günaydııııııııınnnnnnnnn ciciiilerrrrrrrrr
dün esrayla gece muhabbeti yaptık çokkk özlemiş sizleriiiiiiii
bugun gelio
hastaneye götürmüş bilg.nı ama bağlantı yokmus
black canım merhaba..bebeğin hareketleri yavaş demiştim merak etim seni..
eksikler bitene kadar doğurmasaydık. düşünsene doğuma gidiyos sancılar diz boyu pencereden sarkıyos. abi bi gecelik bi çamaşır diye..
hayır daha mobilysında düzeltmeler yapılacak işçi bekliyoz. o da falan yok ortada ondan geçtim. çanta hazır olsa bari.
tembel tenekeler ne olacak :umursamaz:
günaydın hemşoommmopuyorumnanaktan
canım bende şimdi sana msj attımhihoyyyt
Hosbulduk canim,....tesekkurler nasilsin?slm canım hoşgeldinopuyorumnanaktan
hoşgeldin :sm_cool: iyi canım herkes. sen nasılsın. bebiş nasıl
canım bebek iyi şükür gece coştı babasına hatta canım bile yandı baya
saol sordugun için
sorun bendeymiş :))) üşütmüşümmm bugun sabah kalktım boğazım şişti iyiceee
hoş bulduk canımmm sen doğurmadın mı halaaaaaaa tütütütütütüüüü bize :roflol::roflol:
Hosbulduk canim,....tesekkurler nasilsin?
hosbulduk tskler iyiyiz biz de gun sayiyoruz :)) 19u dr randevumuz var bakalim sekeri ne zaman alcak.ben 25 mayis istiyorum dr-u da razi edebilirsem tam super olucak
kızlar dün eşim sildi odayı tam yerleştirdik ayyyy bir baktık ki koku çıkmamıs açtık tekrar pencereyi of ne zaman çıkıcak bu koku bugun sabah baktım yine 1 karış toz olmus of of offff
çantam olmadan aslaa :roflol:
ben de esra gelmeden kalkıp hazırlıycam. ama havalar sıcak ya ne koyacam karar veremedim ondan hazırlayamıyorum sempatiksalakcinni bahaneye bak.
bari asma yaprağı alayım pazardan da oğlan çıkınca önünü kapatsın utanmasın.
size de alıyım mı. yeşil ama unisex renk seçeneği yok :roflol:
çantam olmadan aslaa :roflol:
ben de esra gelmeden kalkıp hazırlıycam. ama havalar sıcak ya ne koyacam karar veremedim ondan hazırlayamıyorum sempatiksalakcinni bahaneye bak.
bari asma yaprağı alayım pazardan da oğlan çıkınca önünü kapatsın utanmasın.
size de alıyım mı. yeşil ama unisex renk seçeneği yok :roflol:
:roflol::roflol:kızz bayılıorum senin bu anlatımına nerdende aklına geliosa böle şeyler:roflol:
kızlar dün eşim sildi odayı tam yerleştirdik ayyyy bir baktık ki koku çıkmamıs açtık tekrar pencereyi of ne zaman çıkıcak bu koku bugun sabah baktım yine 1 karış toz olmus of of offff
Hosbulduk canim,....tesekkurler nasilsin?
hosbulduk tskler iyiyiz biz de gun sayiyoruz :)) 19u dr randevumuz var bakalim sekeri ne zaman alcak.ben 25 mayis istiyorum dr-u da razi edebilirsem tam super olucak
kızlar ben çıkacam birazdan hazırlanayım kursa gidecem bir bitseydi ya mafoldumben hadi kalın saglıcakla kaydirigubbakcemile3
yok ben kaynatıp paketledim dersin :roflol:bana 3 asma yaprağı al canımmm
:roflol::roflol::roflol:
ya bende biraz önce hazırlayayım dedim geri oturdum of of of
hem ben saf ne yapmısım cantanın içine bir güzel ambalajıyla koymusum biberon emzik be kadın kalk bi kaynat demi onları hastanede görseler gülcekler halime
en sızdırmayanından olacak söz.bizede al bizede alll...:roflol: lütfen yeni doğan değil 2 numara olsun bziimki...:roflol:
aferim kız. benim oğlan akşam sen yorulma annecim ben gelince hazırlarım dedi :roflol: hayırlı evlat:lepi: benim çantam hazırrrrrrrr.....:))hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?