zeyhat yarınmıydı ko ntrolün yoksa salı mı??günü ayarlarsın sende artık.:))
Herkese selam kızlar.
Talar doğurmuş,şok oldum ha. Bi de gelmiş ben doğurdum diyor şaka gibi. Valla ne güzel aniden doğur,sonra ayaklan siteye haber ver :)41 kere maşallah. Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza.
Bende dün 2 tur gezeyim dedim akşam sancıdan duramadım,korktum bebiş bi işler çeviriyor die. Rüyamda da başlıyordu doğum işaretleri hayrolsun artık.
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm hoş geldimmmmmmmmmmmm yazmayın tek tek canlarım :)
hayalgibi hoşgeldin canımm
esracım canım geçmişi okumuycan de mi :roflol: :roflol:
bitene kadar ben doğururum.. e tabi burdakile de.
hadi kuzum biz anlatırız özeti
Hoşbulduk canım,
Herkes iyidir inş.
yesica sana laf yetiştircem derken bilg. düşürdüm eşim diyorki ben heycanlandıramoıyorum seni böllleee :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ay esra mı geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:roflol: :roflol: :roflol: acıdım adama vallahii
eş mi o da ne??????????
ben de dün diyorum ki bi arkadaşımız daha mı doğurdu. o da sen sandı. yok dedim biz aynı gün doğuracaz tıfılları :roflol:
yakında seni arayıp çekil aramızdan diyebilirr :roflol:
canlarımmmm,kelimelerle tarif edilemeyecek kadar büyük yürekleri olan fısstık anneler biz geldiiiikkk opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sabahın köründe doğum haberimizi ulaştıran ve hep arayıp pozitif enerji veren black'e,
taaa almanyalardan arayıp beni hüngür hüngür ağlatan sılam'a,
sürpriz yapıp hastaneye gelen ve beni havalara uçuran kafsinkaf'a,
dualarını eksik etmeyen,yüreğinin hep yanımda olduğunu bildiğim herkese binlerce teşekkürler..
hepinizi çok seviyorum..ama yüreği benimle atan özel insanlar,enn büyük teşekkür size..
ailem ve eşim dahi çok duygulandılar..hele eşim gözleri dolu dolu,kahvede yalnız lak lak yapmıyormuşsunuz meğer dostluk kurmuşsunuz dedi..
zeynom yatağında mışıl mışıl uyuyor,ben gayet iyiyyim çok şükür..
herkese böyle güzel doğumlar diliyorummm,rabbim sağlıkla kavuştursun yavrularınıza..
eve 2 saat önce geldik,yemek-duş derken geçti vakit..
kızkardeşim ve eşim zeynomun odasına taşıdılar laptopumu,suyumu falan,hadi gir de kızlara yaz,merak etmişlerdir dediler:)
doğum hikayemi uzzzun uzuun yazcam ama biraz geçmişi okuyayım..bakalım neler olmuş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?