Gelir gelmez mirmirlanma kiss cin gibi ol azcik cin gibi delikafadulden
Oldu en sonunda...Sağol sılacım
Sedef hoşgeldin.Ayyy burda vakit nasıl hızla geçiyorrr...
Oldu en sonunda...Sağol sılacım
Sedef hoşgeldin.Ayyy burda vakit nasıl hızla geçiyorrr...
ay napiiim yaa gece zaten zırt pırt uyanıyom sonra sabahın köründe kalkıyom neeediyim sılaaaamaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmilesempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Kızlar Allah rahatlık versin hepinize çıkıyorum ben iyi geceler...
Evet ya gelsede anlatsa herseyi ayrintisiyla ben en cok dogumun nasil oldugunu merak ediyorummm :uhm:ayyyyy pazar günü de gelmez artık bekliyoz esrayı:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
kısssslaaarr 34 gun gecermııııı
Haklisin canim ya Bazen mertimde uyaniyo geceleri bende mahfoluyorum yakinda erenimde gelicek uyku haram olucak iyice bana aklinialirimsmile
Aslinda simdi doya doya uyumam lazim ama bi uyuyabilsemm bilmiyorumkismile
Evet ya gelsede anlatsa herseyi ayrintisiyla ben en cok dogumun nasil oldugunu merak ediyorummm :uhm:
Esra gene 2 gunde cikicak hastaneden ben 7 gun yaticamm bilmiyorumkismile
Kiss 35 hafta gecmis 34 gun mu gecmicekkk kaydirigubbakcemile3
Evet ya gelsede anlatsa herseyi ayrintisiyla ben en cok dogumun nasil oldugunu merak ediyorummm :uhm:
Esra gene 2 gunde cikicak hastaneden ben 7 gun yaticamm bilmiyorumkismile
Kiss 35 hafta gecmis 34 gun mu gecmicekkk kaydirigubbakcemile3
Ne guzel hepimiz hakkinda bilgiye sahip olman yabancilik cekmessin canim hic o zaman.Ben çok önceden beri takip ediyordum geçmişlerin hepsinide tek tek okumuşluğum var yani:)
Burdan çok şey öğrendim hamilelikle ilgili.Önceki haziran anneleri zamanından beri okurdum.Gece gece gıybet olmasında şimdi onların değişikti muhabbetleri insan şaşıp kalıyor.Buraya yazmayaa başlamak biraz zamanımı aldı benim,düşündürdü beni yani...
Burdaki herkesi tanıyorum az çok,ne yaşadığınızı neler konuştuğunuzu takip ettim:=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?