2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

black canım merhaba..bebeğin hareketleri yavaş demiştim merak etim seni..

canım bebek iyi şükür gece coştı babasına hatta canım bile yandı baya

saol sordugun için

sorun bendeymiş :))) üşütmüşümmm bugun sabah kalktım boğazım şişti iyiceee

aman hayırlısıyla bi doğum apsaydık hiçbişey gözümde yok ya kıçına bi don geçiririm veledin sırnaşık şey

slm canım hoşgeldinopuyorumnanaktan
Hosbulduk canim,....tesekkurler nasilsin?
hoşgeldin :sm_cool: iyi canım herkes. sen nasılsın. bebiş nasıl

hosbulduk tskler iyiyiz biz de gun sayiyoruz :)) 19u dr randevumuz var bakalim sekeri ne zaman alcak.ben 25 mayis istiyorum dr-u da razi edebilirsem tam super olucak

hoş bulduk canımmm sen doğurmadın mı halaaaaaaa tütütütütütüüüü bize :roflol::roflol:

çantam olmadan aslaa :roflol:
ben de esra gelmeden kalkıp hazırlıycam. ama havalar sıcak ya ne koyacam karar veremedim ondan hazırlayamıyorum sempatiksalakcinni bahaneye bak.

bari asma yaprağı alayım pazardan da oğlan çıkınca önünü kapatsın utanmasın.
size de alıyım mı. yeşil ama unisex renk seçeneği yok :roflol:

hosbulduk tskler iyiyiz biz de gun sayiyoruz :)) 19u dr randevumuz var bakalim sekeri ne zaman alcak.ben 25 mayis istiyorum dr-u da razi edebilirsem tam super olucak

26 mayıs olsunnnnn.....olumunekankayizsmile

kızlar dün eşim sildi odayı tam yerleştirdik ayyyy bir baktık ki koku çıkmamıs açtık tekrar pencereyi of ne zaman çıkıcak bu koku bugun sabah baktım yine 1 karış toz olmus of of offff

bende aynı dertten muzdaribim canım ya oto boyasımı ne kullanıolarmış o yüzden çıkmak bilmio kokusu, dediğin gibi pencereyi açsan bi dert açmasan bi dert, açtıkça toz oluo haydii baştan sil tekrar..allahtan benimki odamızda yatıcak bikaç ay o zamana kadarda çıkar sanırım kokuboshayallersmile

bana 3 asma yaprağı al canımmm

:roflol::roflol::roflol:

ya bende biraz önce hazırlayayım dedim geri oturdum of of of

hem ben saf ne yapmısım cantanın içine bir güzel ambalajıyla koymusum biberon emzik be kadın kalk bi kaynat demi onları hastanede görseler gülcekler halime

bizede al bizede alll...:roflol: lütfen yeni doğan değil 2 numara olsun bziimki...:roflol:

:roflol::roflol:kızz bayılıorum senin bu anlatımına nerdende aklına geliosa böle şeyler:roflol:

işte iş yapmaya yapmaya kafamda bunları üretiyorum. çook üretkenimdir :roflol:
artık kendimle dalga geçiyorum. saygımı yitirdim vallaha :roflol:
kızlar dün eşim sildi odayı tam yerleştirdik ayyyy bir baktık ki koku çıkmamıs açtık tekrar pencereyi of ne zaman çıkıcak bu koku bugun sabah baktım yine 1 karış toz olmus of of offff

26 sı değil canım. o gün doluyuz canım. iki bebiş var o güne. sıla ve mehtap. 25 süper. kalpten götürmeyin bizi. :roflol:

ben çanta işini çözdüm hastaneye yattımmı annem gelir söylene söylene hazırlar herhalde :)))

kızlar ben çıkacam birazdan hazırlanayım kursa gidecem bir bitseydi ya mafoldumben hadi kalın saglıcakla kaydirigubbakcemile3

yok ben kaynatıp paketledim dersin :roflol:
bizede al bizede alll...:roflol: lütfen yeni doğan değil 2 numara olsun bziimki...:roflol:
en sızdırmayanından olacak söz.
:lepi: benim çantam hazırrrrrrrr .....:))hihoyyyt
aferim kız. benim oğlan akşam sen yorulma annecim ben gelince hazırlarım dedi :roflol: hayırlı evlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…