2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

enteresan benimde bağırsaklarım düzene girdi hamilelikte bende önceden çekerdim bilirim hihoyyyt

ay kızlar bende çok çektim bu konuda..ama en iyi çözümü bol yeşillik be bamya da buldum...

herkese merhaba...
geçmişe bakmadım..var mı doğuran falan...
merhaba canımm. talar doğurdu :teytey: :teytey: :lepi:

kız şu magnezyum diasporal vardı ilaç. esralar kullanıyodu bağısakları çalıştırıyomuş. benim kronik kabızlığım var. küçüklüğümden beri. hamilelikten önce de böyleydim. hiç bi ilaç geçirmedi. neler yaptılarsa sebebini bulamadılar. kanseri bile düşündü doktorlar. o derece yani. ama şu magnezyum ilacı beni ishal etti. 3 gündür felaketim. geçmezse yarın doktora gidecem. ne ilaçmış ya. bana etki ettiyse herkese eder. emin olun

yesicaylan bennn :roflol:
:lepi: :lepi:
enteresan benimde bağırsaklarım düzene girdi hamilelikte bende önceden çekerdim bilirim hihoyyyt

ay kızlar bende çok çektim bu konuda..ama en iyi çözümü bol yeşillik be bamya da buldum...

ne zor şey ahhh ahhh. millet yemekten sonra tuvalete koşar sofrayı toplamak hep bana kalır :roflol:
doğurup atmışınız ama aaaaa sahip çıkın anacım yavrularınıza..delikafadulden

valllahi ayrılmak zor. senelerce taşı sonra.... :roflol:

doğurup atmışınız ama aaaaa sahip çıkın anacım yavrularınıza..delikafadulden
Ayy sahip cikacak kadar durmadiki canim bi varmis bi yokmus gibi oldu sen saatlerce ugras o bir anda kaybolsun olcak is mi bu :roflol:
hemde nurtopu gibi zor bi doğum olmuş ama kızların çok dikişi var parçalanmışlar resmen delikafadulden:roflol:
:roflol::roflol::roflol:
Aman aman ben almiyim o zaman kabizligi tercih ederim valla ishal olmaktan bin kat iyidirr delikafadulden

dün taların haberinden sonra bugün hastane çantasını hazırlıycam. ne felaket korku aldı beni bilemezsiniz.

bebeğin çantasına banyo havlusu gerekiyo mu

Offf muhabbet nerlere geldi yaww karnim agridi gulmekten konuyu yaridan okuyan deli mi bunlar dicekkk :roflol:

canım ishal oluncaya kadar içme magnezyumu olmak üzereyken ara ver biliosun hamilelikte kabız olmak kadar ishal olmakta kötülmaz:

dün taların haberinden sonra bugün hastane çantasını hazırlıycam. ne felaket korku aldı beni bilemezsiniz.
Canim oglusunu göbegi dusmeden yikayamassin zaten ben mertimde yikamak icin göbeginin dusmesini beklemistim.Vucudunu silmistim sadece yikanana kadar.
Göbegi dustukten sonra yikanmasini beklersen göbek kordonu iltihap falan kapmaz hic önce yikadin mi sudan dolayi iltihap olabiliyo boshayallersmile
Sen yinede hastanede soraresin zatenn nasi yapicani
Kisacasi havluya gerek yok bence aklinialirimsmile

tünaydın kızlarropuyorumnanaktan
Hosgeldin canim a.s.
kısllllaaaaaaar ben geldım nasılsınız talar fotograf ekıcektı eklemedımı
Hosgeldin canim a.s.
Dun talar gelmediki gelicem dedi ama bilmiyorumkismile

bebeği yıkamıyorlar canım..siliyorlar sadece..yıkarlarsa dış ortamdan hemen mikrop kapar..yani gerek yok..

ayyy hoşgeldin canımmmm opuyorumnanaktan

hobuldum canım benim tşkopuyorumnanaktan
yaa bende hazırlamadım hala bugün hazırlim diorum..esra en çok gecelik lazım oluo dedi pijama hiç gerekmiomuş..tabi bu normal ve sezeryana göre değişiodur sanırım ama sabahığı hiç kullanmamış zaten gittiğimdede çok sıcaktıakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…