2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bunlar nasılaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

Dun aradinda ilk telefona kaynanasi cikti canim aradim esra dedim ben kaynanasiyim dedisempatiksalakcinni
Teyzecim gozunuz aydin allah anali babali buyutsun esrayla gorusebilirmiyim dedim hemen verdi esrayi cok genc geliyodu sesi :sinifsinif:

Canim talarin ucuncu bebis ve ucude normal dogum Masallahi var valla hepimizi sok etti bugunn kaydirigubbakcemile3
Senin de agrilan falan olduna göre hazirlikli ol valla talarin dogumundan sonra heran hersey olabilir diyorum artik ben dinlen bol bol sakin yorma kendinilmaz:

Bende bugun telefonla gorustum senin geldigini söyledi canim.Cok sanslisin ya esramizida zeynebimizi de gordun ne guzell yerinde olmayi cok isterdimm boshayallersmile
blacksiya ara istersen ama belki uyuyodur insan yine de yorgun oluyo herkesde esranın numarası var da ben de mi yokbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Canim bende esranin dogum yaptigi gun blackten aldim tel numarasini :CüvCüv:
bugün sabahtan beri ellerimde bi karıncalanmadır gidiyo şimdi azaldı ama hala var neyin nesi kızlar bilgisi olan var mıbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Tansiyon dusuklugu,yorgunluk ve uykusuzluk canimmm dikkat et kendine boncuga bakicam diye ihmal etme kendine sakinnn olumunekankayizsmile

Bugun aksamdan beri bende de agri var kislar talarda dogum yaptiya iyice telas sardi beni önceden olsa bu sancilara normal der umursamazdim simdiyse acaba mi der oldumm bilmiyorumkismile

valla sılam yanımda annem de yok akrabam da yok hni annem yanım da olsa dinlenicem ama adama da kıyamıyom hani eşim baksa beni yine arıycak o yüzden kıyamıyom bakma gerçekten yoruluyom başak yerinde hiç durmuyo sende doğuma hazırlanıyon yavaş yavaş aşağı iner belki ondan ağrır normal doğum olmasada bile ağrırbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Canim cok iyi anlarim seni bende gurbetteyim kimsem yok malesef benimde.Bu halimde mertimin her isine ben kosuyorum gene.Aksam da banyo yaptirdim onu orasini burasini yikiyim diye egildim yatirdim uyuttum derken ardindan agri basladi iste.
Yapmasan oglusumla kim ilgilencek esim de yanimdaydi yardim etti ama mertimde illa ben yapim istiyo herseyini bende kiyamiyorum tabi oglusumaa olumunekankayizsmile

Olsun canim insallah bu emeklerimizin karsiligini aliriz da evlatlarimiz anasina babasina saygili hayirli evlat olurlar baska bisey istemem zatenn boshayallersmile

kızlarrrrrrrrrrrr canımcımmm esrayla konustum ayyyyyyyyy bayılıyorum bu kıza nasıl tatlı dilli..

gayet iyiymiş esrada zeynomuzda bir çok sey anlattı ama yarın kendi gelicek ona bırakıyorum tek anektod geceyım bol bol gecelik alın bebiş içinde atlat bile yeter kat kat almayın sıcak diyorrrrrrr

yarın öğlen cıkacaklarmıs hastaneden
konusurlen zeynomuz ağladı kapatmak zorunda kaldık

amin sılam sende dikkat et kendine ben gibi olma gerçi bana bişey olmadı ama halı falan yıkamıştım bahsetmiştim senin kadar da eğilmedim kız her işimi yormadan dikkat ederek yapmıştım bende bi karın var dı ki sorma gitsin bundan sonra dikkat edicem yaaa artık kilo kaybetmeye de başladım uykusuzluktan boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

Evet ya gerekten cok tatli dilli ayrica seside cok guzelll olumunekankayizsmile
Gecelik ben 6-7 takim aldim yeter herhaldee sempatiksalakcinni
Ahh ahhh nerde burda sicak siz bebisleri atletle gezdirirken benim oglusum yelek ceketle gezicek burdaaa aklinialirimsmile

Yerim ben zeynomu ya öyle cok merak ediyorum ki esra yarin gelsede resim eklesee :sinifsinif:

sılam sana yeter tabi 7 gün kalıyon yaaa ayy nasıl geçecek zaman bakalım

Canim mertimde bana hamile oldugumdan beri öyle duskun olduki anlatamamonada hic kiyamiyorum ki.Anne kucakla beni diyo oglum diyorum kardesin var karnimda acir bi yani diyorum hemen yuzunu asiyo artik bi sekilde gonlunu aliyorum bende bilmiyorumkismile
Artik son 10 gunum erenim gelince hayatimiz degisecek insallah hem mertime hemde erenime en iyi sekilde anne olmaya calisicam.
Sende dikkat et kendine lutfen cok zayiflikte iyi degil :1no2:

allaaaaaaaaahh mertimiz başlamış sanki kıskanmaya valla ben çok zor atlattım bu durumu kıskanmasını şimdi o kadar kalmadıakannehirakannehirakannehirakannehir

sılam sana yeter tabi 7 gün kalıyon yaaa ayy nasıl geçecek zaman bakalım

Ben hala cantami kurcalayip duruyorum ya demin dus aldim banyoyu karistiriyom acaba burda koycak bisey varmi diye ki tarak ve sampuan koymadigim aklima geldi.
Zaten bi gun önceden tekrar bi son kontrol yaparim kesinn guclubacismile
Ayy evet ya 7 gun nasi geccek hastanede saat 8 oldumu cik cikmiyo millet uyuyo ben nasi yatarim aksam 8 dee kafamçokkarıştı

sılam yaa şu alttakiler niye yazmıyo bişeyler:umursamaz::umursamaz::umursamaz:

allaaaaaaaaahh mertimiz başlamış sanki kıskanmaya valla ben çok zor atlattım bu durumu kıskanmasını şimdi o kadar kalmadıakannehirakannehirakannehirakannehir

Kiskanipta psikolojisi falan bozulur diye cok korkuyorum sedefim ya artik babasinin daha cok mertimle zaman gecirmesi lazim tabi calismadigi gunlerde.
Calistigi gunlerdede eren bey uyucak biz mert beyle ilgilencez bol bol bilmiyorumkismile
Insallah korktugum gibi olmaz da sorunsuz bi sekilde atlatiriz ilk 1 ayi atlatsak yeter boshayallersmile

benim oğlum azıcık ilgi göstereyim hemen çaktırmadan yandan yandan bakardı bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

sılam yaa şu alttakiler niye yazmıyo bişeyler:umursamaz::umursamaz::umursamaz:

Altta bi casper33 var canim simdi sanirim oda gecmise daldi bilmiyorumkismile
Altta olupta bisey yazmayani sopalicam zaten artik klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…