2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyyyyyy rabbim daha kimseye yaşatmasınmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ayyy sılam allah korusun ya bende bu konuda çok tedirgin oluyorum sürekli oynayıp oynamadığını kontrol ediyorum geçen olduda hemen gittim bende doktora

kızlar buarada ben de bebeğin çantasını hazırlayım.
normal doğum olursa 1 gün kalırım hastanede.
sizce 2 tam takım hastane çıkışı koysam yeter mi?

ben 4 takım götürmüştüm çünkü ağustosta doğum yapmıştım sıcaklarda lazım olur hani
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

kızlar buarada ben de bebeğin çantasını hazırlayım.
normal doğum olursa 1 gün kalırım hastanede.
sizce 2 tam takım hastane çıkışı koysam yeter mi?
Yeter canim 2 takim bebek icin.Kendin icin de 2 veya 3 gecelik koy yeter boshayallersmile
Ben 2 ay olcak nerdeyse hazirlayali ne aceleciyim ya.Ama hala dusunuyorum eksik bisey varmi acaba diye malum ben 1 hafta kalicam hastanede.
Aklina gelen önemli seyler varsa yazin kizlarr cantaya koymak icinn bilmiyorumkismile

Bi kere mahlep ne kis onu bilmiyom ben nerden alcam burda onuu :uhm:
tarif guzele benziyo denemek lazim ama mahlep burda nerden bulurum hic bilmiyorum sempatiksalakcinni
Kaynana 2 gundur hamir isi yapiyo artik beynim durdu hamur yemektenn aklinialirimsmile

aktarlarda var tabi orda var mı bilmiyorum mahlep önemli değil canım olsun yapmak istersen mahlepsiz yapopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hiç sormayın ya dün kontrolüm vardı önce kuaföre gittim saçlarımı yaptırıp makyacımı yaptırdım son kez dedik hamilelik fotografımızı çektirelim südütyoda resimlerimizi çektirdik ordan kontrolüm vardı doktora gittik demezmi 3 santim açılman var geceye doğurursun diye akşam 8 de sancım tuttu gece 12 de kendi sancımla doğurdum yalnız saçlar başlar yapılı makyaj o biçim şu anda da evdeyim kızlar

iiy diyelim iyi olsun senaycımm yaaa ayaklarıkm balon gibi oldu tabanlarım sızlıyor basamıyorum üstüneee sizin ayaklar ne durumda bilmiyorumkismile

aynen benımde ayaklar balon gibi şişmeye başladıııı otursam şişiyor yurusem şişiyor ne yapacagımı şaşırdımbilmiyorumkismile

normal olmuştur inşaallah kız şunun resmini koy gııı çatlatma adamıaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

gozunaydın okuyunca coook sasırdım iyi bari fotografınıda cekılmışsın bebegımızzz nasıl cok sevındıııımmm canım

kızlar resim nasıl ekleniyor ki söyleyin koyum teyzoşları yalnız bizim ki bekleyemedi daha 3 haftamız vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…