2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

esraaaaaaaaaaa ayyyyyyyy çok şirin çok tatlıyaaaa nolur kokla yerime offffffff şimdi kucağımda olcak kii ayyy insan bakmayada kıyamaz:asigim:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:a.s.a.s.a.s.a.s.

Çantasızlar kervanında ben de varım kızlar sabahtan berı aklımda ha gayret dıyorum ama olmuyor.Şimdide kızımın kıyafetlerini yıkadım kurusun da oyle hazırlayım dıye bahane buldum kendıme.

İki gündürde tansıyonum yukselıyor sersem gıbıyım zaten

ana bebiş nerde yavvbenneyaptımki ben bişi göremiyorum

Bende aynı şeyi düşünmüştüm şekerim benimkilerde kuruyalı 15 gün oldu.Evet iyi bi bahenelmaz:

maşallahhhhhh esram cokkkkkk cirkin cadıııııımızzz

ayyyy bende kızımı görmek istiyorummmmmmmmmmmm

Ben de geldim. Bi iki parça iş yapıp geliyorum.
Canım da sıkkın zaten hafif ağrımda başladı.Napcamı şaşırdım!

kıslarrrrrrrrrrr ne durumdasınızzzzzz ay artık dogurmak istiyorummmm

zaten stok yapmamamın en buyuk sebebi sedefin lafları kız primaları almıs en iyisi die sonrada bi bakmıs prima pişik yapıo bimdeki fiyatı uygun olanlar iyi gelmiş ee ya bize de oyle olursa ? (ki temennim olması :)))
aminnnn:)
34 haftalık anneler bu bize özel bişi sanırım çanta konusunda genişlik.Ben 1 aydır ha bugün ha yarın dilimde ama ortada daha hiç bişii yoksempatiksalakcinni
ayy sorma nerde bi çantamı hazırlamadım diyen varsa 34. haftada şu ara.çok tembelsiniz ha :roflol:

anladım. çok geçmiş olsun. zor bi doğum olmuş. bebeğin kucağında ya önemli olan da bu. allah bebeğini sana bağışlasın

esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa daha yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuu ayyyyyyyyyy bu duymazda şimdi nerdesiiiiiiiiiinboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

sedef senin dogumuna 6 gün mi kalmıssssssss yoksa bn mi yanlıs okuyorum

esra albüme mesaj yazım dedim ama mesaj sayım yeterli deilmiş burdan yazim ben

minik yavrucağa 41 kere maşşallah. Nası bi masum prenses. Allah nazarlardan korusun darısı başımıza inşallaaaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…