2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet oğluşum gelecek ama ben kesildiğimi falan bilince stres yapıp herşeyin ters gitmesine sebep olmak istemiyorum....eyvahedigeldismile ama dr epidurel yapıcak kaçışım yok...

evet aynı gün doğacak oğluşlar...hihoyyyttabiki aklımda olursun kolay doğumun geçsin diye dua ederim..benim sabah 7:30 gibi olacakmış...
seneyede birlikte kutlarız bueadan oğluşlarımızın doğum gününü ne güzel...

canım selam . black in nesi var? ciddi bişey mi

aaa sılacımla aynı gün. hayırlı olsun ne bereketli günmüş 26 mayıs:) gözümüz aydın canım

yesicacım saol..evet patlama yapıcaz o gün..hehhehe

blacksiye ne yaptı acaba?? (bebeğinin hareketleri azalmış..)

canım selam . black in nesi var? ciddi bişey mi

Canim ya black dun erkenden yatmis taki bugun öglene kadar nerdeyse cok corgun ve halsizim yazmis.Ayrica kizindan da pek ses cikmiyomuss hareketleri cok azmiss bilmiyorumkismile
Insallah kontrole gitmistir de birazdan iyi haberlerle gelip bende acaba geldimi diye ona bakmaya gelmistim ama yok hala gelmemiss :çok üzgünüm:

burda yazıyo yesica kız ayarlımı geliyonuz sılam da şimdi geldialsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

gelmedi diye geri mi gitcenlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Yok kis sen varsin gidermiyim hicc :1hug:
Uyudun dinlendin mi biraz basak hanim napiyoo :ecrin_bebek:

nerdeeee az işim vardı onu hallettim başağı uyuttum bende işimi bitirdim az 5 dakka uzanayım dedim viyak viyak uyandıakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

yesicacım saol..evet patlama yapıcaz o gün..hehhehe

blacksiye ne yaptı acaba?? (bebeğinin hareketleri azalmış..)

burda yazıyo yesica kız ayarlımı geliyonuz sılam da şimdi geldialsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

kızlar sürekli yorgunluk ve uyku hali bende de var son zamanlarda normalmiş.
ama asıl konu bebiş. hareketleri çok önemli. inşallah doktora gitmiştir. bir an önce gelsin de haber versin bize de. çok üzüldüm şimdi ya. allahım kazasız belasız geçsin bu günler.
şimdi blacki bekle dur. karnım çatlar benim ya.

nerdeeee az işim vardı onu hallettim başağı uyuttum bende işimi bitirdim az 5 dakka uzanayım dedim viyak viyak uyandıakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

Iyi bari islerini yapmissin canimm bende az is yaptim oturdum simdi oglusum karnimdan firlicak kadar hareketli arada canim bile yaniyo ya artikk

Pohacaya maya,süt,az tuz,az seker baska bisey koymuyom canimm cokacimcoook

.............

Son düzenleme:
kızlar buarada ben de bebeğin çantasını hazırlayım.
normal doğum olursa 1 gün kalırım hastanede.
sizce 2 tam takım hastane çıkışı koysam yeter mi?

Iyi bari islerini yapmissin canimm bende az is yaptim oturdum simdi oglusum karnimdan firlicak kadar hareketli arada canim bile yaniyo ya artikk

Pohacaya maya,süt,az tuz,az seker baska bisey koymuyom canimm cokacimcoook

benim tarifde 1 paket yaş maya(40gr),1 yumurta,bir su bardağından bir parmak eksik süt,yarım su bardağı sıvı yağ,125gr margarin,1 tk şeker , 1tk tuz, 4 çay kaşığı kaymak az da isteğe bağlı mahlep ben bu tarifi hep kaymaksız yapıyodum geçen koca tepsi yaptım yapmamla yememiz bir oldu aynı pastahane poğçası kaymak da koy tavsiye ederimcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…