2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hayatta bakmaz canım gene ben bir şansımı denerim ama çok yoğun oluyor nst de bile doktoru göremeyecegım ben anladıgım kadarıyla

Off ya biz bide bu doktorlara canimizi emanet ediyoruz iste.Sanki ne var 5 dk sini ayirip baksada senin de icin rahat olsa.
Bide para veriyosunuz her kontrolde siz bunlara.Böyle seyleri duydukca almanyada yasadigim icin sukur ediyorum bilmiyorumkismile

Sen yinede sansini dene canimm insallah insafa gelirde bakar kizinin durumuna :Saruboceq::Saruboceq:

Canim esim isten geldi bende cikayim artik yarina görusuruz öpüyorum seni opuyorumnanaktan

günaydınnnnnnnnnnnnn bayanlar topiğimizin ilk bebişi "Zeynep LaL" dünyamıza gözlerini açtıııııı sabah 7:15 te sezeryana girmiş Esramız Şimdi de odaya alıyorlarmış MAŞALLAH ikisininde durumu ççokkkk iyi ben kızkardeşi ile konuştum o heycanla salak sulak neler dedim hatırlamıyorum. umarım kızcağıza teşekkür etmişimdir :))

ayyyyyyyyyyyy doğdu Zeynep Lal kızlaaaaarrrrrrr ne diyeyimm dahaaaaaaa

ben öğlene doğru tekrar ararım Esrayı bilmem konusabilir mi? konuştukça haber veri ceririm canlarrrrr

öpenziiiiiiiiiii

günaydın canımmm. ben de debeleniyodum yatakta zaman geçireyim diye. sağolsun zeynep lalciğim bizi merakta bırakmamış yine. zıpır prensesimiz hoşgeldin maşallah maşallah hem annemize hem de bebğimizee.. :asigim:

ayyyyyyyyyyyy black çok sağol vallahi çoooook sevindim vede ağlıycam:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif: kendim doğurdum sanki 2 kere hamilelik geçirdim ikisindede aynı şeyi yaşadım esraaaaaaaaaaam seni kutluyorum rabbim analı babalı hep mutlu mesut bir ömür versin size çocuklarınızı torunlarınızı hatta onların torunlarını bile görün rabbim hayırlı uzun ömür versin inşaallah rabbime emanet olun blackcim gerçekten teşekkür ederiz arayınca yine bildir olur mu esramızı anlat neler yaşamış opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan darısı diğer bekleyen canlarıma inşaallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: zeynep lal im hoşgeldin:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:

Son düzenleme:
bende ilk iş pc açtım baktım haber var mı diye black tşkr edriz güzel haberlerin için.Ayy ne güzel şimdi esra bebeişini kucagına almıştır bile

günaydın arkadaslar.bende 2009 hazıran annesıyım.düşünüyorumda gecen sene bu zamanlar vakıt gecmek bılmezdı bır an önce bebegımı kucagıma almak ıcın sabırsızlanıyordum.çok şükür güzel bır dogum gecırdım.RABBıM hepınızın agrısız sızısız yavrularınızı kucagınıza almak nasip etsin insallah.
ilk bebeginizde dünyaya gelmiş zenep lal,adıyla yaşasın yavrum.RABBıM e hayırlı kul,vatanına hayırlı insan,ailesine hayırlı evlat olsun insallah....

aaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy çok sevindim yaaaaaaaa hadi hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah çok ağrısı yoktur esranınnnnn

Çok sevindim yaaaaaaaaaa Bi de kıskadım :) Ben de istiyorum kuzumu görmeyi :)
İnşallah hiçbir sorun yoktur. Teşekkürler Blacksiya...
Esra ile konuşursan bizim için de koklasın kuzusunu olur mu?

saol canım haber verdiğin için...
Allah analı babalı büyütsün İnşallah..
Esra doğum hikayeni merakla bekliyoruz canım... Çok geçmiş olsun..a.s.

ayyy bayanssulusmile esracım tebrik ederim seni opuyorumnanaktan
ne güzel ya kzuzusunu kucağına almıştır şimdi ohhh koklamıştır onu hihoyyyt hihoyyyt
:jeyyar: bende kızımı koklamak istiyorum artık dayanamıyorummmmmmmmmm akannehir akannehir
]

canım senin noldu doğum?
bi hafta öne bi hafta geriye değiştiriyordu doktorun..
ben en önce sen doğurursun diye bekliodum falla:icecream:

Blackcim Allah razi olsun senden de icimizi rahatlattinn a.s.

Esram simdi yapismistir zeynebeime gözlerinin icine bakip bakip agliyodur kesin.Oyy ya öyle tuhaf oldum ki sanki ben dogum yaptimm tuylerim diken diken suan yazacak bisey bulamiyorumsenağlama
Sagliklarinin yerinde olmasina cok sevindim sukurler olsun rabbime :Saruboceq:

Canlarim esramdan iyi haberleri aldik sevindik sukur :Saruboceq:
Insallah bugun kontrolu olan herkesden guzel haberler aliriz hayir mubarek cuma gunu hatrina insallah tum bebislerimizin saglik durumu iyidirrr :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Ne kadar güzel bir duygu 9 ay boyunca onu sabırla beklemek ve ona kavuşmak ....opuyorumnanaktan
Esracım kutluyorum seni ALLAH analı babalı büyütsün ıNŞALLAHH :Saruboceq:
Bende bugün kalkar kalkmaz esrayı düşündüm ne oldu girdimi doğuma acaca diye bilmiyorumkismile
Hatta bugün kalkmadığım kadar erken kalktım halada hiç uykum yok bende heyecan yaptım sanırım .
Meraktan uyuyamadım. Meleği ile kim bilir ne kadar güzel vakitler geçiriyordur ALLAH bizede nasip eder inşallahh kızlar sağlıklı bi şeklide kucağımıza alırız miniklerimizi 9 aylık özlem bitsin artık mafoldumben

Pamugum simdi bize gunler hic gecmiyo gibi geliyo ama bebislerimizi kucagimiza alincada bu gunleri hatirladikca gulucez halimize aslinda zaman ne cabuk gecmiste biz abartmisiz diyee kaydirigubbakcemile3
Zaten evladinin kokusunu aldinmi zaman duruyo o an sadece sen ve bebegin oluyo gerisini hic gozun gormuyo bile.Mertimdeki duygularimi ben anlatmaya kalksam sayfalarca yazarim herhalde...
Yanliz ikinci evlat duygusunu tatmak bana da bi ilk olucak bakalim ilki gibi ayni duygulari yasicakmiyim fazlasini bile yasarim gibi geliyo.Ikinci cocuga sahip arkadaslarim hep ikincisinin sevgisi daha farkli diyolar yasayip gorucem insallahh
Ama mertimin yeri her zaman ayri olucak tabi o ilk goz agrim benimmmolumunekankayizsmile

Ayy nerde cikti bu yazilar deme esramin haberiyle hem cok mutlu oldum hemde dogum yaptigim gunu hatirladim duygusallik hat safhada canimmmm :asigim:

Kislar kimlerin kontrolu vardi bugun benim aklimda kalan denizerdo,zasa ve mhtp :uhm:
Daha bikac kisinin olmasi lazim ama ayy insallah herkes guzel haberlerle gelirr bugun esramin guzel haberindn sonra kotu bi haber almak istemiyorum hicc rabbim evlatlarimiz sana emanett :Saruboceq:

Son düzenleme:

Olurmu Canımya deneyimlerini paylaşman bizi çok mutlu ediyor.Helde bizim gibi bu deneyimi ilk yaşayacak hamişler için gerçekten çok değerli anlattıkların.
Okadar güzel anlatmışssınki bir iki dakka bakakaldım ölece ekrana
Onu Koklamakk kucağımda hissetmek nefesinin sıcaklığnı yüzümde hissetmek
Kim bilir nekadar heyecan verici olucak...Dediğin gibi o anda zaman durur benim
içinde heralde zaten duygusal bi yapım var kesin ağlamaya başlarım :gitme:
Ağlamaktan bir iki dakka kendime gelemem..Bebişte dicek ne sulu gözlü annem varmış :kedi: hamileykenn ağlıyodukkk doğduk hala ağlıyor nedir bu kadının derdi kaydirigubbakcemile3

Canım benim geçen gün vardı doktor kontrolüm doktor bacaklarda ellerde şişme varmı dye sormuştu ben yok dmeiştim bugün bi kalktım resmen davul gibi olmuş ayaklarım ellerim
Bende sağlık ocağına hem muayne olayım hemde şişlikleri sorayım diye gittim
idrar testi yaptı ii bişey yok dedi ama neye baktı bende anlamadım bacağıma elledi evet şişlikler var tuzu azalt zeytin türü şeyleri tüket ama biraz beklet tüket tuzunu alsın dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…