2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bende cikiyorum kislar esim isten geldi öpüyorum hepinizii opuyorumnanaktan

:sinifsinif: canım ya yarın geliyor demek. çok sevindim. gelir inşallah sütü de. dualarımız zaten zeyneple. bol bol sütü olsun inşallah zeynebim süte doysun. bi de ağrısı yokmuş ona da sevindim . o nekadar iyi hissederse bebişimize de o kadar iyi bakar. kız kaynanasını da sorsaydın merak ettim. neyse onu da yarın soralım :roflol:

Talar Doğurmuş kızlar hala şoktayım ohaoldumsmile
Ama onun ikinci bebişi filandı sanırım çabuçacık olmuştur.Anlamamıştır bile kaydirigubbakcemile3
Rabbim bizide bir çırpıda kurtarsın inşallah
Kızlar bugün Çok halsizimm yerimden kalkamıyrum kalktığımda kasıklarımda bir baskı hissediyorum
Bende Bi gün şakadanak doğrurusam şaşırmayın şimdidden uyarıyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Neyse öle nor gibi bırakıp çıkayım dedim ara ara girip bakıyorum geçmişe yazılanlara
Esracım iyimiş ÇoOoK Sevindim inşallahh sütüde bollaşırrrrr :Saruboceq:

neyse canım pc başında değilsin sanırm benimde sancım var biraz uzanayım azcık inşallh denk geliriz bi daha öptüm

merhaba wert bugünde kimseickler yok topikte yaa şansımıza bilmiyorumkismile
Diş ağrısı ara ara çekiyorum ben her zman değil...
Zaten son aydayız çok çok ağrı ve rahatsızlık vermedikten sonra bi işlem yapıcaklarını sanmıyorum
Çokmu ağrıyor.???

bu gece sabaha kadar diş ağrısı çektimçok az kaldı doğuma doktorada gitmek istemıyorum..parol alsammıkı acep..

kızlaaarrrr bugün esramı ve zeynomu görmeye gittim:teytey:
maşallah ikiside çok iiidi doğumu gayet ii geçmiş çok şükür ikisinide çok ii gördüm
ayy zeynoma 41 kere maşallah yaa o kadar güzel bi bebek ki allahım onu nazarlardan saklasın
resim çekildik ama paylaşma zevkini esrama bırakıorumyerimseniben
sizleri çok özlediğini ve çok sevdiğini söledi ayrıca çok slm söledi..
herkesin güzel yorumlarını tebriklerini ilettim çok mutlu oldu ve duygulandı, benide duygulandırdı tabisenağlama
bide heyecandan zeynomun anı defterine yazıcak bişi bulamadım ya kal geldi çok komiktimkaydirigubbakcemile3
şimdilik aklıma gelenler bunlar:) gerisini esram gelince daha detaylı anlatır zatenolumunekankayizsmile benim için çok güzel bi gündü gerçektenhihoyyyt

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Çoook sevindimm esranın iyi olmasına saol canım haber verdiğin için ...
Bebiş güzel olur tabii eee boşuna demiyorlar anasına bak kıznı al diye dimi ama boshayallersmile Resminizide çok merak ettim ayrıcaa aklinialirimsmile ama dediğin gibi esra gelince ekler heralde bizi merakta bırakmaz zaten önemli olan ikisininde sağlıklı iyi olması ayy canlarımyaaa şimdi kucak kucağa koklaşıyorlardır analı kızlı ne güzelopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

rica ederim canımopuyorumnanaktan
allahım hepimize böyle güzel ve kolay doğumlar nasip etsin:Saruboceq:
anasına bak kızını al sözü tescillenmiş oldu gerçektenkaydirigubbakcemile3

35+3 günleri sayıyorum sorma... son günler ne kadar zor geçiyormuş....her gün takvim başındayım...sezeryanla doğum yapıcam yanı 38. haftada... rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin...

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

kızlarrrrrrr ben geldim biraz daha iyiyim gözüm açılmaya başladı :)) yastıktan basımı kaldırabiliyorum :)))

esrayla yarın bende konusucam aslında simdi arayacaktım ama geç oldu gibi geliyorrr

kızlarrrrrrr ben geldim biraz daha iyiyim gözüm açılmaya başladı :)) yastıktan basımı kaldırabiliyorum :)))

esrayla yarın bende konusucam aslında simdi arayacaktım ama geç oldu gibi geliyorrr

blacksiya ara istersen ama belki uyuyodur insan yine de yorgun oluyo herkesde esranın numarası var da ben de mi yokbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…