2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Hayalgibi canim olmuyosa ugrasma sen bana bilgilerini yaz ben yapim sana ...
Uzay canim istersen sanada yaparim ticker ayni bilgileri sende yaz :ecrin_bebek:

Son adet tarihi
Bebegin dogum tarihi
Belliyse ismini yaz canimm
Oglus du dimii

Gelir gelmez mirmirlanma kiss cin gibi ol azcik cin gibi delikafadulden

ay napiiim yaa gece zaten zırt pırt uyanıyom sonra sabahın köründe kalkıyom neeediyim sılaaaamaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmilesempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Hayalgibi olmus canim tebrikler hayirli olsun tickerinn a.s.

ehhhhh başak sağolsunguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismile

Oldu en sonunda...Sağol sılacım
Sedef hoşgeldin.Ayyy burda vakit nasıl hızla geçiyorrr...

Senin basarin canimmm ben ne yaptimki kaydirigubbakcemile5
Sen bi alis hic ayrilamican burdannn kaydirigubbakcemile3

ayyyyy pazar günü de gelmez artık bekliyoz esrayı:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

Haklisin canim ya Bazen mertimde uyaniyo geceleri bende mahfoluyorum yakinda erenimde gelicek uyku haram olucak iyice bana aklinialirimsmile
Aslinda simdi doya doya uyumam lazim ama bi uyuyabilsemm bilmiyorumkismile

Ben çok önceden beri takip ediyordum geçmişlerin hepsinide tek tek okumuşluğum var yani:)
Burdan çok şey öğrendim hamilelikle ilgili.Önceki haziran anneleri zamanından beri okurdum.Gece gece gıybet olmasında şimdi onların değişikti muhabbetleri insan şaşıp kalıyor.Buraya yazmayaa başlamak biraz zamanımı aldı benim,düşündürdü beni yani...
Burdaki herkesi tanıyorum az çok,ne yaşadığınızı neler konuştuğunuzu takip ettim:=)

ayyyyy pazar günü de gelmez artık bekliyoz esrayı:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
Evet ya gelsede anlatsa herseyi ayrintisiyla ben en cok dogumun nasil oldugunu merak ediyorummm :uhm:
Esra gene 2 gunde cikicak hastaneden ben 7 gun yaticamm bilmiyorumkismile

kısssslaaarr 34 gun gecermııııı

Kiss 35 hafta gecmis 34 gun mu gecmicekkk kaydirigubbakcemile3

Haklisin canim ya Bazen mertimde uyaniyo geceleri bende mahfoluyorum yakinda erenimde gelicek uyku haram olucak iyice bana aklinialirimsmile
Aslinda simdi doya doya uyumam lazim ama bi uyuyabilsemm bilmiyorumkismile

zaten aynı şeyi dediğini yaşıyom sılam oğlumu artık bi düzene girdirdim artık bebek gibi uyanmıyo falan derken akşam 9 da yatıyo sabah 9 gibi kalkıyo sadece ben yatarken tuvalete kaldırıyorum o kadar oğluma güveniyorum ama işte tedbir tuvaletinden de kurtuldum derken sıra başak hanıma geçti bakalımboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

Evet ya gelsede anlatsa herseyi ayrintisiyla ben en cok dogumun nasil oldugunu merak ediyorummm :uhm:

eee geçmiyooooo işte şafak sayar gıbı gun sayıyoruzzzzzakannehir

sorma ya gelsede anlatsa yokluğu nasıl da belli oluyoboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

Ne guzel hepimiz hakkinda bilgiye sahip olman yabancilik cekmessin canim hic o zaman.
Artik her zaman bekliyoruz senide sohbetlerimizeyerimseniben

Kızlar Allah rahatlık versin hepinize çıkıyorum ben iyi geceler...

iYI GECELER CANIMMM olumunekankayizsmile

sılam bende yatıyom yaaa çok uykum varmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…