2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba

teşekkürler paylaşımın için bizim için şu canta olayı tam bir işkence bir çoğumuza zor geliyor hasta bezi dediğin alt bezimi lazım oluyor hani çarsaf gibi yataga serilenlerden yoksa orkid tarzı bir şey mi ben gerçi bir paket orkid koymayı düşünüyordum ne olur ne olmaz die

evet emzirdim babası gazını çıkarıyor,tabi her an ciyaklayabilir:)))
aranızda deneyimli anne var,sorularınız varsa alayım hemencik:)))))))))
bebek bezi bolca alın yanınıza,10 tane falan çünkü sık değiştiriliyor,
göğüs pedi siftahı bugun yaptım çünkü ilk gün ve dün sütüm çok azdı,alın bikaç tane sizin olsun sütünüz inşallah..
bi de kızlar pijamayı boşverin,gecelik alın,ben accaaip rahat ettim..
ay daha çok şey biriktirdim,bunu da kızlara söyeleyim,bunu da diye:)))

canım benim bizde 4 gözle bekliyoruz senin haberlerini :)

:))))))))) eee ne desin seninde eşin blackcim doğru söylemiş valla çok güldüm okurken:))

bu arada selam herkese

esra dönmüşsün canım ne kadar güzel melek kokulu beişin kollarında demek artık darısı bizlere olsun vakti zamanı gellince inşallahhh:)

hikayeni bekliyoruz cimcimenden vakit bulabilirsen eğer cnm:))

kızlar annemde kahvaltıdaydım yeni geldim bi bakıym demim ama kalamıycam pek bikaç işim var onları halletmem lazım öpüyorum hepinizi müsait olduğumda girmeye çalışıcam yine

canım rica ederim ne demek
orkid bende koymuştum ama işe yaramadı kanama çok oluyo bide dikiş oluyo normal doğumda orkid tenine değdiği için acıtır
hastalara kullanılan bezler var eczanelrde satılıyo hatta hastanelerin önünde bile satılıyo onlardan al bi paket ben doğumdan sonra çok aşırı sancı çektim yerimden doğrulamadm zor olmuştu biraz idrarımıda tutamıyodum anlamadan oluyodu sölemesi ayıp

yok kızlar kampanyanın biri bitiyo öbürü başlıyo. stok yapmaya gerek yok. dur bakalım bebekler rahat edecek mi. aldığımız bezlerle? ben prima aldım 2 paket yeni doğan yeter bitince alırım. bi de pişik yaparsa prima. stok da yapmışsak ne olacak?

bugun fazla ihmal etme buraları haberler cok gibi :)))):lepi:

hasta bezi falan almayın blackcim,hastanede kocaman bi ped koyuyorlar,çok da rahat ettim,alta bildiğimiz gece pedlerinden almıştım orkid,üzerine de onu koydular,bulaşmıyor da etrafa..

zaten stok yapmamamın en buyuk sebebi sedefin lafları kız primaları almıs en iyisi die sonrada bi bakmıs prima pişik yapıo bimdeki fiyatı uygun olanlar iyi gelmiş ee ya bize de oyle olursa ? (ki temennim olması :)))

hasta bezi falan almayın blackcim,hastanede kocaman bi ped koyuyorlar,çok da rahat ettim,alta bildiğimiz gece pedlerinden almıştım orkid,üzerine de onu koydular,bulaşmıyor da etrafa..

ben devlette yaptım doğumu bana hastanede bez felan koymadılar kendimiz aldık sonra

bende o sıcakta nasıl kullanırım o bezleri diyordum iyi bari orkid gece alır koyarım benimki normal dediğin gibi gece olsa daha iyi olur..

yardımın için sağol canım. şu tanta olayı blacksiyanın dediği gibi kabus oldu.
bebek için kaç bez gerekir merak ediyodum ben de.
hasta bezi de bana çok itici geliyo ama alayım o halde bi paket.
bi de dediğin gib,i süt hemen gelmeyebilir. gelse de öyle akmaz bol bol. en iyisi bi kaçtane almak fazla değil

aman da aman hava da atarmış zemuszemus.. razıyım valla. biz karalıyız çantayı hazırlıycaz. sen yaz biz koyalım. aklına geldikçe zeynebimiz ciyaklamadığı zamanlarda sempatiksalakcinni

bende o sıcakta nasıl kullanırım o bezleri diyordum iyi bari orkid gece alır koyarım benimki normal dediğin gibi gece olsa daha iyi olur..

black zaten orkid ilk zamalar dayanmıyo koca ince bez koyuyolar çıkışda anca kullanırsın:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

34 haftalık anneler bu bize özel bişi sanırım çanta konusunda genişlik.Ben 1 aydır ha bugün ha yarın dilimde ama ortada daha hiç bişii yoksempatiksalakcinni

canm ben bebek bezi 10 tane felan koydum ama 5 tane gitti bir gün kaldım hastanede
hasta bezi banada itici geldiği için almamıştım ama lasım oldu çok kanamam oldu vede doğumum zor olduğu için idrarımı tutamadım ilk 2 gün

black zaten orkid ilk zamalar dayanmıyo koca ince bez koyuyolar çıkışda anca kullanırsın:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ay ne bileyim eşime sordum şimdi saf abinin arabasının arkasına ben koyarım 1 paket bebek bezi 1 paket hasta bezi lazım olursa iner alırız arabadan dedi :)

ayıptır sölemesi hasta bezleride bedava bana PPP

34 haftalık anneler bu bize özel bişi sanırım çanta konusunda genişlik.Ben 1 aydır ha bugün ha yarın dilimde ama ortada daha hiç bişii yoksempatiksalakcinni

bende ilk hamile oldugumu öğrendiğimde 2 parca bir şey koydum bıraktım hala öylee bakısıyoruz :)

oleyy resim koyuyo esra:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
aaaaa
tat aaaa atttataattata ta ta t

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…