benim kız 5 yaşında oğlan çocuklarına göre şanslıyım sanırım daha hareketli oluyolarCanim kizina cok gecmis olsun ya simdi nasil umarim biseyi yokturr bilmiyorumkismile
Kac yasindaydi senin kizin sanirim kucuk senin icinde zor canim ya benim gibi bende ikinciyi bekliyorum ve oglusum masallahi var cok yaramazz
Ne isleri var kaynananin falan hamile kadinin evinde ya sen o halinle nasi hizmet edicen onlara agrin sancin olsa nasi yatican onlarin yaninda esin dusunmuyomu hic seni bide ne demis degisiklik olurmu ne degisikligi beee ay bu adamlari anlamak mumkun degillmkafamçokkarıştı
Rabbim sabir versin canim idare edicen artik baska care yok malesef sempatiksalakcinni
işte onu karşı tarafın düşünmesi lazım amma nerdeeee millete gezme olsunEvet Allah sabır versin hamilelikte insan yalnızlıktan yakınıyor ama misafir ağırlamak zor iş.Rahat edemez.Çünkü gece uyuyamıyorsun sabah, öğlen vakitli vakitsiz uyuyup,yiyip içiyorsun.Düşünmeleri lazım yani...
böle bişey aklının ucundan geçtini sanmıyorummm o çırpınır gelin diyeeeeHerkesden önce esinin dusunup bi mazeret uydurmasi lazim gelmemeleri icin ailesine ama nerde bizde öyle anlayisli kocalarrr kafamçokkarıştı
günaydın haziran anneleriiii
bizde dün drdaydık kızımın gelişimi yerindeymiş çok şükür dr da sıramı beklerken bile panik oluyorum ben ya tansiyonum fırlamış 16ya dr da korktu hemen kan testi idrar testi nst istedi ya diyoum buraya gelince oluyo böyle normalde yükselmiyo tansiyonum biz yine de bakalım dedi iyi dedim bende bakın o zaman neyseki testlerim temiz çıktı da rahatladı adam ama epey korktu:))
bi sonaki randevuyu 3 hafta sonraya verdi herhangi bi rahatsızlığın olursa arada da gelebilirsin dedi
bide kızlar haftaya 5 gün yokmuş seminere gidiyomuş umarım o yokken doğum yapmam dua edin nolurrrrr(
slm annişler ve bebişlerr...
ben de dün dr gittim..oğluşum yine yüzünü sakladı..eliyle kapatı..( göremedik..ters durduğu için böyle oluyor dedi dr..napalım sağlığı iyi olsun da doğunca görelim nazlımızı dedim...
veeeeeeeee büyük günü ayarladık.....dr 26-29 arası bir gün seçin dedi biz de eşimle aynı anda 26sı dedik..:)))))
yani oğluşuma 26.05.2010 çarşamba günü kavuşuyorum..hihoyyytgamyoncuiremsu
genel anestezi istedim ama dr kabul etmedi..epidurel olacak illa dedi..ne gerek var boğazına hortum falan sokacaklar,4 saatte ayağa kalkacaksın sütün daha çabuk gelecek erkekn ve kolay emzirmeye başlıcaksın dedi...ben korktuğumu ısrarla söledim.bebeği alınca kısa süreli veririrz narkoz dedi..sanırım dikişler sırasında...eyvahedigeldismile
gelişimi falan iyiymiş oğluşumun..
mrb kızlar bebeler sıraya girmiş maşallah ya niye o kadar yatıyosun black canım uykuda doğuracan kız delikafadulden
günaydın canım kız o gün sıla da doğum yapıyo ya anaaaaa iki tane birden geliyo yeğenlerimiz rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına alıp doyasıya koklamak nasip etsin yavrunuzu size bağışlasın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam kızlar gecmısı biraz okuyayım dedim ama boş boş bakıyorum ekrana dün akşam yemeğinden sonra mutfagı toparladım sonra bir yattım şimdi kalktım
hatta gece 11 gibi uyandım ama yok kafam kalkmıyor lavobaya bile esim götürdü bir baş ağrısı ne oldu bilmiyorum kızımda az hareketli 2 gündür hareketleri var ama az.. offfff hasta oldum galiba ama anlamıyorumki insan aksam 8 den bugun 11 e kadar uyurmu
dunde 12 de kalkmıstım
uykusuzda degıldım yani
slm kızlar bişey sorucam bu epiduralde bel ağrısı çok oluyo diyolar gerkez epidural yaptır hiç ağrın olmuyo diyo ben kiloloyum şuan maşşşallah 100 kiloyum acep kilolularda problem yapıyomu kiiiii bilgisi olanınız varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?