2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kıss sıla senden önce doğurdum küçücük bi suratı var ya çok tatlı hiç ağlamıyo

Ayyy valla sok oldum yaa senden önce dogurcam dedin dedin basardin sonunda valla :hooray:
Soktayim hala ee oglusun nasil kac kilo dogdu durumunuz iyi mi canimm ?

kızlar resim nasıl ekleniyor ki söyleyin koyum teyzoşları yalnız bizim ki bekleyemedi daha 3 haftamız vardı

resmi sağ tıkla url sini kopyala sonra da grafik ekleye bas kayt et çabuuuk bekliyomaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

merhaba kızlar nasılsınız
esradan başka varmı doguran
esradan haber varmı
hoşgeldin canım. henüz doğuran yok:)) esra ve zeynep lal imiz iyiydi en son aldığımız haberlere göre
yesica sen perşembe gitmiştin dimi doktora nasılmış bebişin canım ben geçmişi okuyamadım

ben de canım geçmişe bakamıyorum. yakalayınca tutuyom kollarından soruyorum :))
bebiş kontrollerini. o yüzden atladığım şey olursa affedin.
canım bebiş başını sol kasığıma getirmiş ayaklar sağ göğüs kafesim
in altında. çapraz yani:)
sağlığı yerinde dedi çok şükür. haftasında gidiyor işte amaekleye emekleye:). bundan sonra kolay doğrulamaz yerinden kokma dedi:))
aman dönmesinde geri. yavaş yavaş girsin kanala.
ayy vallahi stres oldum artık hep güzel haberler verin kızlar siz de.
sen de durum nasıl canım. bebi,şin hareketleri falan sorun yok de mi. ne süslü kızla ya hepsi dolamış boyunlara:))

talar canım bir an şaka yapıyosun sandım ben yaaaaa

allahım analı babalı büyütsün nasılsınız şimdi iyisiniz dimi
ayyyyyyy 14 mayısdada 2 bebişimiz oldu yaniiiiiiiiiiiiiiii

kız sıladan önce doğurmak için erkenden doğurdun dimiiiiiiiiiiiiiii

canım iyiz çok şükür zaten benim içimde hep bi erken doğum vardı içime öyle doğuyordu çünkü bebek çok aşağıdaydı sabah ta onda çıktık canım allahım herkese yaşatsın annelik duygusunu çok güzel bişey sabaha kadar uyumadım bebişimi izledim 3 kilo 100 gram doğdu

talar canım nasıl bi haber bu şoktayım. heyecandan doğurabilirim. bu ne hız maşallah canım maşallah. şaka sandım ama değil. bebiş nasıl?

Ayy eren efem aceleci oglusum benim sok ettin hepimizii :1shok:
Benim erenimin hic cikmaya niyeti yok doktor amcalari mudahale etmese kim bilir daha ne kadar durucak ordaa kaydirigubbakcemile3
Abisi 41 hafta bekletti buda bekletirdi kesin sezeryan olmasamm sempatiksalakcinni

dün nst ye girdim kalp atışları iyiydi benim ağrılarım var sadece tekrar çarşambaya gidecez hayırlısı bakalım. evet ya şimdiden süslüler takacak bişi bulamayınca kordonu takıvermişler. kordonlulardan birisi kurtuldu ( esra) darısı bizlere artık

maşallah ne özenli ne güzel bir doğum olmuş şaşırdım biri beni dürtsün

Ayyy valla sok oldum yaa senden önce dogurcam dedin dedin basardin sonunda valla :hooray:
Soktayim hala ee oglusun nasil kac kilo dogdu durumunuz iyi mi canimm ?

kız dur sen heyecanlanma :roflol:

teyzoşlara haber vereyim biran önce dedim kıs sıla gece hep aklımdaydın hehe senden önce doğurdum ben dedim ama sana dimi

dünkü kontrolünü biliyorum canım. bebek stres olmasın yeter.
siz de kurtlulursunuz canım kolaylıkla allahın izniyle.
hiç bişey olmaz. ip atlıyomuş kuzu kaydirigubbakcemile2

Talar erken dogum yapmak icin bildigin bi yontem falan vara söylede bizde yapalim kisss hala soktayim ve saka gibi geliyooo kaydirigubbakcemile3

Masallah canim 3 hafta önce gelmesine ragmen kilosuu cok iy dogmuss
Demek gununu beklese 4 kiloyu gecermis fsenin ogluss

Dogumun nasi oldu kolaymiydi cok agiri sanci cektinmi canim anlatsana birazz bilmiyorumkismile

teyzoşlara haber vereyim biran önce dedim kıs sıla gece hep aklımdaydın hehe senden önce doğurdum ben dedim ama sana dimi

canım öyle karmaşık oldu ki duygularım anlatamam.
yazamıyorum bile. böyle aniden gelip eren efe geldi deyince şaşırmadım şok oldum resmen. allahım analı babalı büyütsün canım sağlıkla gelmiş çok şükür ,
yesin o küçük suratlı aceleci bebeyi teyzesi. allahım esirgesin

ben kaçıyorum kızlar arkadaşlarla yemeğe gidicez paytak paytak anca hazırlanırız.

hepinizi öptük akıllı durun doğurmayın haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sağol bocuğum valla iyiyyim ama şu talar kız bizi ters düz etti:))

şimdi blakim de kucağında bebesiyle gelirse şaşırmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…