canlarım demin kimse yoktu ondan dedim geçmişi okuyayım diye ama yok,çok sayfa vaar:)))))
nasılsınızz?
Canım biz iyiyiz annelerin iyi haberlerini aldıkça daha iyi oluyoruz.Sen ayağını sürdün galiba talar da doğurmuş.:)canlarım demin kimse yoktu ondan dedim geçmişi okuyayım diye ama yok,çok sayfa vaar:)))))
nasılsınızz?
canlarımmmm,kelimelerle tarif edilemeyecek kadar büyük yürekleri olan fısstık anneler biz geldiiiikkk opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sabahın köründe doğum haberimizi ulaştıran ve hep arayıp pozitif enerji veren black'e,
taaa almanyalardan arayıp beni hüngür hüngür ağlatan sılam'a,
sürpriz yapıp hastaneye gelen ve beni havalara uçuran kafsinkaf'a,
dualarını eksik etmeyen,yüreğinin hep yanımda olduğunu bildiğim herkese binlerce teşekkürler..
hepinizi çok seviyorum..ama yüreği benimle atan özel insanlar,enn büyük teşekkür size..
ailem ve eşim dahi çok duygulandılar..hele eşim gözleri dolu dolu,kahvede yalnız lak lak yapmıyormuşsunuz meğer dostluk kurmuşsunuz dedi..
zeynom yatağında mışıl mışıl uyuyor,ben gayet iyiyyim çok şükür..
herkese böyle güzel doğumlar diliyorummm,rabbim sağlıkla kavuştursun yavrularınıza..
eve 2 saat önce geldik,yemek-duş derken geçti vakit..
kızkardeşim ve eşim zeynomun odasına taşıdılar laptopumu,suyumu falan,hadi gir de kızlara yaz,merak etmişlerdir dediler:)
doğum hikayemi uzzzun uzuun yazcam ama biraz geçmişi okuyayım..bakalım neler olmuş:)
OOOOOFFFFF ESRAM YA ben ağlamayan kadınım bravo sana :) ağlıyorum şuan ay ne yazacağımı bilemedim.. Gözlerim dolmadı ağlıyorum hüngür hüngür..
canım siz saglıklı olun ben burada kurdugumuz arkadaşlıktan bir an bile şüphe etmiyorum ki inanılmaz bir enerji oluşturduk..
beni yakında ankarada görürsen sasırma
:roflol:
asıl ben sana teşekkür ederim kendi adıma ki yeni anne halinle evdeki kalabalık halinle bizleri düşünüp nete girip haber veriyorsun sen ne tatlı birisin ne güzel insansın canım ya
olumunekankayizsmile
NET KANKAlarım benim :içelim:
hepinizi çok özledim,
yesicam,senle görüşemedik ondan pek bi özledim,haberlerini aldım ama:) yüreğin hep benimleydi,çok iyi biliyorumm:)
kızım ne uğurlu geldi,dünyalar güzeli teyzeleri var:)
zeynom uyandı,emzireyim anlatayım,kıskanç kızım işte paylaşamadı annesini:)
esraa harikasın walla. Çok fazla topikte olmadığım halde ben de sanki çok yakınım yaşıyormuş gibi hissettim yaşadıklarını. İnşallah bundan sonrasıda doğumun kadar kolay geçer.
Ben şeyi merak ediyorum Zeynep Lal i ilk gördüğünde bir yabancılık çektinmi nası bir duygudur bu.
bizde bugün sabahtan kahvaltıya gittik eşimle sonra benim ısrarlarımla başladık mağaza mağaza gezmeye alışveriş için. Ay sonra ben ayıptır söylemesi altımda bir ıslaklık hissettim suyum geldi sandım.Korktum birden eşimede söyleyemedim.Sonradan geçti Allahtan ama bugün doğum çantasını hazır etmem gerektiğini anladım.
hoşgeldin canım. ben de bugün hazırlıycaktım. ama esrayı beklerken akşam ettim
zaten çok da gözüme büyüyo sempatiksalakcinni
kızlar normal doğum olursa bi gece kalınır. kaç tane bebek bezi kaç tane göğüs pedi gerekir sizce
molfixde de kampanya varmış şimdi gördüm haberiniz olsun
gerçi bende stok yapmadım 2 paket aldım daha alsam mı ki die düşünüyorum
yeni doğum yapan kuzenimin eşi toptan almıs ıslak mendille primayı çook memnunum dedi çok gidiyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?