bende 2 tane koydum ama lzımlığından çok koyduğum takıma uysun diyekaydirigubbakcemile3
ben ne olur ne olmaz diye merserize battaniyeyi de alıcam yanıma...
ben sezeryan olucam benide 1 gece bırakıcakmış dr..
tamam canım. peki çıtçıtlı body kaç tane yeter. ben 1 tane koyacaktım. ama buralar yanıyo. zıbın konusunda bile tereddütlüyüm.. sıcak tutar sanki. off ya ne zor.
soru 2. zıbının iine iç zıbın mı giydireyim çıtçıtlı body mi
tamam canım. peki çıtçıtlı body kaç tane yeter. ben 1 tane koyacaktım. ama buralar yanıyo. zıbın konusunda bile tereddütlüyüm.. sıcak tutar sanki. off ya ne zor.
soru 2. zıbının iine iç zıbın mı giydireyim çıtçıtlı body mi
tahmin edebiliyorum. berbat o sıcak. mersinden biliyorum. bi de nem var ki nefes alamazsın. bari soğuk şeyler yeyim içme. duş alır ken de dikkatli ol ılık olsun soğuğa yakın değil. allahtan doğum ağustosta değil. bi de pişik kremi sürerdik oraya buraya :roflol:canım öldüm ya agzım burnum tıkalı
terlememek elde değil izmir yine sıcak cokk sıcak
eşimle abim denize dalmaya gittiler beni almadılarrrrrrrr
bunlar karıştırıyor bişeyler ya hadi hayırlısııııklava:
ben deküçük kıyafetleri ayrı ayrı poşetşesem. garip mi olur. eldivenler. ağız bezleri falan. çanta allak bullak olmasın. ne dersin.ya bende kilitli buzdolabı poşeti alayım baride kaynatayım şunları
başak hanım beni uyutmadı şimdi saatlerce uyuyo uyanmadan biraz ev işi yapiiim sonra hemen damlarım çok işim yok ama onları da yapiim rahat rahat oturayımboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile
sedef senden en az 3 tane klonlamak lazım walla bravo atom karınca gibisin
ben halimi düşünemiyorummm :)))))))))
canımizmir sıcağında çok olur ya. i de götürdüklerimizin yıkanması var. ben kullanılmasa bile hepsini yıkarım tekrar. ondan çok götürmek istemiyorum
tahmin edebiliyorum. berbat o sıcak. mersinden biliyorum. bi de nem var ki nefes alamazsın. bari soğuk şeyler yeyim içme. duş alır ken de dikkatli ol ılık olsun soğuğa yakın değil. allahtan doğum ağustosta değil. bi de pişik kremi sürerdik oraya buraya :roflol:
bi süriz falan hazırlıyolardır belki
ben deküçük kıyafetleri ayrı ayrı poşetşesem. garip mi olur. eldivenler. ağız bezleri falan. çanta allak bullak olmasın. ne dersin.
çok gecikme.. çayını da demle öle gel
düşün yani orası ankara. buralar oraya göre yanıyo. biz donla çıkarırız artık :roflol:canım dün esrada anlattı gelince anlatır tekrar abartmayın dedi hastane sıcakmıs atlet tarzı giydirdik biz sıcaktan dedi
of kızlar benim hastane geceliğine 1.5 alıyormus 2 gece kalıyorsun sezeryanda yazık walla o paraya of bak gene sinirim çıktı aklıma gelince
ben hemşireye verilecek olan zıbının içine iç zıbını koydum kolaylık olsun diye kolları falamn geçirdim..diğerlerine badi koydum..
bebeği hastaneden çıkarırken lazım olur belki dedim birde ben alaçatıdayım.burası rüzgarlı hep en azından bebeği arabadan indirirken kullanırım..
black sen hangi hastanede doğum yapıcan??
bebeği hastaneden çıkarırken lazım olur belki dedim birde ben alaçatıdayım.burası rüzgarlı hep en azından bebeği arabadan indirirken kullanırım..
mhtp dün konuşmuştuk hastane küçük süprizler veriyormuş diye
bir arakadaş doğum yapmıştı onun yanına gittiğimde onada küçük bir kutu geldi içinde bebek küçük bebek bezleri ıslak mendil krem falan vardı sanırım hedyeler böyle bişey benim aklımda hediyelerde kalmış :)
birde o hastane kendi kıyafetlerini giydirmişti ailenin götürdüklerini değil bazıalrı öyle yapıyormuş hastanenin bebekelr için özel kıyafetleri varmış
anladım canım haklısın o zamanbebeği hastaneden çıkarırken lazım olur belki dedim birde ben alaçatıdayım.burası rüzgarlı hep en azından bebeği arabadan indirirken kullanırım..
yok kıs işini bitir. öyle bilg. başına geçince çayında olsun yanındane çayı kız bende 6.30 da ayaktaydım zaten öğlen yemeği lazım şimdi:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
mrb kızlar
talar çok tebrik ederim ne gzüle doğurup gelmişsin sanki her zaman yaptığın bir iş gibi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?