Canim ya seni merak etmekten bizde dogurcaktik nerdeyse öyle cok korktum ki bebekte az hareketli deyince aman sukur iyiymis aselimiz hep kipir kipir olsun kudursun insallahh :Saruboceq:
Sen bidaha dikkat etme kendine hasta ol o zaman sorucam ben sanaklava:
Talar zaten sok etti hepimizi hala soktayim ve inanamiyorum ya bizim satlarimiz aynindi onunlaaBneim dogum tarihi belli oldu onun daha bisey yoktu ortada kis dogurduda bebis emziriyo simdi
perşembe de kontrolum vaR bakalım nst ye giricem o zaman anlasılır cadının durumu
daha erken teyzesi gelcekse bile 3 hafta daha sabretsiiiiinnnn
hadi bana müsade çkıyom
Yaww biz onu merak ederken o gecmisi turluyomus aman iyi olsunda gecmiste kaybolsun isterse :roflol:yok canım bi dse gelmiş serin serin geçmişi okumuş. allah iyiliğini versin bu kızın.
:roflol:
gitmedim canım çünkü üşütmüşüm ne oldugu belli oldu şişti boğazım davul gibi
ayy canlarım benim siz olmadımı tadı da yok buranın sabah 2 günde toplam 8 saat ayakta kaldım :) ama daha iyiyimm saolunnn canlarım benim
2. bebişimiz de gelmiş hadı bakalım hayırlısı
nereye kız?
siz devam edinboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile
hadi bana müsade çkıyom
dur bi söyleyim de sabretsin ananın yumurtası dayanmadı. dolaplar silinmedi. çanta boş deyim de insaf etsin kuzum gelmesin. :roflol:
Yaww biz onu merak ederken o gecmisi turluyomus aman iyi olsunda gecmiste kaybolsun isterse :roflol:
:):)):
Canim sicak sicak corba ic vitamin al bol bol senin hastaligin bebegin de hareketleri etkiler tabi.Aman dikkat et iyi olmassan doktora git sana vitamin falan versinnboshayallersmile
Ya ikinci bebisimiz sok etti bizi esraninki planli oldugu icin normaldi ama talar geldi yumurta buldum dermis gibi dogurdum dedi valla helal olsun :dance:
allah iyiliğini versin kız bişeye mi alındın?
Erenefe dedin mi supriz yumurta gelir benim aklima hep artik.Ayy annesi öyle rahat söylediki dogurdum diye talar seni ayakta alkisliyorum canim valla darisi bizlerin basina insallah yaa :Saruboceq:onun da farkı yok senden. doğurdum geldim diyo. :roflol:
sanki migrostan bi adet eren efe almış.
bana sizin yüzünüzden bi haller oluyo :roflol:
Insallah iyi haberlerle gelirsin canim sen iyi olki aselimde iyi olsun :1hug:perşembe de kontrolum vaR bakalım nst ye giricem o zaman anlasılır cadının durumu
daha erken teyzesi gelcekse bile 3 hafta daha sabretsiiiiinnnn
blackim hadi ya allah deyip başlayalım çantalara. yoksa çocuklar tembel anaları yüzünden donsuz kalacak
Sizin ikinizede iyi bi samar lazimm yoksa popolari kaldirip bi cantta hazirlicaniz yokk :jeyyar:birde çok güzel doğum yapmıs anlaşılan sanırım artık bizde işin ciddiyetine varmalıyız hadi senin az kaldı belli de:)
yesicayla ben yaydıkça yayıyoruz kendimizii
Nereye bayan kaprisss alsanaalsanasmilehadi bana müsade çkıyom
yok gı noldu da alınayım işim çıktı başağı uyutup ızgaranın başına geçicem püfür püfür o yüzden siz devam edin artık sonra gelirim ateşim sönmesin eşimin işi çıktı biri çağırdı offff:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ammannn derde bak eşimin bana bugün çektirdiklerini anlatsam.....
hadi git buralardayım ben. kolay gelsin
ammannn derde bak eşimin bana bugün çektirdiklerini anlatsam.....
hadi git buralardayım ben. kolay gelsin
seninkiyle benimki zaten birbirleriyle yarışıyor bazen
Hehe evet yaa imrendim valla masallah talarimaay çok komik ya ben dun doğurdum siz ne yapıonuz gibi oldu hahahayyyyyyy
Canim temizledim bile coktan birakirmiyim hic sositosositosılacığım kalk camları temizleee.çocuğa bişey olacak burada heyecan bitmez. geldiğinde doğurmuş olabilirim. hazırlıklı ol.
yok gı noldu da alınayım işim çıktı başağı uyutup ızgaranın başına geçicem püfür püfür o yüzden siz devam edin artık sonra gelirim ateşim sönmesin eşimin işi çıktı biri çağırdı offff:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
yesicam üzerimde uykusuzluk günün yorgunluğu var şuraya yatsam uyucam başak kucağımda uyudu inanki yorgunum başıma kaldı diye o yüzden offf dedim sanki kızmış gibisin neyse görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?