ben elektrik gidince fırsat bu fırsat bi kaç bişi atabildim çantaya:roflol:
ayy sen de tam yerindeymişsin.örmesin. zaten denize de güvenemiyo insan. hele şu son dönemlerde. çatlaklar aldı başını gitti zaten bi de güneş görmesin:))
ahh bi de o nemli yapış yapış sıcağı olmasa. süper olacak
esram çıkmış sanırım yine yakalayamadım tühh:gitme:
canım şu tedaş ı arayım da bizimkini kessinler. hatta faturayı ödemeyim tümden kessinler.
ama ben yine bi yolunu bulur hazırlamam. kendime güvenim tam bahane konusunda:roflol:
yok yarın olmaz eşim izinli :roflol:
salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır. cuma mübarek gün. cumartesi pazar tatil. p.tesi eşim izinli.... salı sallanır... :roflol:
:roflol::roflol:yesica alemsin gerçekten boşuna demiorum:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
haklısın walla offfff öldürcek bu kız beni
canım anne artık o zor oturur poposunu üstüne :)))))))))) yok oa lak lak :)
benimkini de benimkini deeeeeeee:lepi:
canım şu tedaş ı arayım da bizimkini kessinler. hatta faturayı ödemeyim tümden kessinler.
ama ben yine bi yolunu bulur hazırlamam. kendime güvenim tam bahane konusunda:roflol:
sormaaa..yakında catlaklarımdan yüzüm görünmicek...bende ortadan ikiye catlıcammsempatiksalakcinni
canım anne artık o zor oturur poposunu üstüne :)))))))))) yok oa lak lak :)
kızlar en yakın zamanda çanta hazırlama günü yapalım. bir gün yada gece belirleyipvereliniortak
En çabuk hazırlayanın bebişinin ilk fotoğrafının tasarımı benden olsunbuyrunnnnnnnnn
Tabi ben hazırlarsam ne olurbilememyerimseniben
Selam kızlar ben geldim opuyorumnanaktan
dur kız daha çantan hazır değil :roflol: bi dahaki kesintiye artıkahahahahahaa:roflol::roflol: bakyaa sen beni kesin çatlatıp doğurtucan bugün:roflol::roflol:
Selam kızlar ben geldim opuyorumnanaktan
Hoşgeldinnn
Ben çok yalnızım ağlamak istiyorummm:çok üzgünüm:
kızlar en yakın zamanda çanta hazırlama günü yapalım. bir gün yada gece belirleyipvereliniortak
En çabuk hazırlayanın bebişinin ilk fotoğrafının tasarımı benden olsunbuyrunnnnnnnnn
Tabi ben hazırlarsam ne olurbilememyerimseniben
evet canım ya.. çok şükür Allahıma iyiyim..arada yokluyor ama idare ediyorum..doğuma kadar sorun olmaz inş...
Hoşgeldinnn
slm canım hoşgeldina.s.Selam kızlar ben geldim opuyorumnanaktan
hayırdır arkadaşım noldu?Hoşgeldinnn
dur kız daha çantan hazır değil :roflol: bi dahaki kesintiye artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?