esra albüme mesaj yazım dedim ama mesaj sayım yeterli deilmiş burdan yazim ben
minik yavrucağa 41 kere maşşallah.Nası bi masum prenses. Allah nazarlardan korusun darısı başımıza inşallaaaahhh
heeeeeeeee kız bende korkuyom ikiz ya dermişim yok gııııııııı o benim kızımın büyüdüğünü kaç aylık olduğunu gösteriyo
:roflol::roflol::roflol:noldu dogurdumu esraaa
allah seniiiaklinialirimsmile
ay ben niye böyle topiğe fransız kalıyorummmm..her dk burda oldugumdan olsa gerekkaydirigubbakcemile3
bugün aksilik aksilik üstüne yaa elektrikler gitmişti anca geldi:çok üzgünüm:
esram da gelmiş:teytey: hoşgeldin canım benim sefalar getirdinopuyorumnanaktan nasılsın? zeynom nasıl?
canım anlamışsındır gerçi black de sölemiştir gizli bişey yapıcaktık onuda yüzüme gözüme bulaştırdım rezillik diz boyu yaniboshayallersmile
bekle daha zaman var ağustosta hazırlarız artık. tansiyonun neden yüksek.. daha önce problemin varmıydı. tehlikeli biliyosunÇantasızlar kervanında ben de varım kızlar sabahtan berı aklımda ha gayret dıyorum ama olmuyor.Şimdide kızımın kıyafetlerini yıkadım kurusun da oyle hazırlayım dıye bahane buldum kendıme.
İki gündürde tansıyonum yukselıyor sersem gıbıyım zaten
yesica mersinin neresinde oturuyosun
ay evet esra biz işi beceremedik :)
sende çooookkk naz yaptın ama :))
kafsinkafım sağ olsun o haliyle bir de benimle uğraştıııııı canım tekrar teşekkürler..a.s.
black biz bugün de çanta dan yırttık esranın sayesinde:))
bekle daha zaman var ağustosta hazırlarız artık. tansiyonun neden yüksek.. daha önce problemin varmıydı. tehlikeli biliyosun
canım mersin göçmen de oturuyodum. şimdi maraştayım. ama annemler ve kayınvalidemler ordalar. çok özledim denizi.
sen neresindesin.
black biz bugün de çanta dan yırttık esranın sayesinde:))
gece yaparız gece :))
ben 3 fasıl camasır asıp geliyorum aksam onlarında ütüleri var bu gece de yapamayız
ama sende beni bekle bak yarın hazırlayalım
:))
wert sendin değil mi dişi ağrıyan. nasıl oldu hafifledi mi biraz
yok yarın olmaz eşim izinli :roflol:
salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır. cuma mübarek gün. cumartesi pazar tatil. p.tesi eşim izinli.... salı sallanır... :roflol:
erdemlideyiz...ay bi görsen öyle sıcakki..camdan bakıyorum denize gel içime gir diyoo ama dogum catlaklarına günes zararlıymıs kalıcı iz yapabilirmiş korkumdan uzaktan bakınmakla yetniyorum..ama plajda herkess girmeye basladııı
ay bende girmek istiyorummmm:umursamaz:
yok yarın olmaz eşim izinli :roflol:
salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır. cuma mübarek gün. cumartesi pazar tatil. p.tesi eşim izinli.... salı sallanır... :roflol:
:roflol::roflol:yesica alemsin gerçekten boşuna demiorum:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?