2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

blackim hadi ya allah deyip başlayalım çantalara. yoksa çocuklar tembel anaları yüzünden donsuz kalacak

birde çok güzel doğum yapmıs anlaşılan sanırım artık bizde işin ciddiyetine varmalıyız hadi senin az kaldı belli de:)

yesicayla ben yaydıkça yayıyoruz kendimizii

perşembe de kontrolum vaR bakalım nst ye giricem o zaman anlasılır cadının durumu
daha erken teyzesi gelcekse bile 3 hafta daha sabretsiiiiinnnn

dur bi söyleyim de sabretsin ananın yumurtası dayanmadı. dolaplar silinmedi. çanta boş deyim de insaf etsin kuzum gelmesin. :roflol:

yok canım bi dse gelmiş serin serin geçmişi okumuş. allah iyiliğini versin bu kızın.
:roflol:
Yaww biz onu merak ederken o gecmisi turluyomus aman iyi olsunda gecmiste kaybolsun isterse :roflol:

Canim sicak sicak corba ic vitamin al bol bol senin hastaligin bebegin de hareketleri etkiler tabi.Aman dikkat et iyi olmassan doktora git sana vitamin falan versinnboshayallersmile
Ya ikinci bebisimiz sok etti bizi esraninki planli oldugu icin normaldi ama talar geldi yumurta buldum dermis gibi dogurdum dedi valla helal olsun :dance:

hadi bana müsade çkıyom

canım nereye kacıon ya hemen

dur bi söyleyim de sabretsin ananın yumurtası dayanmadı. dolaplar silinmedi. çanta boş deyim de insaf etsin kuzum gelmesin. :roflol:

ayy gel benim cadıya da anlat da insaf etsin

ay çok komik ya ben dun doğurdum siz ne yapıonuz gibi oldu hahahayyyyyyy

sılacığım kalk camları temizleee.çocuğa bişey olacak burada heyecan bitmez. geldiğinde doğurmuş olabilirim. hazırlıklı ol.

allah iyiliğini versin kız bişeye mi alındın?

yok gı noldu da alınayım işim çıktı başağı uyutup ızgaranın başına geçicem püfür püfür o yüzden siz devam edin artık sonra gelirim ateşim sönmesin eşimin işi çıktı biri çağırdı offff:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

onun da farkı yok senden. doğurdum geldim diyo. :roflol:
sanki migrostan bi adet eren efe almış.
bana sizin yüzünüzden bi haller oluyo :roflol:
Erenefe dedin mi supriz yumurta gelir benim aklima hep artik.Ayy annesi öyle rahat söylediki dogurdum diye talar seni ayakta alkisliyorum canim valla darisi bizlerin basina insallah yaa :Saruboceq:
perşembe de kontrolum vaR bakalım nst ye giricem o zaman anlasılır cadının durumu
daha erken teyzesi gelcekse bile 3 hafta daha sabretsiiiiinnnn
Insallah iyi haberlerle gelirsin canim sen iyi olki aselimde iyi olsun :1hug:
blackim hadi ya allah deyip başlayalım çantalara. yoksa çocuklar tembel anaları yüzünden donsuz kalacak
birde çok güzel doğum yapmıs anlaşılan sanırım artık bizde işin ciddiyetine varmalıyız hadi senin az kaldı belli de:)
yesicayla ben yaydıkça yayıyoruz kendimizii
Sizin ikinizede iyi bi samar lazimm yoksa popolari kaldirip bi cantta hazirlicaniz yokk :jeyyar:
Yesicaa bu sanaa :mymeka:
Black buda sana :mymeka:

hadi bana müsade çkıyom
Nereye bayan kaprisss alsanaalsanasmile

ammannn derde bak eşimin bana bugün çektirdiklerini anlatsam.....
hadi git buralardayım ben. kolay gelsin

ammannn derde bak eşimin bana bugün çektirdiklerini anlatsam.....
hadi git buralardayım ben. kolay gelsin

yesicam üzerimde uykusuzluk günün yorgunluğu var şuraya yatsam uyucam başak kucağımda uyudu inanki yorgunum başıma kaldı diye o yüzden offf dedim sanki kızmış gibisin neyse görüşürüz

ay çok komik ya ben dun doğurdum siz ne yapıonuz gibi oldu hahahayyyyyyy
Hehe evet yaa imrendim valla masallah talarima
sılacığım kalk camları temizleee.çocuğa bişey olacak burada heyecan bitmez. geldiğinde doğurmuş olabilirim. hazırlıklı ol.
Canim temizledim bile coktan birakirmiyim hic sositososito

Oyy izgarami ay bu hamilelerin icinde söylencek seymi kiss ben bu yagmurda nerde yapim simdi izgaraa mafoldumben

yesicam üzerimde uykusuzluk günün yorgunluğu var şuraya yatsam uyucam başak kucağımda uyudu inanki yorgunum başıma kaldı diye o yüzden offf dedim sanki kızmış gibisin neyse görüşürüz

aşkolsun kızarmıyım sana hiç. olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…