2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sedef naber canım

aradım şimdi esrayı acan olmadı

:(

hemşom ordamısın alabildin mi benim adresiii :))) ayyy senin yerinde olup da görmek isterdim walla

wert bu arada diş ağrısından bahsetmişşin ben çok çektim o yüzden
bollllllllllll tuzlu suyla gargara yaptım hep arada birde minoset kullandım ama tuzlu suyu tavsiye ederim

sedef naber canım

aradım şimdi esrayı acan olmadı

:(

hemşom ordamısın alabildin mi benim adresiii :))) ayyy senin yerinde olup da görmek isterdim walla

kime diyon gııı hemşom diye açmadığına göre belki fırsattan istifade uyuyolardır ne adresi kız bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

kime diyon gııı hemşom diye açmadığına göre belki fırsattan istifade uyuyolardır ne adresi kız bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

canım benim söyleeeeeeeee

esranın ev adresini istedim de kafsinkaf tan alabildi mi die merak ettim. gerçi alsa mesaj atardı bana zilli esradan istedim vermedi

bugün sabahtan beri ellerimde bi karıncalanmadır gidiyo şimdi azaldı ama hala var neyin nesi kızlar bilgisi olan var mıbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

sorma bu maviş beni bitirecek hiç yerinde durmuyo uyutmuyo uykuyu çok sevmiyo sabah bi kalkıyom sersem sersem -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

gecen gece mutluyu aradılar eşimi yani.. bir arkadasın bebişi uyumuyormus 1-2 yasıında sanırım anasonlu bir şey vermişler cocuga cocuk yamulmuşşşş eşime soruyorlar ne yapalım diye o da demiş kafayı bulmus cocuk ayılır sabaha :):içelim:

yok daha neler kız nasıl olmuş öyleakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

kız belki başka bişeyden olmuşturbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…