hayatta bakmaz canım gene ben bir şansımı denerim ama çok yoğun oluyor nst de bile doktoru göremeyecegım ben anladıgım kadarıyla
Sılacım bende yatıyorum artık iyice uykum geldi öpüyorum seniiiiiiii
iyi geceler sizeeeeee
günaydınnnnnnnnnnnnn bayanlar topiğimizin ilk bebişi "Zeynep LaL" dünyamıza gözlerini açtıııııı sabah 7:15 te sezeryana girmiş Esramız Şimdi de odaya alıyorlarmış MAŞALLAH ikisininde durumu ççokkkk iyi ben kızkardeşi ile konuştum o heycanla salak sulak neler dedim hatırlamıyorum. umarım kızcağıza teşekkür etmişimdir :))
ayyyyyyyyyyyy doğdu Zeynep Lal kızlaaaaarrrrrrr ne diyeyimm dahaaaaaaa
ben öğlene doğru tekrar ararım Esrayı bilmem konusabilir mi? konuştukça haber veri ceririm canlarrrrr
öpenziiiiiiiiiii
günaydınnnnnnnnnnnnn bayanlar topiğimizin ilk bebişi "Zeynep LaL" dünyamıza gözlerini açtıııııı sabah 7:15 te sezeryana girmiş Esramız Şimdi de odaya alıyorlarmış MAŞALLAH ikisininde durumu ççokkkk iyi ben kızkardeşi ile konuştum o heycanla salak sulak neler dedim hatırlamıyorum. umarım kızcağıza teşekkür etmişimdir :))
ben öğlene doğru tekrar ararım Esrayı bilmem konusabilir mi? konuştukça haber veri ceririm canlarrrrr
öpenziiiiiiiiiii
ayyy bayanssulusmile esracım tebrik ederim seni opuyorumnanaktan
ne güzel ya kzuzusunu kucağına almıştır şimdi ohhh koklamıştır onu hihoyyyt hihoyyyt
:jeyyar: bende kızımı koklamak istiyorum artık dayanamıyorummmmmmmmmm akannehir akannehir ]
öpenziiiiiiiiiii
Ne kadar güzel bir duygu 9 ay boyunca onu sabırla beklemek ve ona kavuşmak ....opuyorumnanaktan
Esracım kutluyorum seni ALLAH analı babalı büyütsün İNŞALLAHH :Saruboceq:
Bende bugün kalkar kalkmaz esrayı düşündüm ne oldu girdimi doğuma acaca diye bilmiyorumkismile
Hatta bugün kalkmadığım kadar erken kalktım halada hiç uykum yok bende heyecan yaptım sanırım .
Meraktan uyuyamadım. Meleği ile kim bilir ne kadar güzel vakitler geçiriyordur ALLAH bizede nasip eder inşallahh kızlar sağlıklı bi şeklide kucağımıza alırız miniklerimizi 9 aylık özlem bitsin artık mafoldumben
Pamugum simdi bize gunler hic gecmiyo gibi geliyo ama bebislerimizi kucagimiza alincada bu gunleri hatirladikca gulucez halimize aslinda zaman ne cabuk gecmiste biz abartmisiz diyee kaydirigubbakcemile3
Zaten evladinin kokusunu aldinmi zaman duruyo o an sadece sen ve bebegin oluyo gerisini hic gozun gormuyo bile.Mertimdeki duygularimi ben anlatmaya kalksam sayfalarca yazarim herhalde...
Yanliz ikinci evlat duygusunu tatmak bana da bi ilk olucak bakalim ilki gibi ayni duygulari yasicakmiyim fazlasini bile yasarim gibi geliyo.Ikinci cocuga sahip arkadaslarim hep ikincisinin sevgisi daha farkli diyolar yasayip gorucem insallahh
Ama mertimin yeri her zaman ayri olucak tabi o ilk goz agrim benimmmolumunekankayizsmile
Ayy nerde cikti bu yazilar deme esramin haberiyle hem cok mutlu oldum hemde dogum yaptigim gunu hatirladim duygusallik hat safhada canimmmm :asigim:
Kislar kimlerin kontrolu vardi bugun benim aklimda kalan denizerdo,zasa ve mhtp :uhm:
Daha bikac kisinin olmasi lazim ama ayy insallah herkes guzel haberlerle gelirr bugun esramin guzel haberindn sonra kotu bi haber almak istemiyorum hicc rabbim evlatlarimiz sana emanett :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?