2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bugün aksilik aksilik üstüne yaa elektrikler gitmişti anca geldi:çok üzgünüm:
esram da gelmiş:teytey: hoşgeldin canım benim sefalar getirdinopuyorumnanaktan nasılsın? zeynom nasıl?
canım anlamışsındır gerçi black de sölemiştir gizli bişey yapıcaktık onuda yüzüme gözüme bulaştırdım rezillik diz boyu yaniboshayallersmile

ay esraaaaa gidicem daha koymuyon mu resimbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

esra albüme mesaj yazım dedim ama mesaj sayım yeterli deilmiş burdan yazim ben

minik yavrucağa 41 kere maşşallah. Nası bi masum prenses. Allah nazarlardan korusun darısı başımıza inşallaaaahhh

noldu dogurdumu esraaa
heeeeeeeee kız bende korkuyom ikiz ya dermişim yok gııııııııı o benim kızımın büyüdüğünü kaç aylık olduğunu gösteriyo

allah seniiiaklinialirimsmile

ay ben niye böyle topiğe fransız kalıyorummmm..her dk burda oldugumdan olsa gerekkaydirigubbakcemile3

ay evet esra biz işi beceremedik :)

sende çooookkk naz yaptın ama :))

kafsinkafım sağ olsun o haliyle bir de benimle uğraştıııııı canım tekrar teşekkürler..a.s.

bekle daha zaman var ağustosta hazırlarız artık. tansiyonun neden yüksek.. daha önce problemin varmıydı. tehlikeli biliyosun
yesica mersinin neresinde oturuyosun

canım mersin göçmen de oturuyodum. şimdi maraştayım. ama annemler ve kayınvalidemler ordalar. çok özledim denizi.
sen neresindesin.

ay evet esra biz işi beceremedik :)

sende çooookkk naz yaptın ama :))

kafsinkafım sağ olsun o haliyle bir de benimle uğraştıııııı canım tekrar teşekkürler..a.s.

yok canım naptımki beceremedim gördüğün gibi
sanada anca cvp yazabildim blackcim kusura bakma..

erdemlideyiz...ay bi görsen öyle sıcakki..camdan bakıyorum denize gel içime gir diyoo ama dogum catlaklarına günes zararlıymıs kalıcı iz yapabilirmiş korkumdan uzaktan bakınmakla yetniyorum..ama plajda herkess girmeye basladııı

ay bende girmek istiyorummmm:umursamaz:

ayy bende daha canta hazırlamadım sanırım cocouk dogduktan sonra hazırlıcamm bu tembellikle ancaaa olurmafoldumben

gece yaparız gece :))

ben 3 fasıl camasır asıp geliyorum aksam onlarında ütüleri var bu gece de yapamayız

ama sende beni bekle bak yarın hazırlayalım

:))

yok yarın olmaz eşim izinli :roflol:

salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır. cuma mübarek gün. cumartesi pazar tatil. p.tesi eşim izinli.... salı sallanır... :roflol:

ayy sen de tam yerindeymişsin.örmesin. zaten denize de güvenemiyo insan. hele şu son dönemlerde. çatlaklar aldı başını gitti zaten bi de güneş görmesin:))

ahh bi de o nemli yapış yapış sıcağı olmasa. süper olacak

yok yarın olmaz eşim izinli :roflol:

salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır. cuma mübarek gün. cumartesi pazar tatil. p.tesi eşim izinli.... salı sallanır... :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol:yesica alemsin gerçekten boşuna demiorum:roflol::roflol:

haklısın walla offfff öldürcek bu kız beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…