2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar

ayy talarda dogum yapmıs bızım bebeısler mayısta dogup bıtecek bu gıdısle boshayallersmile

marb kızlar kimse yok ben tutturamoyom bi türlü herkesin olduğu zamanı :umursamaz: talar doğurmuş darısı başımıza çok sevindim inş. iyidir bebişi ve kendisi

Slm canlarimmmm opuyorumnanaktan
Size bi suprizim var ben hala doguramadimmmmmmm :roflol:

kız ben sana doğurmadan gelme demedim mi? :roflol:

Ayy dun bi agri bi baski anlatamam bende sandim doguruyom meger benim agri karin agrisiymis wc ye girdim ciktim gecti :roflol:
Benim dogurmam anca bu kadar olur istee :roflol:

Ayy dun bi agri bi baski anlatamam bende sandim doguruyom meger benim agri karin agrisiymis wc ye girdim ciktim gecti :roflol:
Benim dogurmam anca bu kadar olur istee :roflol:

sorma aynısını bende yaşadım. hatta eşimi aradım. kulağın telefonda olsun demiştim. :roflol:

sorma aynısını bende yaşadım. hatta eşimi aradım. kulağın telefonda olsun demiştim. :roflol:

Esin isten gelcek ee hanim noldu dogurmadin mi bebek nerde:
sende dermisin sifona bastim gitti :roflol::roflol::roflol:

abooo kızlar siz sancıları karıştırmışsınız yahuama ben dün korkmaya başladım ya sol kasığıma bi ağrı girdi zillim neresini dayadıysa artık mafoldumben debelendim resmen ya çıkınca poposuna iki tane çekecem

Ben böyle degildin dunki talarin supriz dogum haberinden sonra böyle oldum fisfisfis
Önceden de hep agrim olurdu ama önemsemezdim daha gunum var nasilsa diye ama yavas yavas korku sarmaya basladi sezeryandan önce normal doguma gidermisim hastanece talar la bizim satlar ayniydi yaa eyvahedigeldismile

Cak kiss ben bastan asagiya yicem oglusumuu oyy bi dogsalarr olumunekankayizsmile

eşini korkutma hemen ya ben bazen ayaga kalkınca ayyy diyorum çünkü 3 aydan bu yana balimde tutulma var hemen gözleri açılıyo noldu hastamısın diyo onunda strese bağlı rahatsızlığı var herhalde ben doğurduktan sonra aynı yatakta yatarız iki hastadelikafadulden:roflol:

Esin isten gelcek ee hanim noldu dogurmadin mi bebek nerde:
sende dermisin sifona bastim gitti :roflol::roflol::roflol:

eee öyle bi sancı ki anlatamam. kabızım ya. ayy ne fenaydı. insan ne yapacağını bilmiyo. ağrıdan evdeki bütün tuvaletleri dolaştım. ne sancı anlatamam.. ama büyük zorluklarla doğurdum gitti. bu ikinci doğum :roflol:

Sedefff nere kayboldunn demin yesil isik yaniyodu sendee klava:

yok ben hiç ayy falan demiyorum. ne oldu diyo hemen açıyo gözlerini. bi de ay deyince biraz berk ol der. naz yapamam zaten. mafoldumben ama sağolsun onun her yeri ağrıyo. kolu başı sırtı. offfff offf. ben belim ağrıyo diyemiyorum. fırsay bırakmıyo ki kaydirigubbakcemile3

Anlarim canim dun aynisini bende yasadim cunki en az 10 kere gidip gelmisimdir wc ye ama yok 2 saat sonra falan anca basarabildim dogurmayii anam ne dogumdu yawww delikafadulden
Biz wc isini zor hallediyoz cocuk nasi dogurcaz merak ediyommm sempatiksalakcinni
Gerci normal dogum becerebilsem sezeryan olmazdim ama kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
talar doğurmuş ne güzel..darısı bizim başımıza...her doğum haberi beni dah çok heyecanlandırıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…