herkese merhaba...
geçmişe bakmadım..var mı doğuran falan...
Anlarim canim dun aynisini bende yasadim cunki en az 10 kere gidip gelmisimdir wc ye ama yok 2 saat sonra falan anca basarabildim dogurmayii anam ne dogumdu yawww delikafadulden
Biz wc isini zor hallediyoz cocuk nasi dogurcaz merak ediyommm sempatiksalakcinni
Gerci normal dogum becerebilsem sezeryan olmazdim ama kafamçokkarıştı
Anlarim canim dun aynisini bende yasadim cunki en az 10 kere gidip gelmisimdir wc ye ama yok 2 saat sonra falan anca basarabildim dogurmayii anam ne dogumdu yawww delikafadulden
Biz wc isini zor hallediyoz cocuk nasi dogurcaz merak ediyommm sempatiksalakcinni
yesicaylan bennn :roflol:
yesicaylan bennn :roflol:
merhaba canımm. talar doğurdu :teytey: :teytey: :lepi:herkese merhaba...
geçmişe bakmadım..var mı doğuran falan...
ay kızlar bende çok çektim bu konuda..ama en iyi çözümü bol yeşillik be bamya da buldum...
enteresan benimde bağırsaklarım düzene girdi hamilelikte bende önceden çekerdim bilirim hihoyyyt
:lepi: :lepi:yesicaylan bennn :roflol:
enteresan benimde bağırsaklarım düzene girdi hamilelikte bende önceden çekerdim bilirim hihoyyyt
ay kızlar bende çok çektim bu konuda..ama en iyi çözümü bol yeşillik be bamya da buldum...
doğurup atmışınız ama aaaaa sahip çıkın anacım yavrularınıza..delikafadulden
Ayy sahip cikacak kadar durmadiki canim bi varmis bi yokmus gibi oldu sen saatlerce ugras o bir anda kaybolsun olcak is mi bu :roflol:doğurup atmışınız ama aaaaa sahip çıkın anacım yavrularınıza..delikafadulden
:roflol::roflol::roflol:hemde nurtopu gibi zor bi doğum olmuş ama kızların çok dikişi var parçalanmışlar resmen delikafadulden:roflol:
Aman aman ben almiyim o zaman kabizligi tercih ederim valla ishal olmaktan bin kat iyidirr delikafaduldenkız şu magnezyum diasporal vardı ilaç. esralar kullanıyodu bağısakları çalıştırıyomuş. benim kronik kabızlığım var. küçüklüğümden beri. hamilelikten önce de böyleydim. hiç bi ilaç geçirmedi. neler yaptılarsa sebebini bulamadılar. kanseri bile düşündü doktorlar. o derece yani. ama şu magnezyum ilacı beni ishal etti. 3 gündür felaketim. geçmezse yarın doktora gidecem. ne ilaçmış ya. bana etki ettiyse herkese eder. emin olun
tünaydın kızlarropuyorumnanaktan
merhaba canımm. talar doğurdu :teytey: :teytey: :lepi:
ikinci bebeğimizde geldi demek gözümüz aydın allah analı babalı büyütsün..
kız şu magnezyum diasporal vardı ilaç. esralar kullanıyodu bağısakları çalıştırıyomuş. benim kronik kabızlığım var. küçüklüğümden beri. hamilelikten önce de böyleydim. hiç bi ilaç geçirmedi. neler yaptılarsa sebebini bulamadılar. kanseri bile düşündü doktorlar. o derece yani. ama şu magnezyum ilacı beni ishal etti. 3 gündür felaketim. geçmezse yarın doktora gidecem. ne ilaçmış ya. bana etki ettiyse herkese eder. emin olun
Offf muhabbet nerlere geldi yaww karnim agridi gulmekten konuyu yaridan okuyan deli mi bunlar dicekkk :roflol:
Canim oglusunu göbegi dusmeden yikayamassin zaten ben mertimde yikamak icin göbeginin dusmesini beklemistim.Vucudunu silmistim sadece yikanana kadar.dün taların haberinden sonra bugün hastane çantasını hazırlıycam. ne felaket korku aldı beni bilemezsiniz.
bebeğin çantasına banyo havlusu gerekiyo mu
Hosgeldin canim a.s.tünaydın kızlarropuyorumnanaktan
Hosgeldin canim a.s.kısllllaaaaaaar ben geldım nasılsınız talar fotograf ekıcektı eklemedımı
dün taların haberinden sonra bugün hastane çantasını hazırlıycam. ne felaket korku aldı beni bilemezsiniz.
dün taların haberinden sonra bugün hastane çantasını hazırlıycam. ne felaket korku aldı beni bilemezsiniz.
ayyy hoşgeldin canımmmm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?