ben kaçıyorum kızlar arkadaşlarla yemeğe gidicez paytak paytak anca hazırlanırız.
hepinizi öptük akıllı durun doğurmayın haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kıslar ben birazdan gelecem anlatayım size doğumu hala şokta olmama rağmen 10 dakikadan geliyorum
Ayy talarin haberini aldimdan beri altima bi agri dustu heycan basti sanirim yarina da ben gelirmisin dogurdum diyee :roflol:kız dur sen heyecanlanma :roflol:
Oyy canim benim ya hastanede bile beni dusunmuss ama cok sanslisin ki normla digum yapabiliyosun canim kolayliklateyzoşlara haber vereyim biran önce dedim kıs sıla gece hep aklımdaydın hehe senden önce doğurdum ben dedim ama sana dimi
kıslar şimdi ben biraz dinleneyim sonra görüşürüs her darda kalanı rabbim kurtarsın
Gorusuruz canimm afiyet olsun simdidenn opuyorumnanaktanben kaçıyorum kızlar arkadaşlarla yemeğe gidicez paytak paytak anca hazırlanırız.
hepinizi öptük akıllı durun doğurmayın haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ayyy blackim guzel haberlerle gelsinde ister kucaginla bebisle ister karninda olsun yeterki iyi haber olsunnnn bilmiyorumkismile:Saruboceq:sağol bocuğum valla iyiyyim ama şu talar kız bizi ters düz etti:))
şimdi blakim de kucağında bebesiyle gelirse şaşırmam
ben acil doğum çantamı hazırlayımohaoldumsmile
Mertim bardagi yere dusurdu yanlislikla ortalik cam doldu onlari toparlayip geliyom kislarr şutarafagitti
bende birazdan hazırlanıp kursa gidecm kızlar ya akşamada eşim yemeğe götürcekmiş beni sürprüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüzzzzzzzzzzzzzz opuyorumnanaktan
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr ben geeeeeeeldıııım kocam işten geldı uyudu bende bakayım dedım bı blacksiyaaaa canım doktora gıt bencede bebegın hareketlerınde azalma varsa gıt derım doktora en azından bışey yoksada doktorun desın bunu aklında kalmasın inş bişşeey yoktur allah korusun gerci cevrimici gorunmuyorsun gıttın heralde
canım selam . black in nesi var? ciddi bişey mi
Black ses ver canim nasilsin doktora gittinmi bilmiyorumkismile
Black ses ver canim nasilsin doktora gittinmi bilmiyorumkismile
yok canım bi dse gelmiş serin serin geçmişi okumuş. allah iyiliğini versin bu kızın.
:roflol:
tekrar yattım tekrar kalktım uyumadan duramıyorum kızlar şimdi iyiyim eşimde işe gitmedi beni öyle görünce tansiyonum düşük kızlar birde boğazım şişti kızımın hareketleri normal şimdilik şükür meyva suyu falan içtim kudurdu...
anlayacağınız üşütmüşüm ee günde 3 defa duş alıp alıp durursan
benim daha da iyiyim şimdi hafif bir kırıklık var
TALAR doğurmus?!! ay inanamadım nasıl da serinkanlı doğurdum dedi ayyyyyyy şoktayım hala Allahım analı-babalı büyütsün normal doğurdu anladıgım kadarıyla ayyyy süper böyle kolay doğum hepimizin başına bende yarın doğum cantamı hazırlayayım bari ;:)))
:roflol::roflol:
ay walla taları da okuyunca dndum bir daha okudum bide..
black canım sen de doğurur gelirsin diye korktum:))
ben nete girememiştim ama neden bilmem aklımdan çıkmadın sabahtan beri. elktrikler kesikti yoksa girecektim. bi de halsizim falan deyince içime kurt düştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?