Iyi geceler canim opuyorumnanaktan
mide yanmasindan hemen hemen hepimiz sikayetciyiz zatenn bilmiyorumkismile
Canim zaten benim 26 mayista sezeryan olucak insallah dönmesede olur yani
bak şimdi leyla kafamı karıstırdı onun bebişte 2 defa dolamıs boynuna kordonu ne zamandır oyle ki o sırf o yüzden de sezeryan olmak istemiyorum ben offffffff
canım bnm yasırnaşık şeyBen ilk hamileligimde sizin gibiydim catlak olmasin diye kremledim durdum durmadan ama malesef engel olamadim kenarlarimda catlaklar olustu.
Bundaysay hic surmedim desem yalan olmaz 3 bucuk yasinda bi oglum var o aklina geldikce kardesine krem yapmak istiyo o zaman kremliyoruz istee kaydirigubbakcemile3
Ben ilk hamileligimde sizin gibiydim catlak olmasin diye kremledim durdum durmadan ama malesef engel olamadim kenarlarimda catlaklar olustu.
Bundaysay hic surmedim desem yalan olmaz 3 bucuk yasinda bi oglum var o aklina geldikce kardesine krem yapmak istiyo o zaman kremliyoruz istee kaydirigubbakcemile3
bak şimdi leyla kafamı karıstırdı onun bebişte 2 defa dolamıs boynuna kordonu ne zamandır oyle ki o sırf o yüzden de sezeryan olmak istemiyorum ben offffffff
Canim ben leylali bildim bileli sezeryan olucam diyo hep.Onunkisi sadece kordon dolanmasindan degil ayrica benimkisi gibi cati darligi varmis ondada ...
Du bakalim bidaki kontrole belki kizin kordonu acmis olucakk hic stres yapma bosu bosuna kendine.
Ayrica cati muayenesi de olucan sen daha bilemessin ki canim durumunu simdiden herseyin hayirlisi neyse o olsun diyelimm :Saruboceq:
Ne zaman bidaki kontrol canimm :uhm:
Kızlar merhaba.
Bu ara giremiyorum. Misafir falan işte. Geçmişi okuyayım dedim ama gücüm yetmedi.
Sizde bir sorun yok inşallah. Esradan haber var mı?
Canim hazirlamak zorundayim kendimi ilk oglusumda 41 haftalik olmustum nerdeyse normal dogum yapmak icin son ana kadar bekledim ama malesef yapamadim.#bu seferde son ana kadar bekleyip sezeryana girmek istemedigim icin sezeryan olmayi tercih ettim.sen şimdiden hazırlamıssın kendini sezeryana..ben korkuyorum..olsun işallah güzel gecer
canım bnm yasırnaşık şey
peki sonradan gecirmek için bşi yaptın mı yani dogumdan sonra
sılam benim tatlı tatlı yanmaya başladı göbek deliğimin altı ve alt yanları :) herhalde catlayacak diyorum içimden
Kimsede ciddi bir sıkıntı olmamasına sevindim. Benimki de dolamış canım kordonu :) Sedefîn azme hayranım :)canım hoş geldin herkes ii ben kısaca özetleyeyim
esramız yarın sabah 8-9 itibariyle anne olucak Allahın izniyle :))
yesicannın bebiş doğum pozisyonunda
benimki kordonunu 2 defa kolye yapmıs
sedef artık rüyalarında 3. gebeliğini görmeye başladı :))))))
sılam burda söyler sana canım
şimdilik aklımda kalanlar bunlar diğerleride sana söyler kusurabakmayın kıssslarrrrr unuttum uykusuzluktan :)
sen nasılsın haberler sende
Ayy senle benim tarihlerimiz cakismis canim.20 mayısta nst var ama ultrason 26 mayısta offf heycandan duramıyorum kiiiiiiii
Kızlar merhaba.
Bu ara giremiyorum. Misafir falan işte. Geçmişi okuyayım dedim ama gücüm yetmedi.
Sizde bir sorun yok inşallah. Esradan haber var mı?
Kimsede ciddi bir sıkıntı olmamasına sevindim. Benimki de dolamış canım kordonu :) Sedefîn azme hayranım :)
Ben iyi olmaya çalışıyorum canım. Yarın kontrolümüz var. Bebeğimin boyunu inceleyecekler tekrar. İnşallah biraz ilerleme vardır. Dua edin ne olur :Saruboceq:
Bu gece nasıl uyurum bilmiyorum. Esra için de çok heyecanlıyım. Aklımın yarısı da onda. Zaten çok da akıl kalmadı ama ...
İyi olmaya çalışıyorum canım. Ablam geldi biraz moral oldu. Yarınki muayene için bekliyoruz heyecanla.Denizcim bugun seni gecirdim aklimdan inanki nasil oldu acaba durumu diye...
Nasilsin canim olumunekankayizsmile
Blackiim haberleri yazmis benden haberse 26 mayis tarihine sezeryan dogum yapicam insallah canimm :Saruboceq:
Kimsede ciddi bir sıkıntı olmamasına sevindim. Benimki de dolamış canım kordonu :) Sedefîn azme hayranım :)
Ben iyi olmaya çalışıyorum canım. Yarın kontrolümüz var. Bebeğimin boyunu inceleyecekler tekrar. İnşallah biraz ilerleme vardır. Dua edin ne olur :Saruboceq:
Bu gece nasıl uyurum bilmiyorum. Esra için de çok heyecanlıyım. Aklımın yarısı da onda. Zaten çok da akıl kalmadı ama ...
Ayy senle benim tarihlerimiz cakismis canim.
Benimde 20 sinde son kontrolum olucak doktorumda ee 26 sindada dogum yapicam gun sende kontrole gitcen desene canimmm simdiden guzel haberlerle gelmeni diliyorummm :Saruboceq:
Nts de cikar zaten eger kizin kordondan etkileniyosa canim kalp atislari normalse kizin gayet iyidir merak etme :ecrin_bebek:
Aslinda senin suan sorunlu durumun doktorun her hafta kontrol etmesi gerekmez mi :uhm:
Denizcim bugun seni gecirdim aklimdan inanki nasil oldu acaba durumu diye...
Nasilsin canim olumunekankayizsmile
Blackiim haberleri yazmis benden haberse 26 mayis tarihine sezeryan dogum yapicam insallah canimm :Saruboceq:
Oyy sizin bu bebisler nasi beceriyo bu isi anlamadim haziran bebisleri olayrak hemen hemen hepsi kordunu boynunda geziyo ya resmen kaydirigubbakcemile3
Aman saglikl durumlari tehlikede olmasinda napicaz canlarim iyi olsunlar yeter insallah boyunlarina doladiklari gibi cözmesinide bilirlerr :Saruboceq:
Canim insallah senin oglusunda yarina tum sonuclari normal cikar off yarina ne cok haber gelicek bebislerimizden insallah herkesden guzel haberler gelirde rahat ederiz ya:Saruboceq:
Yarina gelir gelemz haber ver lutfen inan ban burdaki bebislerin haberlerini beklemk benide cok etkiliyo iyi haberlerinizi aldikca bende cok iyi oluyorumm olumunekankayizsmile
Canim guzel haberlerle gelicen insallah lutfen iyi dusun ki iyi olsun.Ablaninda gelip sana destek olmasi cok iyi olmsu böyle zor durumlarda insan biri olsun istiyo yaninda hep olumunekankayizsmileİyi olmaya çalışıyorum canım. Ablam geldi biraz moral oldu. Yarınki muayene için bekliyoruz heyecanla.
Senin de ne kadar az kalmış canım ya Allahım sağlıkla kucağına almanı sağlasın bebeğini inşallah :Saruboceq:
Canim hic degilse kordon olayi duzelene kadar ultrasondan baksaydi doktorun ya.sorma sılam çakıstık
Allah saglıkla kurtarıcak senide gözün aydın ne güzelll işteeeeeee
benimde artık her hafta kontrolum canım aslında dün ayın 13 idi dündü bir kontrolum gittim sonrada 19 mayıs olması lazım burada tatıl oldugu için 20 sine verdi ondan sonraki 26 sında..1 hafta nst 1 hafta ultrason
yani her hafta gidiyorum artık
İnşallah canım. benim oğlan sıkıldı oturmamdan:) Biraz gezinip yatıcam. İyi geceler size mirmirmirmiray inş. sende güzel haberlerle gelirsin canım ya senin ufaklıkta çözsünn kordonunu benimkide inş..
Evet canım dolana dolana bi hal oldu kuzucuklar :)
Çok teşekkür ederim canım ama yarın eve dönemeyeceğim. Pazara kadar kayınvalidemdeyim. İnternet bulduğum ilk yerden yazıcam size inşallah iyi haberlerimizi :Saruboceq:
İnşallah canım. benim oğlan sıkıldı oturmamdan:) Biraz gezinip yatıcam. İyi geceler size mirmirmirmir
İnşallah canım. benim oğlan sıkıldı oturmamdan:) Biraz gezinip yatıcam. İyi geceler size mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?