik hic gecmez gunler ama hic degilse benim gunum belli sizinki daha zor belli bi tarih olmadan bebegin gelmesini beklemek gercekten daha zorr fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…