slm kızlar ben 2010 şubat annesiyim
öncelikle bebeklerinize sağlıkla kavuşmanızı temenni ederim
ben 1 mart da yapıcaktım doğum ama 12 şubatta oldu süpriz bi şekilde
dicem o kızlar çantalarınızı hazır edin
normal doğum yapıcaksanız bi tane gecelik 2 tane pijama yeterli 2 tanede ek olarak alt koysanız iyi olur kanama fazla olabilir hasta bezi alın mutlaka 8 li, felan olanlardan alın yeterde artar bebek içinde 5 tane koyun yeter ben bir gece kaldım hastanede yemek geldi ama çatal kaşık felan yoktu
vede devlette doğum yapacaksanız çarşaf yastık kılıfı felan mutlaka koyun bavulunuza göğüs pedi lazım olmadı bana sütüm hemen gelmedi bebeğimde emmedi eve gelince emdi.valla aklıma bişiy gelmiyo sormak istediğiniz varsa cvplarım
evet emzirdim babası gazını çıkarıyor,tabi her an ciyaklayabilir:)))
aranızda deneyimli anne var,sorularınız varsa alayım hemencik:)))))))))
bebek bezi bolca alın yanınıza,10 tane falan çünkü sık değiştiriliyor,
göğüs pedi siftahı bugun yaptım çünkü ilk gün ve dün sütüm çok azdı,alın bikaç tane sizin olsun sütünüz inşallah..
bi de kızlar pijamayı boşverin,gecelik alın,ben accaaip rahat ettim..
ay daha çok şey biriktirdim,bunu da kızlara söyeleyim,bunu da diye:)))
merhaba
teşekkürler paylaşımın için bizim için şu canta olayı tam bir işkence bir çoğumuza zor geliyor hasta bezi dediğin alt bezimi lazım oluyor hani çarsaf gibi yataga serilenlerden yoksa orkid tarzı bir şey mi ben gerçi bir paket orkid koymayı düşünüyordum ne olur ne olmaz die
hoşbulduk canımm. bende yazmadım ama aynı şeyi merak ediyordum iyi oldu sorduğun.
Bu arada takip edenler için biz stok yapmadık bebişe hangi bez iyi gelir bilemiyorum ama. Genede burdan söylüm dedim. Primanın (3-6 kg 98 ad) özdilekte promosyondan almıştık 24 e ama şimdi kipalarda 17 Tl idi.Stok yapan arkadaşlara haber verim dedim.
molfixde de kampanya varmış şimdi gördüm haberiniz olsun
gerçi bende stok yapmadım 2 paket aldım daha alsam mı ki die düşünüyorum
yeni doğum yapan kuzenimin eşi toptan almıs ıslak mendille primayı çook memnunum dedi çok gidiyor dedi
:))))))))) eee ne desin seninde eşin blackcim doğru söylemiş valla çok güldüm okurken:))
bu arada selam herkese
esra dönmüşsün canım ne kadar güzel melek kokulu beişin kollarında demek artık darısı bizlere olsun vakti zamanı gellince inşallahhh:)
hikayeni bekliyoruz cimcimenden vakit bulabilirsen eğer cnm:))
kızlar annemde kahvaltıdaydım yeni geldim bi bakıym demim ama kalamıycam pek bikaç işim var onları halletmem lazım öpüyorum hepinizi müsait olduğumda girmeye çalışıcam yine
yok kızlar kampanyanın biri bitiyo öbürü başlıyo. stok yapmaya gerek yok. dur bakalım bebekler rahat edecek mi. aldığımız bezlerle? ben prima aldım 2 paket yeni doğan yeter bitince alırım. bi de pişik yaparsa prima. stok da yapmışsak ne olacak?
hasta bezi falan almayın blackcim,hastanede kocaman bi ped koyuyorlar,çok da rahat ettim,alta bildiğimiz gece pedlerinden almıştım orkid,üzerine de onu koydular,bulaşmıyor da etrafa..
hasta bezi falan almayın blackcim,hastanede kocaman bi ped koyuyorlar,çok da rahat ettim,alta bildiğimiz gece pedlerinden almıştım orkid,üzerine de onu koydular,bulaşmıyor da etrafa..
slm kızlar ben 2010 şubat annesiyim
öncelikle bebeklerinize sağlıkla kavuşmanızı temenni ederim
ben 1 mart da yapıcaktım doğum ama 12 şubatta oldu süpriz bi şekilde
dicem o kızlar çantalarınızı hazır edin
normal doğum yapıcaksanız bi tane gecelik 2 tane pijama yeterli 2 tanede ek olarak alt koysanız iyi olur kanama fazla olabilir hasta bezi alın mutlaka 8 li, felan olanlardan alın yeterde artar bebek içinde 5 tane koyun yeter ben bir gece kaldım hastanede yemek geldi ama çatal kaşık felan yoktu
vede devlette doğum yapacaksanız çarşaf yastık kılıfı felan mutlaka koyun bavulunuza göğüs pedi lazım olmadı bana sütüm hemen gelmedi bebeğimde emmedi eve gelince emdi.valla aklıma bişiy gelmiyo sormak istediğiniz varsa cvplarım
evet emzirdim babası gazını çıkarıyor,tabi her an ciyaklayabilir:)))
aranızda deneyimli anne var,sorularınız varsa alayım hemencik:)))))))))
bebek bezi bolca alın yanınıza,10 tane falan çünkü sık değiştiriliyor,
göğüs pedi siftahı bugun yaptım çünkü ilk gün ve dün sütüm çok azdı,alın bikaç tane sizin olsun sütünüz inşallah..
bi de kızlar pijamayı boşverin,gecelik alın,ben accaaip rahat ettim..
ay daha çok şey biriktirdim,bunu da kızlara söyeleyim,bunu da diye:)))
bende o sıcakta nasıl kullanırım o bezleri diyordum iyi bari orkid gece alır koyarım benimki normal dediğin gibi gece olsa daha iyi olur..
yardımın için sağol canım. şu tanta olayı blacksiyanın dediği gibi kabus oldu.
bebek için kaç bez gerekir merak ediyodum ben de.
hasta bezi de bana çok itici geliyo ama alayım o halde bi paket.
bi de dediğin gib,i süt hemen gelmeyebilir. gelse de öyle akmaz bol bol. en iyisi bi kaçtane almak fazla değil
yardımın için sağol canım. şu tanta olayı blacksiyanın dediği gibi kabus oldu.
bebek için kaç bez gerekir merak ediyodum ben de.
hasta bezi de bana çok itici geliyo ama alayım o halde bi paket.
bi de dediğin gib,i süt hemen gelmeyebilir. gelse de öyle akmaz bol bol. en iyisi bi kaçtane almak fazla değil
black zaten orkid ilk zamalar dayanmıyo koca ince bez koyuyolar çıkışda anca kullanırsın:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
34 haftalık anneler bu bize özel bişi sanırım çanta konusunda genişlik.Ben 1 aydır ha bugün ha yarın dilimde ama ortada daha hiç bişii yoksempatiksalakcinni
aaaaaoleyy resim koyuyo esra:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?