2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canlarim ben cikmak zorundayim ya geceye anca gelirim herhalde artik.
Kayinvalideylen disari cikicaz ordan kayinvalideye geceriz aksam yemeginden sonra anca kalkarizz sempatiksalakcinni
Öpüyorum hepinizi esram gelirse onu cok özledimi söyleyin emii opuyorumnanaktan

kısllllaaaaaaar ben geldım nasılsınız talar fotograf ekıcektı eklemedımı
hoşgeldinnn a.s. tala yoğundur gelemedi o yüzden. gelmezse gider alırız fotoları :roflol:
Offf muhabbet nerlere geldi yaww karnim agridi gulmekten konuyu yaridan okuyan deli mi bunlar dicekkk :roflol:

o zaman tamdan okusunlar. ne değerli şeyleri var diycekler. muhabbete bak... ama ben ağlıyorum bazen o kadar yani. halden anlasınlar azcık :roflol:

bebeği yıkamıyorlar canım..siliyorlar sadece..yıkarlarsa dış ortamdan hemen mikrop kapar..yani gerek yok..

bana kalsa kese de götürecem. ne cahılımm ya :roflol:

hoşbulduk canım evet yaaa dun foto muhabbetı olunca bebişi merak ettimakannehir

ok canım kendine ii bakopuyorumnanaktan

güle güle doğururuz inş. valla sıkı tutun kendinizi arada bebeleri fırlatmayasınızdelikafadulden

valla olur mu olur..kaydirigubbakcemile3
iclal aydın gülme krizine girince başlamış kasılmalar doğum falan..güle güle gitmiş doğuma...kaydirigubbakcemile3

iyi iyi benim de sabahlığım yoktu zaten :roflol:
burda da bi sıcak var anlatamam. pijamalarım uzun kollu. gecelik de bi tane var. bi iki tane daha alıyım her ihtimale karşı. hiç de sevmem ama sempatiksalakcinni sanırım her iki doğum şeklinde de en uygunu gecelik olur. bir sürü eksik. hastane çantasını bu yüzden hazırlayamıyorum. ama olanları koyuyum bari :sinifsinif:

söyleriz esrama.. akşama senden de güzel kayınvalide havadisleri bekliyoruz :roflol:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

selam kızlarrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzz?
slm canım hoşgeldinopuyorumnanaktan

tabi ya olanları koy sonra alıp alıp ilave edersin ok bende öyle yapıcamyerimseniben

ay benimde hiç bişeyim hazır değil aniden doğursam ne olcak çarşafa sarıp verirler kucağıma sanırım bilmiyorumkismile sanki doğuracak olan ben değilim ya

hoşbulduk canım evet yaaa dun foto muhabbetı olunca bebişi merak ettimakannehir
zaten sık giremiyodu. şimdi bebiş de geldi. bekleki talar fotoları getirsin :1closedeyes: yarına getirir heralde
selam kızlarrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzz?

hoşgeldin :sm_cool: iyi canım herkes. sen nasılsın. bebiş nasıl

tabi ya olanları koy sonra alıp alıp ilave edersin ok bende öyle yapıcamyerimseniben
eksikler bitene kadar doğurmasaydık. düşünsene doğuma gidiyos sancılar diz boyu pencereden sarkıyos. abi bi gecelik bi çamaşır diye..
ay benimde hiç bişeyim hazır değil aniden doğursam ne olcak çarşafa sarıp verirler kucağıma sanırım bilmiyorumkismile sanki doğuracak olan ben değilim ya

hayır daha mobilysında düzeltmeler yapılacak işçi bekliyoz. o da falan yok ortada ondan geçtim. çanta hazır olsa bari.
tembel tenekeler ne olacak :umursamaz:

günaydııııııııınnnnnnnnn ciciiilerrrrrrrrr

dün esrayla gece muhabbeti yaptık çokkk özlemiş sizleriiiiiiii

bugun gelio
hastaneye götürmüş bilg.nı ama bağlantı yokmus

black canım merhaba..bebeğin hareketleri yavaş demiştim merak etim seni..

kızlar dün eşim sildi odayı tam yerleştirdik ayyyy bir baktık ki koku çıkmamıs açtık tekrar pencereyi of ne zaman çıkıcak bu koku bugun sabah baktım yine 1 karış toz olmus of of offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…