zeynepten mi bahsediyorsun..bende gördüm fotolarını...ama benim hastanede kıyafet değilde bezini falan veriyomuş..diğer süprizler ne bilmiyorum ama merak ediyorum süprizi çok severim..zemuszemus
ben karataşta yapıcam doğumu..dr dışarıdan tabi...toplam 2000tl masraf var..dr deyimiyle anahtar teslim fiyatı bu:)))
anladım canım haklısın o zaman
yok kıs işini bitir. öyle bilg. başına geçince çayında olsun yanında
merhaba canım. allah hepimize böyle kolay doğumlar nasip etsin.
gelsin bi anlatsın. nasıl ben de çok merak ettim
ben giyecekleri değil de ağız mendillerini,biberonu alt bezlerini falan ayrı ayrı poşetledim..giyecekleri de koyacaktım sonra vazgeçtim...ama giyeceklerini takımlar halinde( eldiveni badisi şapkası falan takım takım) yapıp koydum
canım kent ya da çınarlı biz kent istiyoruz ama doktorum çınarlıyı tavsiye ediyor
senin belli mi hangi hastane
ayyyy Alacatıda mısın sen biz gecen yaz hep ordaydık 80 ler partisine gidiyorduk deli deli :)
şimdi çoluk çocuga karısıcak artık nerdeeeeeeeeeee
yesica saka filanda cok zor geliyor su canta işi bende küçük küçük poşetlicem walla ister gülsün kaynanam ister alay etsinler umrumda değil öbür türlü karmasık oldu
evet canım 1000 ila 1500 arası imiş
hahah anahtar teslimi ayyyyyyyy bizim doktor sürpriz yumurta gibi hiç bir şeyi net söylemiyor daha doğumda ne alacagını bile söylemedi 37. haftadan sonra konusuruz dedi
bir fikrim var diğer ayların annelerinde olmuş
burda çok vakit geçiren kıdemli anne adasyalrından biri bir topik açsa ve doğum hikayelerini anneler oraya yazsa hem daha derli toplu olur hemde girer hemen görürüz hikayeleri arada kalamz
yok bu bahsettiğim başka bir arkadaş
ama onuda okudum bugün doğurmuş resimelrini göremedim hem sezeryan hem normal doğum yaşadım diyordu :)
canım açtım ama kıdemli değilim :roflol: idare et artık
a_ilcin, esra ve talar dan bekliyos ilk hikayeleri. geldiklerinde yazalarzemuszemus
haha dün zaten seni soruyor esra diyorum ki yesica yesica adın öyle kaldı :)))
söylerim hastanedekilere :)
doğumuda siz yapın die :))
kızlar bana 5 dk musade
aimle kocis geldi aclarmısssssss
canım açtım ama kıdemli değilim :roflol: idare et artık
a_ilcin, esra ve talar dan bekliyos ilk hikayeleri. geldiklerinde yazalarzemuszemus
kızlar benım karnım daha aşağı ınmedı karnı aşagı ınen varmı
ben gördüm maşallah çok tatlı tombidik..
ağrısı olmuş açılması olmuş ama bebek tam aşağı inmediği için normal doğum olursa vakum kullanabiliriz demişler sezeryana almışlar..
benim çok az indi gibi..hatta dr eliyle karnımı muayene ederken olmuş bu süper dedi!! sanırım inmeye başladı demek istedibilmiyorumkismile
zeyhat yarınmıydı ko ntrolün yoksa salı mı??günü ayarlarsın sende artık.:))
herkesin farklı oluyor canım...ama evet benim günlere gelince seninde iner..senın 21 gunun var canım belkı benımde ozaman ıner karnım bakalım artıkyerimseniben
yarın akşama benim kontrolümde bakalım ne diyecek dr 2 hafta sonra bir daha kontrole çağırıyormuş düşüp bayılırım artık orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?