Off canim ya o mide agrilarini,yanmalarini bende cekiyorum bayadir hele bu saatler oldumu midem kayniyo fokur fokur resmen.kizlar benim gibi midesinden ceken var mi?
geberiyorum resmen yaa agridan...offff
Canim ben sabahtan da burda oluyorum eger ben burdayken haber gelirse yazarim sana gelmesse cikmadan yazarim kizlara onlardan biri yazarr zemuszemusevet silacim duydugunda herkes sasiriyor.herkes beni almanyada zannediyor
Silacim ozele yazan olursa cok sevinirim.sen de yarin gunduz buralarda olursan hatirlat kizlara tamam mi canim.ben aksamlari girebiliyorum yalniz.girer girmez ekleyeyimmm
merhaba kızlar nasılsınız
off ya midem azdi yine.
gidip uzanayim biraz.bebisi kasilmalar,sancilar yuzunden degil mide yuzunden 2-3 gun erken aldiricam galiba...dayanamiyorum artik :1no2:
Canim süt ic biraz kesiyor mide agrisini.off ya midem azdi yine.
gidip uzanayim biraz.bebisi kasilmalar,sancilar yuzunden degil mide yuzunden 2-3 gun erken aldiricam galiba...dayanamiyorum artik :1no2:
Hosgeldin senaycimmm nasilsin canimm olumunekankayizsmilekızlarrrrr naber ben geldim
sılacım esraaa dogurdumu
Hosgeldin canim mide yanmasi haric iyiyim canim ben sen nasilsin oglusun nasill
Canim süt ic biraz kesiyor mide agrisini.
Bende iyim bari süt suyumda bitti gunde 5 litre su iciyorum nerdeyse bu mide yanmalari yuzundenn akannehir
Senin de dogum sezeryan olucakti dimi canim bi sorun oldugu icin mi yoksa sen mi sezeryan istedin canimm bilmiyorumkismile
Hosgeldin senaycimmm nasilsin canimm olumunekankayizsmile
Yok bocukum esramin dogumu yarina insallahh :ecrin_bebek:
Yok bocukum esramin dogumu yarina insallahh :ecrin_bebek:
selam kızlarrrrrrrrr ben de geldimm gelenlere de hoş geldinizzz nasılsınızzzzzz :)))
hoşgeldın canımmmmm iyiyiz sende ıyısındır ınş
Ohh canim yikaninca rahat rahat uyuyodur oda simdi rabbim nazarlardan korusunn emirimiziben cok iyiyim ogluşumu yıkadık erkenden uyudu oda saglıgı çok iyi maşallah
ilacın yokmu migden için
Dogurcan kiss sende insallah ama önce bizlerin dogum yapmamizi beklemen lazim :hulya:iyim sılacım sende ıyısındır umarım siz dogum gunlerınızı soyledıkce benı heyecan basıyorrr yaaaaa bende dogurmak ıstıyoruuuumm
Hosgeldin canimmm olumunekankayizsmileselam kızlarrrrrrrrr ben de geldimm gelenlere de hoş geldinizzz nasılsınızzzzzz :)))
hadi hayırlısı canım mevlam ikisinide saglıcakla kurtarsın
2010 haziran annelerinin ilk bebişi geliyor sanırım
hastaneye yatımı dogumu kacta hiç biliyormusun
iyiyim canım siz neler yaptınız tahmin ettim zaten dizi bittimi gelirler die :)))))
of kızlar geçmiyor artık haftalarrrrrrr
Canim benim oldum olasi sutle aram iyi degil zaten sirf hamileyim diye zorla gunde 1 bardak tas catlasin 2 bardak icebiliyorumm bilmiyorumkismilekizlar yazilarinizi alintilamadan kisaca cevap vereyim...
silacim cok sut icme dogduktan sonra bebisde alerji olabilirmis.hamilelikte en cok ne yiyorsan ona karsi alerji olma durumu varmis.2009 haz annelerinden de duydum ben bunu.gune 1-2 litre sut iciyormus bebeginde sute karsi alerji var simdi.
sezeryan mecburen oldum canim.2 kere dolanma ve cati darligim var.
hadi kizlar ben cok opuyorum herkesi cikmam lazim yarin gorusuruz....
Oyy canim ya bana aartik hic gecmez gunler ama hic degilse benim gunum belli sizinki daha zor belli bi tarih olmadan bebegin gelmesini beklemek gercekten daha zorr fisfisfisiyiyim canım siz neler yaptınız tahmin ettim zaten dizi bittimi gelirler die :)))))
of kızlar geçmiyor artık haftalarrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?