2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oğluma diyodum canım oğlum hadi gel kardeşini öpmeye gidelim bu sana büyüyünce ne diycek v.s..... zaten başak da ilgiden anlamıyo diye pek bakmamaya çalışıyodum napiiim içim gidiyodu amabilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

benim oğlum azıcık ilgi göstereyim hemen çaktırmadan yandan yandan bakardı bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Ayy kiyamam ya ben onlara onlarda kendileri acisindan hakli aslindaa.
Butun ilgi ve sevgi kendilerindeyken ikiye bolunuyoo :kedi:

sılam ben yatıcam başak uyurken yatayım hem çabuk gün geçsin de öğlen olsun:icecream:

black vardı kaçtı gitti:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Sedef bugun bende erken kacicam canim basim agriyo ve agrimda var yatim uykum gelirde uyurum belki bilmiyorumkismile
Sende yat dinlen basak uyuyosaa uykusuz birakma kendini sakinn olumunekankayizsmile
Öpüyorum canim iyi gecelerr opuyorumnanaktan

iyigeceler canım ben kalkıyomopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben geçmişe dalmıştım o andada kimse kalmamışşşbilmiyorumkismile

iyi geceler kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

misafir seninde uykun kaçdı galiba bugun o kadar yoruldumki normalde deliksiz uyumam lazım ama cin gibiyim kızımla uyanıgız öyle güzel tekmeliyorki anne babam horul horul uyusun ben seni yanlız bırakmam diyor

annesi kurban olsun

neyse geçmişi bitirdim allah taların bebgini annesi ve babasıyla saglık içinde buyutmek nasip etsin ay günler sanki hafta oldu geçmiyor bebeklerini kucaklarına aldıklarını okudukca sabırsızlık sarıyor içimi

hoşgeldinn canımmm nasılsınnn
ne zmandrı denk gelmiyorduk seninlee
ayy canim ya kusura bakma görmedim.haklisin ne zamandir denk gelemedik.iyiyim cok sükür sen nasilsin.hersey yolundami.sorma pamikcim bir tasinma isi var basimda.ne zaman isler biterse o zaman derin bir nefes alicam.esim bir yandan calisiyor,bir yandan eve yardim ediyor,malum ben fazla birsey yapamiyorum,zaman gittikce daraliyor,.iki ev arasinda kaldim,bir ordayim bir burda.sanirim artik yarin öbür evdeyim.netim kesilecek insaallah cabuk acilirda sizlerden haber alabilirim.kendine cok iyi bak canim.insaallah en kisa zamanda tekrar görüsürüz.

günaydıııııııınnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan aslında gecenin 3 ünde diycektim günaydın diyeboshayallersmileboshayallersmile ahhhhhhhh deliksiz uykularım nerdesinizzzzz başaaaaaaakkkkk başaaaaaakkk kuzum rabbim seni bize bağışlasın niye uyumuyon kuzummirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…