2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

zeyhat yarınmıydı ko ntrolün yoksa salı mı??günü ayarlarsın sende artık.:))

bende özel sigorta yaptırdım doğum için sınırsızmış

ama ilk kez yatışta kullanacağım inşallah bir kazık yemem çünkü 3500 hastane 600 civari bebek giderler üstüne dr un parası varmış hepsine ayrı fiyat söylediler dr da hastane ücreti kadar para alıyor

son dakka inşallah başka bir yerde sezeryana girmek zorunda kalmam çünkü bu kadar parayı büyük konuşmuyum bir doğumam veremem

Herkese selam kızlar.
Talar doğurmuş,şok oldum ha. Bi de gelmiş ben doğurdum diyor şaka gibi. Valla ne güzel aniden doğur,sonra ayaklan siteye haber ver :)41 kere maşallah. Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza.
Bende dün 2 tur gezeyim dedim akşam sancıdan duramadım,korktum bebiş bi işler çeviriyor die. Rüyamda da başlıyordu doğum işaretleri hayrolsun artık.

doğum yaklaştıkça oluyor bu tür rahatsızlıklar bende biraz dolaşıyım zaten hep evdeyim anında sıkıntılarım başlıyor

esra esra esraaaa delikafadulden hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt sırnaşık şey opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hoşgeldinizzzzzz.. bi kişi gittiniz iki kişi geldinizzzz a.s.a.s. kaydirigubbakcemile

esracım canım geçmişi okumuycan de mi :roflol: :roflol:
bitene kadar ben doğururum.. e tabi burdakile de.

hadi kuzum biz anlatırız özeti

yesica sana laf yetiştircem derken bilg. düşürdüm eşim diyorki ben heycanlandıramoıyorum seni böllleee :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ay esra mı geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Aaaaaaa esra gelmiş,hoş gelmişler.Allah aanalı babalı büyütsün darısı başımıza inş.
Şimdi sende nerden geldin deme:)

yesica sana laf yetiştircem derken bilg. düşürdüm eşim diyorki ben heycanlandıramoıyorum seni böllleee :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ay esra mı geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

:roflol: :roflol: :roflol: acıdım adama vallahii

eş mi o da ne??????????
ben de dün diyorum ki bi arkadaşımız daha mı doğurdu. o da sen sandı. yok dedim biz aynı gün doğuracaz tıfılları :roflol:
yakında seni arayıp çekil aramızdan diyebilirr :roflol:

canlarımmmm,kelimelerle tarif edilemeyecek kadar büyük yürekleri olan fısstık anneler biz geldiiiikkk opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sabahın köründe doğum haberimizi ulaştıran ve hep arayıp pozitif enerji veren black'e,
taaa almanyalardan arayıp beni hüngür hüngür ağlatan sılam'a,
sürpriz yapıp hastaneye gelen ve beni havalara uçuran kafsinkaf'a,
dualarını eksik etmeyen,yüreğinin hep yanımda olduğunu bildiğim herkese binlerce teşekkürler..

hepinizi çok seviyorum..ama yüreği benimle atan özel insanlar,enn büyük teşekkür size..
ailem ve eşim dahi çok duygulandılar..hele eşim gözleri dolu dolu,kahvede yalnız lak lak yapmıyormuşsunuz meğer dostluk kurmuşsunuz dedi..

zeynom yatağında mışıl mışıl uyuyor,ben gayet iyiyyim çok şükür..
herkese böyle güzel doğumlar diliyorummm,rabbim sağlıkla kavuştursun yavrularınıza..

eve 2 saat önce geldik,yemek-duş derken geçti vakit..
kızkardeşim ve eşim zeynomun odasına taşıdılar laptopumu,suyumu falan,hadi gir de kızlara yaz,merak etmişlerdir dediler:)

doğum hikayemi uzzzun uzuun yazcam ama biraz geçmişi okuyayım..bakalım neler olmuş:)

hahahahhyyyyyy benimkide size bilenmeye basladı seninli benimki esranınki birlik olcaklar yakında şimdi de diyorki bak işlerimi bitireyim gel yanımda otur biraz da benimle vakit geçir hahah çok beklerrrrrrrrrr

canlarım demin kimse yoktu ondan dedim geçmişi okuyayım diye ama yok,çok sayfa vaar:)))))
nasılsınızz?

OOOOOFFFFF ESRAM YA ben ağlamayan kadınım bravo sana :) ağlıyorum şuan ay ne yazacağımı bilemedim.. Gözlerim dolmadı ağlıyorum hüngür hüngür..

canım siz saglıklı olun ben burada kurdugumuz arkadaşlıktan bir an bile şüphe etmiyorum ki inanılmaz bir enerji oluşturduk..

beni yakında ankarada görürsen sasırma
:roflol:

asıl ben sana teşekkür ederim kendi adıma ki yeni anne halinle evdeki kalabalık halinle bizleri düşünüp nete girip haber veriyorsun sen ne tatlı birisin ne güzel insansın canım ya

olumunekankayizsmile
NET KANKAlarım benim :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…