Esramla konustum sesi cok iyi geliyodu
Zeynebimde oda cok iyiymis cok rahat oldu dedi epidurel sezeryan.Hic agrisi sancisi yokmus masallah zeynepte uyuyomus simdi
Yanliz sutu az geliyomus hala mama destekli besliyolarmis lutfen dua edinde sutu gelsin kizlarr insallah bol bol sutu olur ya esraminn :Saruboceq:
Yarin öglen eve cikiyorum dedi gelince herseyi anlatcam zaten size diyo:ecrin_bebek:
Hepimizi cok özlemis herkese cok cok selami varr opuyorumnanaktan
Bende cikiyorum kislar esim isten geldi öpüyorum hepinizii opuyorumnanaktan
cok sevindim esramizin bebisi gelmis.cok sükür Allah anali babali büyütsün.
bu gece sabaha kadar diş ağrısı çektimçok az kaldı doğuma doktorada gitmek istemıyorum..parol alsammıkı acep..
kızlaaarrrr bugün esramı ve zeynomu görmeye gittim:teytey:
maşallah ikiside çok iiididoğumu gayet ii geçmiş çok şükür ikisinide çok ii gördüm
ayy zeynoma 41 kere maşallah yaa o kadar güzel bi bebek ki allahım onu nazarlardan saklasın
resim çekildik ama paylaşma zevkini esrama bırakıorumyerimseniben
sizleri çok özlediğini ve çok sevdiğini söledi ayrıca çok slm söledi..
herkesin güzel yorumlarını tebriklerini ilettim çok mutlu oldu ve duygulandı, benide duygulandırdı tabisenağlama
bide heyecandan zeynomun anı defterine yazıcak bişi bulamadım ya kal geldi çok komiktimkaydirigubbakcemile3
şimdilik aklıma gelenler bunlar:) gerisini esram gelince daha detaylı anlatır zatenolumunekankayizsmile benim için çok güzel bi gündü gerçektenhihoyyyt
kafsinkafcım esranın bebişi kaç kilo doğmuş??
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Çoook sevindimm esranın iyi olmasına saol canım haber verdiğin için ...
Bebiş güzel olur tabii eee boşuna demiyorlar anasına bak kıznı al diye dimi ama boshayallersmile Resminizide çok merak ettim ayrıcaa aklinialirimsmile ama dediğin gibi esra gelince ekler heralde bizi merakta bırakmaz zaten önemli olan ikisininde sağlıklı iyi olması ayy canlarımyaaa şimdi kucak kucağa koklaşıyorlardır analı kızlı ne güzelopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kızlaaarrrr bugün esramı ve zeynomu görmeye gittim:teytey:
maşallah ikiside çok iiididoğumu gayet ii geçmiş çok şükür ikisinide çok ii gördüm
ayy zeynoma 41 kere maşallah yaa o kadar güzel bi bebek ki allahım onu nazarlardan saklasın
resim çekildik ama paylaşma zevkini esrama bırakıorumyerimseniben
sizleri çok özlediğini ve çok sevdiğini söledi ayrıca çok slm söledi..
herkesin güzel yorumlarını tebriklerini ilettim çok mutlu oldu ve duygulandı, benide duygulandırdı tabisenağlama
bide heyecandan zeynomun anı defterine yazıcak bişi bulamadım ya kal geldi çok komiktimkaydirigubbakcemile3
şimdilik aklıma gelenler bunlar:) gerisini esram gelince daha detaylı anlatır zatenolumunekankayizsmile benim için çok güzel bi gündü gerçektenhihoyyyt
kızlarrrrrrr ben geldim biraz daha iyiyim gözüm açılmaya başladı :)) yastıktan basımı kaldırabiliyorum :)))
esrayla yarın bende konusucam aslında simdi arayacaktım ama geç oldu gibi geliyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?