2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bi de peşin peşin detay istiyo :roflol: kız dur bi anlatsın gereken detaylara ineriz biz.
sıla beni tebrik etmedi :umursamaz:

Kiss cocugun poposu acikta klacak git bi capit parcasi bul sar bari cocugu malum ortda dogum cantasi falan yokk :roflol:

Kiss cocugun poposu acikta klacak git bi capit parcasi bul sar bari cocugu malum ortda dogum cantasi falan yokk :roflol:

yok kıs gerekmez doğunca hamile pantolonunun ribanasının içine koyacam. malum aylardır orda. :roflol:
kaç tane bez koyuyum çantaya

Kimse biyere cikmasin esrayla konustum simdi yazicam detaylarii ...

Esramla konustum sesi cok iyi geliyodu
Zeynebimde oda cok iyiymis cok rahat oldu dedi epidurel sezeryan.Hic agrisi sancisi yokmus masallah zeynepte uyuyomus simdi
Yanliz sutu az geliyomus hala mama destekli besliyolarmis lutfen dua edinde sutu gelsin kizlarr insallah bol bol sutu olur ya esraminn :Saruboceq:
Yarin öglen eve cikiyorum dedi gelince herseyi anlatcam zaten size diyo:ecrin_bebek:
Hepimizi cok özlemis herkese cok cok selami varr opuyorumnanaktan

o değil de esra taların doğurduğunu duyunca şok olacak

Hehe evet ya talarin dogum yaptigini da söyledim sok oldu gercekten mehtp la benim sezeryan gunlerimizin ayni oldugunu söyledim.
Talara inanamadi hic kizcagiz sasirdi dedim bizde hala soktayizzz kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…