2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben elektrik gidince fırsat bu fırsat bi kaç bişi atabildim çantaya:roflol:

canım şu tedaş ı arayım da bizimkini kessinler. hatta faturayı ödemeyim tümden kessinler.
ama ben yine bi yolunu bulur hazırlamam. kendime güvenim tam bahane konusunda:roflol:

sormaaa..yakında catlaklarımdan yüzüm görünmicek...bende ortadan ikiye catlıcammsempatiksalakcinni

esram çıkmış sanırım yine yakalayamadım tühh:gitme:

canım anne artık o zor oturur poposunu üstüne :)))))))))) yok oa lak lak :)

canım şu tedaş ı arayım da bizimkini kessinler. hatta faturayı ödemeyim tümden kessinler.
ama ben yine bi yolunu bulur hazırlamam. kendime güvenim tam bahane konusunda:roflol:

benimkini de benimkini deeeeeeee:lepi:

yok yarın olmaz eşim izinli :roflol:

salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır. cuma mübarek gün. cumartesi pazar tatil. p.tesi eşim izinli.... salı sallanır... :roflol:

kızlar en yakın zamanda çanta hazırlama günü yapalım. bir gün yada gece belirleyipvereliniortak

En çabuk hazırlayanın bebişinin ilk fotoğrafının tasarımı benden olsunbuyrunnnnnnnnn

Tabi ben hazırlarsam ne olurbilememyerimseniben

:roflol::roflol:yesica alemsin gerçekten boşuna demiorum:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

haklısın walla offfff öldürcek bu kız beni

ama haksız mıyım kızlar ben size şartları söyledim. vakit yok olsa hazırlıycam.
siz olsanız ne yaparsınız.
bugün tatil de mi :roflol:

canım anne artık o zor oturur poposunu üstüne :)))))))))) yok oa lak lak :)

benimkini de benimkini deeeeeeee:lepi:

tamam canım o da olmadı bilgisayarlara virüs gönderirim

ahahahahahaa:roflol::roflol: bakyaa sen beni kesin çatlatıp doğurtucan bugün:roflol::roflol:

biliyo musun benim çantam hazır :içelim:
fotosunu da çekip koyarım gerekirse. onu da tasarla. tasarlarken toparla. azcık karışık attım da :roflol:
benimkini de tasarla ama. şimdiden başla. ebat büyük.
ancak tamamlarsın doğuma kadar.

buarada çok yetenekli bi annişmissin. valla böyle annelere saygı duyuyorum. kaydirigubbakcemile5

esra sabahtan beri kime özel mesaj atıyon kız burda ağaç olduk resim yok muuuuuuuuuu:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:

bak ne güzel teşvikyerimseniben bende isterim bende bendedelikafadulden

yesica sana hazır doğum çantası yollayalım yesicaya yardım allah rızası için don koyun atlet koyun gönlünüzden ne koparsa:roflol::roflol::roflol:

Eşimin işte görevi uzadı.Biz burda yeniyiz hep yalnız oluyorum evde.
Bide büyükbabam ameliyat oldu,damat aramadı diye babam küsüyormuş.Halbuki her dk. annemi arayıp haber alıyorum ben,eşimde benden öğrenio die. Hastaneden çıkmasını bekledim. Nasıl canım sıkkın Üstüne hafiften ağrımda var...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…