hiç sormayın ya dün kontrolüm vardı önce kuaföre gittim saçlarımı yaptırıp makyacımı yaptırdım son kez dedik hamilelik fotografımızı çektirelim südütyoda resimlerimizi çektirdik ordan kontrolüm vardı doktora gittik demezmi 3 santim açılman var geceye doğurursun diye akşam 8 de sancım tuttu gece 12 de kendi sancımla doğurdum yalnız saçlar başlar yapılı makyaj o biçim şu anda da evdeyim kızlar
kıss sıla senden önce doğurdum küçücük bi suratı var ya çok tatlı hiç ağlamıyo
kızlar resim nasıl ekleniyor ki söyleyin koyum teyzoşları yalnız bizim ki bekleyemedi daha 3 haftamız vardı
hoşgeldin canım. henüz doğuran yok:)) esra ve zeynep lal imiz iyiydi en son aldığımız haberlere göremerhaba kızlar nasılsınız
esradan başka varmı doguran
esradan haber varmı
yesica sen perşembe gitmiştin dimi doktora nasılmış bebişin canım ben geçmişi okuyamadım
hoşgeldin canım. henüz doğuran yok:)) esra ve zeynep lal imiz iyiydi en son aldığımız haberlere göre
ben de canım geçmişe bakamıyorum. yakalayınca tutuyom kollarından soruyorum :))
bebiş kontrollerini. o yüzden atladığım şey olursa affedin.
canım bebiş başını sol kasığıma getirmiş ayaklar sağ göğüs kafesim
in altında. çapraz yani:)
sağlığı yerinde dedi çok şükür. haftasında gidiyor işte amaekleye emekleye:). bundan sonra kolay doğrulamaz yerinden kokma dedi:))
aman dönmesinde geri. yavaş yavaş girsin kanala.
ayy vallahi stres oldum artık hep güzel haberler verin kızlar siz de.
sen de durum nasıl canım. bebi,şin hareketleri falan sorun yok de mi. ne süslü kızla ya hepsi dolamış boyunlara:))
hiç sormayın ya dün kontrolüm vardı önce kuaföre gittim saçlarımı yaptırıp makyacımı yaptırdım son kez dedik hamilelik fotografımızı çektirelim südütyoda resimlerimizi çektirdik ordan kontrolüm vardı doktora gittik demezmi 3 santim açılman var geceye doğurursun diye akşam 8 de sancım tuttu gece 12 de kendi sancımla doğurdum yalnız saçlar başlar yapılı makyaj o biçim şu anda da evdeyim kızlar
Ayyy valla sok oldum yaa senden önce dogurcam dedin dedin basardin sonunda valla :hooray:
Soktayim hala ee oglusun nasil kac kilo dogdu durumunuz iyi mi canimm ?
dün nst ye girdim kalp atışları iyiydi benim ağrılarım var sadece tekrar çarşambaya gidecez hayırlısı bakalım. evet ya şimdiden süslüler takacak bişi bulamayınca kordonu takıvermişler. kordonlulardan birisi kurtuldu ( esra) darısı bizlere artık
talar canım bir an şaka yapıyosun sandım ben yaaaaa
allahım analı babalı büyütsün nasılsınız şimdi iyisiniz dimi
ayyyyyyy 14 mayısdada 2 bebişimiz oldu yaniiiiiiiiiiiiiiii
kız sıladan önce doğurmak için erkenden doğurdun dimiiiiiiiiiiiiiii
canım iyiz çok şükür zaten benim içimde hep bi erken doğum vardı içime öyle doğuyordu çünkü bebek çok aşağıdaydı sabah ta onda çıktık canım allahım herkese yaşatsın annelik duygusunu çok güzel bişey sabaha kadar uyumadım bebişimi izledim 3 kilo 100 gram doğdu
hoşgeldin canım. henüz doğuran yok:)) esra ve zeynep lal imiz iyiydi en son aldığımız haberlere göre
hoş bulduk güzelim nasılsın
merhaba yeni anne gecmiş olsun bebeginin yaşı uzun olsun mevlam iyi yazılar yazsın saglıklı ailesinle uzun ömür ler diliyorumkıslar şimdi ben biraz dinleneyim sonra görüşürüs her darda kalanı rabbim kurtarsın
teyzoşlara haber vereyim biran önce dedim kıs sıla gece hep aklımdaydın hehe senden önce doğurdum ben dedim ama sana dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?