2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

zeynepten mi bahsediyorsun..bende gördüm fotolarını...ama benim hastanede kıyafet değilde bezini falan veriyomuş..diğer süprizler ne bilmiyorum ama merak ediyorum süprizi çok severim..zemuszemus

yok bu bahsettiğim başka bir arkadaş
ama onuda okudum bugün doğurmuş resimelrini göremedim hem sezeryan hem normal doğum yaşadım diyordu :)

ben karataşta yapıcam doğumu..dr dışarıdan tabi...toplam 2000tl masraf var..dr deyimiyle anahtar teslim fiyatı bu:)))

hahah anahtar teslimi ayyyyyyyy bizim doktor sürpriz yumurta gibi hiç bir şeyi net söylemiyor daha doğumda ne alacagını bile söylemedi 37. haftadan sonra konusuruz dedi

bir fikrim var diğer ayların annelerinde olmuş

burda çok vakit geçiren kıdemli anne adasyalrından biri bir topik açsa ve doğum hikayelerini anneler oraya yazsa hem daha derli toplu olur hemde girer hemen görürüz hikayeleri arada kalamz

valla bana da bu detayları düşündükçe daha bi zor geliyo. poşet olayı mantıklı. pazar yeri gibi olmasın çantalar.
blackcim gülenler olursa, yesica size açın totonuza gülün diyo dersin.

evet canım 1000 ila 1500 arası imiş

söyle bari çantayı da hazırlasınlar. hatta onlar doğursunlar. hizmette sınır olmaz de mi :roflol:

hahah anahtar teslimi ayyyyyyyy bizim doktor sürpriz yumurta gibi hiç bir şeyi net söylemiyor daha doğumda ne alacagını bile söylemedi 37. haftadan sonra konusuruz dedi

biz önceki kontrolde kendimizi ona göre hazırlamak istiyoruz bilelim dedik de öle söledi yoksa bizimkide sölemiyordu...birde erkekn doğum riskinden dolayı da hazırlıklı olmak istedik..

haha dün zaten seni soruyor esra diyorum ki yesica yesica adın öyle kaldı :)))

söylerim hastanedekilere :)

doğumuda siz yapın die :))

kızlar bana 5 dk musade
aimle kocis geldi aclarmısssssss

canım açtım ama kıdemli değilim :roflol: idare et artık
a_ilcin, esra ve talar dan bekliyos ilk hikayeleri. geldiklerinde yazalarzemuszemus

yok bu bahsettiğim başka bir arkadaş
ama onuda okudum bugün doğurmuş resimelrini göremedim hem sezeryan hem normal doğum yaşadım diyordu :)

ben gördüm maşallah çok tatlı tombidik..
ağrısı olmuş açılması olmuş ama bebek tam aşağı inmediği için normal doğum olursa vakum kullanabiliriz demişler sezeryana almışlar..

haha dün zaten seni soruyor esra diyorum ki yesica yesica adın öyle kaldı :)))

söylerim hastanedekilere :)

doğumuda siz yapın die :))

kızlar bana 5 dk musade
aimle kocis geldi aclarmısssssss

demek adım öle kaldı. ben yarın kimliği değiştiriyorum. siz alışkanlıklarınızı değiştirmeyn :roflol:

opuyorumnanaktan

canım açtım ama kıdemli değilim :roflol: idare et artık
a_ilcin, esra ve talar dan bekliyos ilk hikayeleri. geldiklerinde yazalarzemuszemus

rica ederim cannım sizler daha çok vakit geçriyorsunuz topikte tabiki kıdemlsiniz :))

ama ben ruh gibi girip çıkıyorum herhalde hiç görmemişim başlığı :)

ben gördüm maşallah çok tatlı tombidik..
ağrısı olmuş açılması olmuş ama bebek tam aşağı inmediği için normal doğum olursa vakum kullanabiliriz demişler sezeryana almışlar..

maşallah bebeğine merak ettim bir ara bakarım

en iyisini yapmış zaten vakum banada ürkütücü geliyor

zeyhat yarınmıydı ko ntrolün yoksa salı mı??günü ayarlarsın sende artık.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…