Ben geceleri mertimi hala bezliyorum canim.Sen yine kurtulmussun bez isinden.Bende eren dogduktan sonra geceleri ereni emzirmeye kalktikca mertide cise kaldirayim diyorum bakalim alistirmam lazim benimde merti.zaten aynı şeyi dediğini yaşıyom sılam oğlumu artık bi düzene girdirdim artık bebek gibi uyanmıyo falan derken akşam 9 da yatıyo sabah 9 gibi kalkıyo sadece ben yatarken tuvalete kaldırıyorum o kadar oğluma güveniyorum ama işte tedbir tuvaletinden de kurtuldum derken sıra başak hanıma geçti bakalımboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile
Son gunler hic gecmiyo dimi bende sayiyom valla safak 11 turkbayragieee geçmiyooooo işte şafak sayar gıbı gun sayıyoruzzzzzakannehir
sorma ya gelsede anlatsa yokluğu nasıl da belli oluyoboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile
Ben geceleri mertimi hala bezliyorum canim.Sen yine kurtulmussun bez isinden.Bende eren dogduktan sonra geceleri ereni emzirmeye kalktikca mertide cise kaldirayim diyorum bakalim alistirmam lazim benimde merti.
Canim tam biri buyudu rahata kavuscaz derken ikincisi cikiyo biz kadinlarin isi hic bitmezz bilmiyorumkismileSenin oglun yine buyuk mertten ben mertin derdini atmadan ikinciiy alcam kucagima rabbim yardimcimiz olsun hepimizinn :Saruboceq:
Son gunler hic gecmiyo dimi bende sayiyom valla safak 11 turkbayragi
Ben gitsem doguma benide böyle ararmisiniz acabaa :1no2:
sılam bende yatıyom yaaa çok uykum varmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
Ben geceleri mertimi hala bezliyorum canim.Sen yine kurtulmussun bez isinden.Bende eren dogduktan sonra geceleri ereni emzirmeye kalktikca mertide cise kaldirayim diyorum bakalim alistirmam lazim benimde merti.
Canim tam biri buyudu rahata kavuscaz derken ikincisi cikiyo biz kadinlarin isi hic bitmezz bilmiyorumkismileSenin oglun yine buyuk mertten ben mertin derdini atmadan ikinciiy alcam kucagima rabbim yardimcimiz olsun hepimizinn :Saruboceq:
Son gunler hic gecmiyo dimi bende sayiyom valla safak 11 turkbayragi
Ben gitsem doguma benide böyle ararmisiniz acabaa :1no2:
Ne diyim canim uykun olmasada iki lak lak etseydik ama madem yorgunsun uykun var yat bakalim boshayallersmile
iyi geceler yarina gorusuz canimmm opuyorumnanaktan
Ayyy sagol canim benim ya bende buraya ugramadan nasi gecircem bakalim hastanede zamanii bilmiyorumkismilearamazmıyız kız cadııı senın yoklugun cok bellı olurrr sılaaam
Sendimi kis hadi sedefin ufak kizi var sana noluyo uykun yoksa kal istee alsanaalsanasmilekızlar sızden ses cıkmıyor bende yatayım bari iyi geceler tatlişlerrrrr
ayyy slmmm geçmişi okuyayım dedim ama anca bitti esra adına bende çok sevindim maşşş almış meleğini kucağına darısı hepimizin başına inş çok güzel bir duygu olduğu kesin inş bizde en güzel hali ile yaşarız ikisinide allah nazarlardan saklasın..
Canim benim oglus gunduzleri söyluyo ama geceleri uykusu bozulmasin diye bez tutup yatiriyorum.2 bucuk yasinda alistirdim gunduz cisinee gamyoncuiremsusılam oğluma lazımlık cicili bicili bişey tuvalete alıştırma külodu aldım bunlar işe yaramadı çocuk kendiliğinden başladı bu işe çoook şaşırdım darısı başına ama geç kalmasın oğluşun öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Ayy bende ayniyim senayim disardan kalmiyom eve geldimmide off oram buram suram diyom habiree kaydirigubbakcemile3valla sılacım yaaaa artık zor gecıyooo gunler ayaklarım şiş ama yınede bışeyden gerı kalmıom habıre dışarı cıkıom sonra boyle eve olu balık gibi gelıyorum
sılaaaam geliyo merdane haaaa ne biçim laf kız o öylee sen olmayınca aramayanı göster bakiiim kız hepimiz birbirimizi tamamlıyoz seni çooook seviyorum seviyoruz sılam böyle düşünme çook üzülürüm:
yok kız uykumda varrrrr optum hadi sızı yarın gorusuruz canlarım karnım patlıcak gibi gergin zor yazı yazıyorum hadi iyi gecelerrrrrr
Canim benim oglus gunduzleri söyluyo ama geceleri uykusu bozulmasin diye bez tutup yatiriyorum.2 bucuk yasinda alistirdim gunduz cisinee gamyoncuiremsu
Ayy bende ayniyim senayim disardan kalmiyom eve geldimmide off oram buram suram diyom habiree kaydirigubbakcemile3
Esimde kiziyo haliyle sana disariya cikmak yasak artik diyo hep ama dinleyen kimm sempatiksalakcinni
Yok kis öyle dusundumden degilde azicik sevgi sözleri duyup simarasim geldi sırnaşık şey
iyi geldi gece gece sözlerin bende seni cok seviyorum sedefimmm olumunekankayizsmile
hadi ben kaçtım yatıcam iyigeceleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
seni seni beni seviyomusunuz desene kız o zamanlülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü
ay geçmişe bakınca gerçekden işin içinden çıkılmıyor bende yattım uyuyamadım kalkıp bakayım yeni havadisler varmı diye bende daha hastane çantamı hazırlamadım ya şimdi yazya 1 tane takım koysam gerisi zıbın çorap yetermi acaba tabi hastane çıkışıda var ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?