ayy evet SILAM ya sorma inadına benimde yarın hepppppp işim var sokaklarda yine offffffff
anam artık sokaklarda internet cafelere girersem bu halimle çokkkk komik olur
esramin haberini sen yazmican mi canim bize sende evde degilsen kimden haber alicaz bizz :uhm:
kızlar ben kactım tatlılarım optummmmmmm
Iyi geceler canimmmm opuyorumnanaktankızlar ben kactım tatlılarım optummmmmmm
Canim ne zaman basladi agrilarin ve hic durmadan mi geliyorr ?kıslar ya bana acil cevap verin kasıklarıma dogru cok baska var sizdede oluyormu..birde oturdugum yerde hani bebegin bilgigimiz hareketleri dısında daha siddetli hareketlerini hissediyorum hiç durmadan..oturdugum yerde baslıyor şiddetli hareketleri..kasıklarımda baskılar var..?
bunlar normal miiii sizdede var mıııı..
birde bnm sıpa yan duruyordu kasıklarımda agrı olduguna göre dönmüşmü demek oluyor daha önce bunu hissetmedimmmm
canım iki dakika girer haber veririm size ben mutlaka hiç olmadı eşimi ararım gir mesaj at die
Aman blackim bizi habersiz koyma nolur haber ver oyle bak islerine olumunekankayizsmile
Canim sen kac haftaliksin ?
Dedigim gibi son haftalarda ara ara kasilmalar ve agrilar normal cok siddetli ve uzun olmadigi surece korkma.Eger agrilarin cok sik ve sancili oluyorsa doktorunu beklemeden basla doktora gorunmeni tavsiye ederim canim.
Insallah oglusun gelmesi gerektigi zaman gelir canim dularimiz seninlee :Saruboceq:
Iyi geceler canimmmm opuyorumnanaktan
Canim ne zaman basladi agrilarin ve hic durmadan mi geliyorr ?
canım bende 36. haftadayım 2 gün sonra 37 ye gireceğiz inş öğle çok şiddetli değil ama ilk hamilelik olunca insana sanki her kasılma şiddetliymiş de birden doğuverecekmiş gibi geliyor
yok ara ara geliyor..öyle cok sık degil..ama ilk defa bugün hissettim kasılmaları..cünkü bebek yan duruyor ve assagı baskı olmuyor ama bugün birden böyle hissedince neye ugradıgımı sasırdım acaba dönmüşmüdür
Haklisin canim iyi anliyorum seni ilk hamileligimden ben en ufak sancida esimide kendimide panik yapardim sanki dogum yapicakmisim gibi hatta kac defa hastanee gittik yok yeree kaydirigubbakcemile3
Senile hemen hemen ayni gunlerimiz ben de 37 haftalik oldum saat 00 itibariyle
kesinliklecanım bende 36. haftadayım 2 gün sonra 37 ye gireceğiz inş öğle çok şiddetli değil ama ilk hamilelik olunca insana sanki her kasılma şiddetliymiş de birden doğuverecekmiş gibi geliyor
Benim oglumda yan duruyo sag kasigima dogru kafasi var ayaklarida sol yukarda yan bi sekilde.Asagida hic agrim yok yan durdugu icin dun doktor kafasi asagida dedi ama kafasi asada olsa nolcak cocuk can duruyo dogum kanalinda degilki yandan mi cikicak bu cocuk hic anlamadimm :uhm:
Normal dogum yapsam suanki pozisyonu uygun degilki oglumun tam rahmime inmis olmasi lazim kafanin acaba son haftada mi iniyo dogum kanalinaa :uhm:
Canim demin de yazdim benim oglusda yan duruyor asagida hic bisey hissetmiyorum ve hic agrim yok bilmiyorumkismile
Asagidan agrin oluyosa yavas yavas asagiya iniyo olabilir canim.Ama daha erken senin haftan icin asagiya inmesi istersen yarin doktorunu ara bi danis canimm :CüvCüv:
ayy cok panigim yaaa..ne zor biseymiş bu
bu arada kıslar catlaklarınızdan ne haber..bnmde biraz olustu..kakao yagı sürüyorum ..aslında pekte umursamıyorum dogumumu yapınca hakkından geliriz işallah
Iyi geceler canim opuyorumnanaktanallah hepimizi sağ salim kurtarsın meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş benimde midem çok kötü yanıyor şurup banada verdi ama başından beri çok ilaç içtiğim için ondan içmememeye çalışıyorum
gideyim bende süt içeyim bari herkese bebişleri ile rahat uyku diliyorum kendinize iyi bakın by...
son dakikaya kadar inebilir endişelenme..bnm bi arkadasımn bebişi son gününde döndüüü ve doguma girdi
Ben ilk hamileligimde sizin gibiydim catlak olmasin diye kremledim durdum durmadan ama malesef engel olamadim kenarlarimda catlaklar olustu.bosver bakma bakınca cok kafana takıyosun...şimdi bunu hiç umursamıyalım..kremimizi sürelim yeter..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?