selam kızlar gecmısı biraz okuyayım dedim ama boş boş bakıyorum ekrana dün akşam yemeğinden sonra mutfagı toparladım sonra bir yattım şimdi kalktım
hatta gece 11 gibi uyandım ama yok kafam kalkmıyor lavobaya bile esim götürdü bir baş ağrısı ne oldu bilmiyorum kızımda az hareketli 2 gündür hareketleri var ama az.. offfff hasta oldum galiba ama anlamıyorumki insan aksam 8 den bugun 11 e kadar uyurmu
dunde 12 de kalkmıstım
uykusuzda degıldım yani
bende birazdan hazırlanıp kursa gidecm kızlar ya akşamada eşim yemeğe götürcekmiş beni sürprüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüzzzzzzzzzzzzzz opuyorumnanaktan
canım ben demeler bitmiyor biliyormusun. Geçende bana epidural isteme birisi felç olmuş dediler.sempatiksalakcinni (Allah korusun) Herşey kişiden kişiye değişir bence.Kilo konusunda zaten doktorlar bilirler o an ne yapılması gerektiğini sen canın nasıl istiyorsa öyle yap.
Canim dogum gunun kutlu olsun esinle ve bebeginle birlikte nice mutlu senelere insallah a.s.a.s.a.s.
Canim genel anestezi oldum ben ilkinde ondada cok bel agrisi yasadim bel agrisi vucuttaki agirligin buyuk kismi yani bebek ciktigi icin bosluk kaliyormus ve vucut buna alisana kadar bel agrisi oluyomus.O yuzden ben genelde cok bel agrisi cektim.slm kızlar bişey sorucam bu epiduralde bel ağrısı çok oluyo diyolar gerkez epidural yaptır hiç ağrın olmuyo diyo ben kiloloyum şuan maşşşallah 100 kiloyum acep kilolularda problem yapıyomu kiiiii bilgisi olanınız varmı
Canim takiliyorum zaten ben sana bilmezmiyim gece yarilarini uykunun bölunmesi ne demek.Yine esin anlayisliymis yatsaydin canim sende birazz benimkiside alir gece yarisi arabada geze geze uyudurdu oglusumu disarda bende evde uyurdummm sempatiksalakcinnisılaaaaaam gece 1 de yattım 3 de tekrar kalktım başağın yüzünden sonra 5 de yattım sabah 9 uyandım kocam sağolsun yat çok yoruluyosun zaten diyo ben beklerim dedi adamcağız kadınlık yaaa yok canım ben beklerim sen yat dedim valla kıyamadım adamıma haaa anla yani niye erken yatmak istiyom cadıııııııısempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Canim doktorun dogru demis sakin genel anestesi falan olim deme.Ayy iyiki doktorun seni dinleyip tamam dememiss yaa..slm annişler ve bebişlerr...
ben de dün dr gittim..oğluşum yine yüzünü sakladı..eliyle kapatı..( göremedik..ters durduğu için böyle oluyor dedi dr..napalım sağlığı iyi olsun da doğunca görelim nazlımızı dedim...veeeeeeeee büyük günü ayarladık.....dr 26-29 arası bir gün seçin dedi biz de eşimle aynı anda 26sı dedik..:)))))
yani oğluşuma 26.05.2010 çarşamba günü kavuşuyorum..hihoyyytgamyoncuiremsu
genel anestezi istedim ama dr kabul etmedi..epidurel olacak illa dedi..ne gerek var boğazına hortum falan sokacaklar,4 saatte ayağa kalkacaksın sütün daha çabuk gelecek erkekn ve kolay emzirmeye başlıcaksın dedi...ben korktuğumu ısrarla söledim.bebeği alınca kısa süreli veririrz narkoz dedi..sanırım dikişler sırasında...eyvahedigeldismile
gelişimi falan iyiymiş oğluşumun..
Canim aynisindan bendede var senin isinin annesi ve kardesleri dedin mi akan sular duruyo ne hikmetse.Bablari vefat etti bizimki iyice baba moduna girdi kafamçokkarıştıŞeniz
benim kız 5 yaşında oğlan çocuklarına göre şanslıyım sanırım daha hareketli oluyolar
aman kaynanamları sorma sıkılmışlar benim adama anne de başka bişey deme akan sular duruyo daha geçen ay 10 gün iznimiz yanmasın diye koştura koştura hamile halşmlae 5 saat yola gittik adama baş gelemiyom sonra kavga edip huzurumuz bozuluyo ailesini istemedimi düşünüyo direk benim eşim için önce annesi kardeşi geliyo malesef düzelicene inanıyorum seviyorum adamı napayım
işte onu karşı tarafın düşünmesi lazım amma nerdeeee millete gezme olsun
böle bişey aklının ucundan geçtini sanmıyorummm o çırpınır gelin diyeeee
anneler işe geliyo kaynanalar gezmeyee malesefff haziran başına nnem gelsede az dinlensem vallahiii ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar allah annesizlere güç kuvvet versinnnn
Canim herseiyn yolunda olduguna ve bebesinin iyi olduguna cok sevindim umarim hep böyle devam edersinizgünaydın haziran anneleriiii
bizde dün drdaydık kızımın gelişimi yerindeymiş çok şükür dr da sıramı beklerken bile panik oluyorum ben ya tansiyonum fırlamış 16ya dr da korktu hemen kan testi idrar testi nst istedi ya diyoum buraya gelince oluyo böyle normalde yükselmiyo tansiyonum biz yine de bakalım dedi iyi dedim bende bakın o zaman neyseki testlerim temiz çıktı da rahatladı adam ama epey korktu:))
bi sonaki randevuyu 3 hafta sonraya verdi herhangi bi rahatsızlığın olursa arada da gelebilirsin dedi
bide kızlar haftaya 5 gün yokmuş seminere gidiyomuş umarım o yokken doğum yapmam dua edin nolurrrrr(
teşekkür ederim sılacım çok saol canım Allah hepimizin bebişlerini bize bağışlasın opuyorumnanaktan
günaydın canım kız o gün sıla da doğum yapıyo ya anaaaaa iki tane birden geliyo yeğenlerimiz rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına alıp doyasıya koklamak nasip etsin yavrunuzu size bağışlasın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Canlarim ben cikayim da islerimi yapim bari sizden ses ciktigi yok nasil olsa :umursamaz:
hoşbuldukk bende geldimmmmmm
Canim seninde sezeryan dogum olucak demi artik bidaki kontrole kesinlestirir doktorun hersyi insallahh ...
Bidaki kontrol ne zaman canimmmm bilmiyorumkismile
pamukum nbrrrzemuszemus
evet canım benimde sezeryan olacak. çarşamba 19 mayısda da kontrolüm bakalım belli olacakmı günümüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?