2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yesica sana hazır doğum çantası yollayalım yesicaya yardım allah rızası için don koyun atlet koyun gönlünüzden ne koparsa:roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:
ayy sonunda olacağı buydu. beni anlayan biri çıktı. akıllı bu kız ya. o kadar ima ettim kimse anlamadı vallaa

Hoşgeldinnn
Ben çok yalnızım ağlamak istiyorummm:çok üzgünüm:

Hoşbulduk da neden yalnızsın ki noldu?

canım senden haber bekledik ya. ne oldu bebiş nasılmış?
Canım şimdi eve girdim hemen açtım bilgisayarı. Allah'a şükür bebeğim iyi. Hala kafa çok önden, boy geriden geliyor. Ama doktorlar hiç ilerleme olmamasından korkuyordu, boyu biraz uzamış. İçimiz biraz rahatladı ama her hafta ölçülecek yine de. Çocukumla uğraşıyorlar ya Biliyorum bişeyi yok oğluşumun sadece birazcık ufak o kadar :) İnşallah
...:Saruboceq:

hayalgibi nooooldu canım bi sorun mu var üzüldünbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

denizerdo rabbim sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş...drlar biraz fazlaca abartıyorlar bence..

:roflol: :roflol: :roflol:
ayy sonunda olacağı buydu. beni anlayan biri çıktı. akıllı bu kız ya. o kadar ima ettim kimse anlamadı vallaa

bu gidişde yapıcaz gibi yesicaaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aaa olmaz ama öyle kimse sana trip yapmasın bu halinlelmaz:
sen hamilesin canım düşünmen gereken bi bebeğin var bi an önce topla kendini lütfen bebişinde etkileniodur şimdi yazık değil mi, bak bizde nerdeyse bütün gün burda lak lak edip günü geçirioruz sende katıl stres at dimi ama..
ayrıca benim meleketimdeymişsin:lepi: ne güzeldir izmirimin heryeri bi deniz kenarına çıksan o bile yeter..lütfen üzme kendinide bebişinide:teselli:

Canım sağol moral verdiğin için.
Benim üzüldüğüm hemen herşey anında olsun gibi görülüyor sanki.
Ben arada kalmak istemiyorum.Eşim çok saygılıdır, düşüncelidir ama öyle konuşkan girişken birisi değil.
Babam da çok sever bizi ama böle alınınca üzülüyorum.

Son düzenleme:
Canım bi kaç sayfa önce yazdım.
Babamın küsmesi öldürüyor beni.
Olay çok yeni ama hemen hazır küsmeye

ayyyyyyy canım yaaa bu erkekler niye böyle bee offf ille yalvaracaksın sen onun yerinde olsan babamı niye aramıyon diye kem küm ederler az rica etsen aramaz mı ki yaaabilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

canım aileler bu konuda çok hassastır. hatta kendi ailem de hazırdır küsmeye. sen de eşine söyle arasın. çünkü sen takıyosun. ben de öyleyimdir. en çok ben üzülürüm. ama yazık sana hamilesin. bebk de üzülür. eşin arasın bi kaç dakika. bak nasıl düzeliyor. ama sen de üzme kendini. herşey düzelik. ufak tefek şeyler yüzünden içinde yaralar kalmasın boşuna. hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz emin ol

Canım bi kaç sayfa önce yazdım.
Babamın küsmesi öldürüyor beni.
Olay çok yeni ama hemen hazır küsmeye

boyle seyler oluyor canım babanı en ıyı sen tanıyorsun bundan sonra ona gore davranırsın artık.huy huydur degısmıyor ıste hamıs te olsak aynılar.SIkma sen canını hersey duzelır

Canım ben de yeni taşındım. Yalnız olmak zor oluyor ama bebişler gelince zaten oldukça yoğun olacağız. Şimdi tembellik zamanı :)
Önce çok geçmiş olsun, sonra bu tip sorunlar neredeyse her ailede oluyor. Eömin ol bizimkiler de aramadı diye sorun yaratırdı. Benced eşin bir telefon etse sorun kalmaz. Yaşlılar ilgi istiyor hele böyle sağlık sorunlarında daha çok beklenti oluyor.

denizerdo rabbim sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş...drlar biraz fazlaca abartıyorlar bence..
Çok sağol canım. Evet biraz abartıyorlar. Benim sıpa da korkutuyor biraz. İnşallah sağlıkla doğar hepsi :Saruboceq:
denizerdo hoş geldinnn

Hoşbulduk canım. Nasılsın? Esra'dan haber var mı? Bilgisayar problemli çok yavaş, geçmişi okuyamıyorum. Sana sorayım dedim.

Evet arar aramasına ama böyle şeyleri hep benim hatırlatmam lazım.
Bu da benim sinirimi bozuyor. Bi de görevde şimdi ben burdan kumanda etmiş gibi olmak istemiyorum. Çok yoğun çalışıyor. Ben beraber aramak istedim ama geç gelecek.Düzelir düzelmesine büyüyecek bi şey yok ama dediğim gibi arada olmak çok sıkıyor beni.

çok şükür canım. sen gönlünü ferah tut yeter. herkesin baş büyüklüğü farklı. ee bu fark nerde oluşuyor anne karnında. örneğin arkadaşımın başı bana göre büyük. bu sonradan olmadı ya. anne karnında oldu. boyu da minyon olsun. tabi ki uzayacak. hep öyle kalacak değil ya. bu zamana kadar nasıl büyüdüyse öyle büyüycek.biz bu topikte büyütecez hepsini. uzatacaz o boyları. sen rahat ol canım. oğluş duymasın üzme onu. melek o dahaboshayallersmile

aynı benimki hatırlatmadan olmazz:roflol:

canım olur böyle şeyler dediğim gibi takmamaya çalış..benim öyle durumlarda hemen bebeğim aklıma gelir o etkilenmesin diye hemen kafamı dağıtmaya çalışırım sende öyle yapmaya çalış ok bide babana anlat eşinin bu durumunu çekingen olduğunu o yüzden aramadığını vs belki anlayış gösterir o zamana.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…