2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende birazdan hazırlanıp kursa gidecm kızlar ya akşamada eşim yemeğe götürcekmiş beni sürprüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüzzzzzzzzzzzzzz opuyorumnanaktan

Black hic zaman kaybetmeden doktora git canim Allah korusun belki kizinin boynundaki kordon sikinti yapmistir lutfen hemen kontrole gitt ...
Insallah hic bi sorun yoktur sadece halsizliktirr :Saruboceq:
Cok gecmis olsun canimm a.s.

Canim dogum gunun kutlu olsun esinle ve bebeginle birlikte nice mutlu senelere insallah a.s.a.s.a.s.

Lutfen kotu seyler getirmeyin akliniza doktorlar bile ilk tercih olarak epidurel tercih ediyor.Binde bir olucak bi ihtimali akla getirmek bile hata bende :umursamaz:
Genel anestesizle dogum yapmis biri olarak kimseye tavsiye etmiyorum zatenn ...

Canim genel anestezi oldum ben ilkinde ondada cok bel agrisi yasadim bel agrisi vucuttaki agirligin buyuk kismi yani bebek ciktigi icin bosluk kaliyormus ve vucut buna alisana kadar bel agrisi oluyomus.O yuzden ben genelde cok bel agrisi cektim.
Tekrar diyorum genel anestesizle dogum yapmis biri olarak kimseye tavsiye etmiyorum boshayallersmile

Canim takiliyorum zaten ben sana bilmezmiyim gece yarilarini uykunun bölunmesi ne demek.Yine esin anlayisliymis yatsaydin canim sende birazz benimkiside alir gece yarisi arabada geze geze uyudurdu oglusumu disarda bende evde uyurdummm sempatiksalakcinni
Canim doktorun dogru demis sakin genel anestesi falan olim deme.Ayy iyiki doktorun seni dinleyip tamam dememiss yaa..
Korkulcak ne varki oglusun dunyaya gelsin korku falan kalmaz herseyi unutursun zatennhihoyyyt
Ay ogluslarimizi dogum gunleri ayni olucak desene artik ben sezeryan sirasinda seni dusunurum napiyo acaba diye sende beni dusun emi birbirimize dua edelimmm:Saruboceq:
Oglusunada masallah hersey yolundaymiss ne guzell

Canim aynisindan bendede var senin isinin annesi ve kardesleri dedin mi akan sular duruyo ne hikmetse.Bablari vefat etti bizimki iyice baba moduna girdi kafamçokkarıştı
Hemen hemen her aksam beraberiz kayinvalidemlerle ayri gecen gunumuz yok desem yalan olmaz.Bari seninkiler uzaktalarmis da her gun görmek zorunda degilsin bizim evler arasi 5 dakika sempatiksalakcinni
Bende 1 bucuk ay sonra esimin isi nedeniyle uzaga tasincam kayincalidemlerden o zaman daha beter olurzkesin diyorum onalr bize yatiliyoa gelir biz geldikmi onlarda kalmak zorunda kaliriz simdiden stres sardi benii laelaelaelaelae
Bu esler niye bu kadar anlayissiz oluyolar anlamiyorum ya esim melek gibi bi insandir her konuda dört dörtluk diyebilirim ama ailesine bagliligi delirtiyo benii tek sorunumuz bu zatenn bilmiyorumkismile

Canim herseiyn yolunda olduguna ve bebesinin iyi olduguna cok sevindim umarim hep böyle devam edersiniz
Eger dogum icin bi belirti veya bisey olsaydi doktorun 3 hafta sonraya vermezdi canim kontrolunu hic merak etmee kendini de stres sokma bosu bosunaa yerimseniben
Dularimiz hep birbirimizle zaten canimm :Saruboceq:

teşekkür ederim sılacım çok saol canım Allah hepimizin bebişlerini bize bağışlasın opuyorumnanaktan

Amin canimmmmmm :Saruboceq:

Canim ya sende bi ticker yapsana kendine ticker olmadimi ben bilemiyorum kim kac haftalik nesi olucak bak bebisin yazdim cinsiyetini bilemedigim icin hadi guzel bi ticker yap kendine bilemiyorsan ben yaparimm senin icinn kaydirigubbakcemile5

Dun leylaylan konusmustuk oda 25 veya 26 si dedi doktorum demisti.
Yani bebisler 2 degil 3 bile olabilir ne ugurlu gunmus 26 mayiss hihoyyyt

Canlarim ben cikayim da islerimi yapim bari sizden ses ciktigi yok nasil olsa :umursamaz:

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr ben geeeeeeeldıııım kocam işten geldı uyudu bende bakayım dedım bı blacksiyaaaa canım doktora gıt bencede bebegın hareketlerınde azalma varsa gıt derım doktora en azından bışey yoksada doktorun desın bunu aklında kalmasın inş bişşeey yoktur allah korusun gerci cevrimici gorunmuyorsun gıttın heralde

evet canım benimde sezeryan olacak. çarşamba 19 mayısda da kontrolüm bakalım belli olacakmı günümüz

Aaaaa Casper senindemi belli olduuuu tebrik ederimm canımmm az kalmış bebeğine kavuşmana yaa herkezinki belli oluyor benim doktor doğum hakkında bile konuşmuyor henüzzz :umursamaz: merak ediyorum ne zaman belli olucak normali sezeryanmı ona göre kendimi ayarlarım bari

black doktora git hemen ya da doktorunu ara durumunu söyle yoksa kulağından tutar ben götürürüm şaka yapmıyom valla bak doktorunu arakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…