2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canlarım demin kimse yoktu ondan dedim geçmişi okuyayım diye ama yok,çok sayfa vaar:)))))
nasılsınızz?

esracım hoşgeldin ne güzel bebeğini kucağına aldım allah bebeğne anne ve babaıyla berbaer uzun sağlıklı mutlu ömürler versin doğumun nasıl oldu bebeğini ilk gördüğünde neler hissettin

:çok üzgünüm: senağlama senağlama

asıl biz sana teşekkür ederiz öyle bir yer etmişsin ki hayatımızda, güzel enerjin, samimiyetin ve insanlığınla.. senle uyuyup senle uyandık. ne hissettiysen aynılarını hissettik burda kızlarla.
iyi ki seni tanımışım. inan yanında olmayı o kadar isterdim ki.
eşime de anlattım. şimdi evde zeynep lalimizi seviyoruz.
seni unuttuk ondan bahsediyoruz.
onu birlikte getirdik hayata. inşallah tüm bebişleri de hep birlikte büyütecez.
zeynep lal hoşgeldin hayatımıza :asigim:
çok özlediz siziii

bu arada sılamın da selamı var.. öpüyormuş çok da özlemişşş

ayy ne yazsam nerden başlasam bilmiyorum kızlar..
çok ağlak oldum benn:)
kızım uyurken bile onu izliyorum..
hemen fotoğraf atıcam,kardeşim fotoları atıyor pc'ye,albüm yaparım..
ilk fotosu bikaç dk sonra profilimde olacak:)

hepinizi çok özledim,
yesicam,senle görüşemedik ondan pek bi özledim,haberlerini aldım ama:) yüreğin hep benimleydi,çok iyi biliyorumm:)
kızım ne uğurlu geldi,dünyalar güzeli teyzeleri var:)

bu arada hep aklımda söyleyemedim kızıma abla geldiiiiiiiiiiii

hepinizi çok özledim,
yesicam,senle görüşemedik ondan pek bi özledim,haberlerini aldım ama:) yüreğin hep benimleydi,çok iyi biliyorumm:)
kızım ne uğurlu geldi,dünyalar güzeli teyzeleri var:)

dünyalar güzelinin dünyalar güzeli teyzeleri olur..boshayallersmile
ah olmaz mı canım benim..
gelecen diye sabahtan döküldük buralara :roflol:
biz bu yola birlikte başladık. arkadaş değil kardeş olduk.
senden ver kardeşlerimden alacağım güzel haberler nasıl
heyecanlandırıyo beni aklın almaz.
iyi ki varsınız.. canlarım benimm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

zeynom uyandı,emzireyim anlatayım,kıskanç kızım işte paylaşamadı annesini:)

allaa yerim ben onu acıkmış mı :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
ayy ne tuhaf ya 2 gün once annesinin karnında kazı çalışması yapıyodu. şimdi yatağıda yapıyo yaramazlıklarını. canım ya

esraa harikasın walla. Çok fazla topikte olmadığım halde ben de sanki çok yakınım yaşıyormuş gibi hissettim yaşadıklarını. İnşallah bundan sonrasıda doğumun kadar kolay geçer.
Ben şeyi merak ediyorum Zeynep Lal i ilk gördüğünde bir yabancılık çektinmi nası bir duygudur bu.

bizde bugün sabahtan kahvaltıya gittik eşimle sonra benim ısrarlarımla başladık mağaza mağaza gezmeye alışveriş için. Ay sonra ben ayıptır söylemesi altımda bir ıslaklık hissettim suyum geldi sandım.Korktum birden eşimede söyleyemedim.Sonradan geçti Allahtan ama bugün doğum çantasını hazır etmem gerektiğini anladım.

hoşgeldin canım. ben de bugün hazırlıycaktım. ama esrayı beklerken akşam ettim
zaten çok da gözüme büyüyo sempatiksalakcinni

kızlar normal doğum olursa bi gece kalınır. kaç tane bebek bezi kaç tane göğüs pedi gerekir sizce

hoşbulduk canımm. bende yazmadım ama aynı şeyi merak ediyordum iyi oldu sorduğun.

Bu arada takip edenler için biz stok yapmadık bebişe hangi bez iyi gelir bilemiyorum ama. Genede burdan söylüm dedim. Primanın (3-6 kg 98 ad) özdilekte promosyondan almıştık 24 e ama şimdi kipalarda 17 Tl idi.Stok yapan arkadaşlara haber verim dedim.

molfixde de kampanya varmış şimdi gördüm haberiniz olsun

gerçi bende stok yapmadım 2 paket aldım daha alsam mı ki die düşünüyorum
yeni doğum yapan kuzenimin eşi toptan almıs ıslak mendille primayı çook memnunum dedi çok gidiyor dedi

eşimde dün alalım diyordu ama hangi kilo aralığında ne kadar bez gidicek bilemiyoruz boşuna yapmayalım dedim ama ıslak mendili bol bol yapmak lazım sanırım.Bide oto koltuğu+ ana kucağı baktık oto koltuğu artık mecburi olucak ya. baby max markasını bilen varmı?

slm kızlar ben 2010 şubat annesiyim
öncelikle bebeklerinize sağlıkla kavuşmanızı temenni ederim
ben 1 mart da yapıcaktım doğum ama 12 şubatta oldu süpriz bi şekilde
dicem o kızlar çantalarınızı hazır edin
normal doğum yapıcaksanız bi tane gecelik 2 tane pijama yeterli 2 tanede ek olarak alt koysanız iyi olur kanama fazla olabilir hasta bezi alın mutlaka 8 li, felan olanlardan alın yeterde artar bebek içinde 5 tane koyun yeter ben bir gece kaldım hastanede yemek geldi ama çatal kaşık felan yoktu
vede devlette doğum yapacaksanız çarşaf yastık kılıfı felan mutlaka koyun bavulunuza göğüs pedi lazım olmadı bana sütüm hemen gelmedi bebeğimde emmedi eve gelince emdi.valla aklıma bişiy gelmiyo sormak istediğiniz varsa cvplarım

kızlar nerdesinizzzzzzzzzzz

hemen anlatayım çok güldüğümüz bir olay geldi gecen gece basımıza

dün sedefe anlatmıstım galiba

arkadasım eşimin eczanesine geliyor ablamın bebeği uyumuyor bir şey var mı die
neyse eşimde ilk yok demiş sonra kız anasonlu surup varmıs ondan vardır sende demiş eşim istemeye istemeye vermişşş

ama demiş ki uykudan işte 2-3 saat önce içirin az içirin

arkadaslarda uyumuo diye içirmişler bir güzel cocuk bir aptallasmıs bön bön bakışlar vs..

gecce aradılar bizi ne oluyor bu çocuga die eşimde bir güzel kafayı bulmus sabaha ayılır dedi kapattı teli
arkasından gece gece gülme krizine girdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…