2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım bebek iyi şükür gece coştı babasına hatta canım bile yandı baya

saol sordugun için

sorun bendeymiş :))) üşütmüşümmm bugun sabah kalktım boğazım şişti iyiceee

günaydın canım

hemen bakıyorum hemşommm

dün kulaklarını bi çınlattık bir dedikodunu yaptık ama hayatta anlatmammmmmmmm

:sm_cool::roflol::roflol::roflol:

canım çok geçmiş olsun ben geçmişe bakamadım pek, boğazın için ıhlamur ve elma çayı iç derim benimde kışın şişmişti günde 2-3 bardak içtim çok ii geldi hemen iileştima.s
ne konuştunuz bakim hemen anlat bak çatlarım yoksa yaa yapma böle hemşomuz dedik bağrımıza bastıksempatiksalakcinni

kızlar ben çıkacam birazdan hazırlanayım kursa gidecem bir bitseydi ya mafoldumben hadi kalın saglıcakla kaydirigubbakcemile3

ah canım ya ben saldım o işi gimiycem bu sene.zaten memurlukda gözüm yok sempatiksalakcinni ama zor canım allah kolaylıklar versin

kızlar dün eşim sildi odayı tam yerleştirdik ayyyy bir baktık ki koku çıkmamıs açtık tekrar pencereyi of ne zaman çıkıcak bu koku bugun sabah baktım yine 1 karış toz olmus of of offff

black duyduğuma göre arapsabunu kokusunu gideriyomuş bi dene istersen kötü bişey değil yabilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

hastaneye beni görmeye geldi biliyorumusun dedi ve çoooooookkkkkk sevindiğini söyledi canım ay birde ne tatlı ne tatlı konustuk hiç gitmesin istedim dedi:)

ayyy ayaklı gazete gibi hissttim kendimiiiiiiiiiii

demekki blacksiya dedikoducuuuuuu

:roflol::roflol::roflol:kötükedihüso

yok ben kaynatıp paketledim dersin :roflol:

en sızdırmayanından olacak söz.

aferim kız. benim oğlan akşam sen yorulma annecim ben gelince hazırlarım dedi :roflol: hayırlı evlat

anacım benimki afacan ben gelmeden herşeyi hazır gelini hazırla dedi..oğlum etme sen kendin beğen giyeceğini falan dedim ama babası gibi herşeyi hazır istiyor...ahh hayırlı evlatlar var ne güzel anasını yormuyor...benimki yeter hamilelik dedin devirdin karpuzu yatıyon kalk işe yara dedi...kaydirigubbakcemile

:roflol:kız hazırsa doğunca kumayı da getirirsiniz artık
baktım şımarıyo. ben de vurdum totosuna. adm ol dön dedim. döndü. sen şimdiden vermişin ipleri ohh valla. yandın ki ne yandın

black sen terlememeye özen göster. ama pencerenin önünde de oturma. klima da kullanma. beter ediyo klima

kızlar iki tane penye battaniye yeterli mi sizce? zaten 3 tane var:)) biri evde kalsın

yesica hava sıcak olur zaten bence bi tane yeterli zaten battaniye ile durmuyo ya bence kıyafetini çok koy dediğim gibi ben 4 takım koymuştum normal doğum olursa bi gece kalırsın inşaallah havlu da normal havlu koyarsan gerek yok ben eve gelince bebişimi yıkamıştım doktor demişti göbek kısmına fazla su değdirmeden orayı koruyarak yıkayabilirsin demişti yıkadım bi sorun olmamıştı

kızlar iki tane penye battaniye yeterli mi sizce? zaten 3 tane var:)) biri evde kalsın

bende 2 tane koydum ama lzımlığından çok koyduğum takıma uysun diyekaydirigubbakcemile3
ben ne olur ne olmaz diye merserize battaniyeyi de alıcam yanıma...

e hadi ben kaçtım ayy 3 4 saatlik uykula ayaktayım az işim var siz devam edin esra gelince çağrı atarsınız bilgisayardanaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

black sen terlememeye özen göster. ama pencerenin önünde de oturma. klima da kullanma. beter ediyo klima

canım öldüm ya agzım burnum tıkalı

terlememek elde değil izmir yine sıcak cokk sıcak

eşimle abim denize dalmaya gittiler beni almadılarrrrrrrr

bunlar karıştırıyor bişeyler ya hadi hayırlısıııı klava:

tamam canım. peki çıtçıtlı body kaç tane yeter. ben 1 tane koyacaktım. ama buralar yanıyo. zıbın konusunda bile tereddütlüyüm.. sıcak tutar sanki. off ya ne zor.

soru 2. zıbının iine iç zıbın mı giydireyim çıtçıtlı body mi

nereyeeeeeeeeeeeeeeeee

başak hanım beni uyutmadı şimdi saatlerce uyuyo uyanmadan biraz ev işi yapiiim sonra hemen damlarım çok işim yok ama onları da yapiim rahat rahat oturayımboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

ben sezeryan olucam benide 1 gece bırakıcakmış dr..

canım dün esrada anlattı gelince anlatır tekrar abartmayın dedi hastane sıcakmıs atlet tarzı giydirdik biz sıcaktan dedi

başak hanım beni uyutmadı şimdi saatlerce uyuyo uyanmadan biraz ev işi yapiiim sonra hemen damlarım çok işim yok ama onları da yapiim rahat rahat oturayımboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

sedef senden en az 3 tane klonlamak lazım walla bravo atom karınca gibisin

ben halimi düşünemiyorummm :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…