hoşgeldinnn a.s. tala yoğundur gelemedi o yüzden. gelmezse gider alırız fotoları :roflol:kısllllaaaaaaar ben geldım nasılsınız talar fotograf ekıcektı eklemedımı
Offf muhabbet nerlere geldi yaww karnim agridi gulmekten konuyu yaridan okuyan deli mi bunlar dicekkk :roflol:
Hosgeldin canim a.s.
bebeği yıkamıyorlar canım..siliyorlar sadece..yıkarlarsa dış ortamdan hemen mikrop kapar..yani gerek yok..
Canim oglusunu göbegi dusmeden yikayamassin zaten ben mertimde yikamak icin göbeginin dusmesini beklemistim.Vucudunu silmistim sadece yikanana kadar.
Göbegi dustukten sonra yikanmasini beklersen göbek kordonu iltihap falan kapmaz hic önce yikadin mi sudan dolayi iltihap olabiliyo boshayallersmile
Sen yinede hastanede soraresin zatenn nasi yapicani
Kisacasi havluya gerek yok bence aklinialirimsmile
Hosgeldin canim a.s.
Hosgeldin canim a.s.
Dun talar gelmediki gelicem dedi ama bilmiyorumkismile
hoşgeldinnn a.s. tala yoğundur gelemedi o yüzden. gelmezse gider alırız fotoları :roflol:
o zaman tamdan okusunlar. ne değerli şeyleri var diycekler. muhabbete bak... ama ben ağlıyorum bazen o kadar yani. halden anlasınlar azcık :roflol:
Canlarim ben cikmak zorundayim ya geceye anca gelirim herhalde artik.
Kayinvalideylen disari cikicaz ordan kayinvalideye geceriz aksam yemeginden sonra anca kalkarizz sempatiksalakcinni
Öpüyorum hepinizi esram gelirse onu cok özledimi söyleyin emii opuyorumnanaktan
güle güle doğururuz inş. valla sıkı tutun kendinizi arada bebeleri fırlatmayasınızdelikafadulden
hobuldum canım benim tşkopuyorumnanaktan
yaa bende hazırlamadım hala bugün hazırlim diorum..esra en çok gecelik lazım oluo dedi pijama hiç gerekmiomuş..tabi bu normal ve sezeryana göre değişiodur sanırım ama sabahığı hiç kullanmamış zaten gittiğimdede çok sıcaktıakannehir
Canlarim ben cikmak zorundayim ya geceye anca gelirim herhalde artik.
Kayinvalideylen disari cikicaz ordan kayinvalideye geceriz aksam yemeginden sonra anca kalkarizz sempatiksalakcinni
Öpüyorum hepinizi esram gelirse onu cok özledimi söyleyin emii opuyorumnanaktan
slm canım hoşgeldinopuyorumnanaktanselam kızlarrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzz?
iyi iyi benim de sabahlığım yoktu zaten :roflol:
burda da bi sıcak var anlatamam. pijamalarım uzun kollu. gecelik de bi tane var. bi iki tane daha alıyım her ihtimale karşı. hiç de sevmem ama sempatiksalakcinni sanırım her iki doğum şeklinde de en uygunu gecelik olur. bir sürü eksik. hastane çantasını bu yüzden hazırlayamıyorum. ama olanları koyuyum bari :sinifsinif:
iyi iyi benim de sabahlığım yoktu zaten :roflol:
burda da bi sıcak var anlatamam. pijamalarım uzun kollu. gecelik de bi tane var. bi iki tane daha alıyım her ihtimale karşı. hiç de sevmem ama sempatiksalakcinni sanırım her iki doğum şeklinde de en uygunu gecelik olur. bir sürü eksik. hastane çantasını bu yüzden hazırlayamıyorum. ama olanları koyuyum bari :sinifsinif:
zaten sık giremiyodu. şimdi bebiş de geldi. bekleki talar fotoları getirsin :1closedeyes: yarına getirir heraldehoşbulduk canım evet yaaa dun foto muhabbetı olunca bebişi merak ettimakannehir
selam kızlarrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzz?
eksikler bitene kadar doğurmasaydık. düşünsene doğuma gidiyos sancılar diz boyu pencereden sarkıyos. abi bi gecelik bi çamaşır diye..tabi ya olanları koy sonra alıp alıp ilave edersin ok bende öyle yapıcamyerimseniben
ay benimde hiç bişeyim hazır değil aniden doğursam ne olcak çarşafa sarıp verirler kucağıma sanırım bilmiyorumkismile sanki doğuracak olan ben değilim ya
blackk canım hoşgeldinnn zemuszemus olumunekankayizsmile
eksikler bitene kadar doğurmasaydık. düşünsene doğuma gidiyos sancılar diz boyu pencereden sarkıyos. abi bi gecelik bi çamaşır diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?