Canim doktorun dogru demis sakin genel anestesi falan olim deme.Ayy iyiki doktorun seni dinleyip tamam dememiss yaa..
Korkulcak ne varki oglusun dunyaya gelsin korku falan kalmaz herseyi unutursun zatennhihoyyyt
Ay ogluslarimizi dogum gunleri ayni olucak desene artik ben sezeryan sirasinda seni dusunurum napiyo acaba diye sende beni dusun emi birbirimize dua edelimmm:Saruboceq:
Oglusunada masallah hersey yolundaymiss ne guzell
black doktora git hemen ya da doktorunu ara durumunu söyle yoksa kulağından tutar ben götürürüm şaka yapmıyom valla bak doktorunu arakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
evet oğluşum gelecek ama ben kesildiğimi falan bilince stres yapıp herşeyin ters gitmesine sebep olmak istemiyorum....eyvahedigeldismile ama dr epidurel yapıcak kaçışım yok...
evet aynı gün doğacak oğluşlar...hihoyyyttabiki aklımda olursun kolay doğumun geçsin diye dua ederim..benim sabah 7:30 gibi olacakmış...
seneyede birlikte kutlarız bueadan oğluşlarımızın doğum gününü ne güzel...
canım selam . black in nesi var? ciddi bişey mi
selam kızlar gecmısı biraz okuyayım dedim ama boş boş bakıyorum ekrana dün akşam yemeğinden sonra mutfagı toparladım sonra bir yattım şimdi kalktım
hatta gece 11 gibi uyandım ama yok kafam kalkmıyor lavobaya bile esim götürdü bir baş ağrısı ne oldu bilmiyorum kızımda az hareketli 2 gündür hareketleri var ama az.. offfff hasta oldum galiba ama anlamıyorumki insan aksam 8 den bugun 11 e kadar uyurmu
dunde 12 de kalkmıstım
uykusuzda degıldım yani
Canim ya black dun erkenden yatmis taki bugun öglene kadar nerdeyse cok corgun ve halsizim yazmis.Ayrica kizindan da pek ses cikmiyomuss hareketleri cok azmiss bilmiyorumkismile
Insallah kontrole gitmistir de birazdan iyi haberlerle gelip bende acaba geldimi diye ona bakmaya gelmistim ama yok hala gelmemiss :çok üzgünüm:
aaa sılacımla aynı gün. hayırlı olsun ne bereketli günmüş 26 mayıs:) gözümüz aydın canım
gelmedi diye geri mi gitcenlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
Yok kis sen varsin gidermiyim hicc :1hug:
Uyudun dinlendin mi biraz basak hanim napiyoo :ecrin_bebek:
yesicacım saol..evet patlama yapıcaz o gün..hehhehe
blacksiye ne yaptı acaba?? (bebeğinin hareketleri azalmış..)
Canim ya black dun erkenden yatmis taki bugun öglene kadar nerdeyse cok corgun ve halsizim yazmis.Ayrica kizindan da pek ses cikmiyomuss hareketleri cok azmiss bilmiyorumkismile
Insallah kontrole gitmistir de birazdan iyi haberlerle gelip bende acaba geldimi diye ona bakmaya gelmistim ama yok hala gelmemiss :çok üzgünüm:
burda yazıyo yesica kız ayarlımı geliyonuz sılam da şimdi geldialsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
nerdeeee az işim vardı onu hallettim başağı uyuttum bende işimi bitirdim az 5 dakka uzanayım dedim viyak viyak uyandıakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir
Esra bana ayagini suru demisti öyle bi surumusumki ayni gune denkgelmiss kaydirigubbakcemile3
kızlar sürekli yorgunluk ve uyku hali bende de var son zamanlarda normalmiş.
ama asıl konu bebiş. hareketleri çok önemli. inşallah doktora gitmiştir. bir an önce gelsin de haber versin bize de. çok üzüldüm şimdi ya. allahım kazasız belasız geçsin bu günler.
şimdi blacki bekle dur. karnım çatlar benim ya.
Iyi bari islerini yapmissin canimm bende az is yaptim oturdum simdi oglusum karnimdan firlicak kadar hareketli arada canim bile yaniyo ya artikk
Pohacaya maya,süt,az tuz,az seker baska bisey koymuyom canimm cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?