Haklısın canım. Boyunun minyon olması hiç sorun değil. Sağlıklı olsun da gerisi lükse giriyor:) Babasıyla birlikte çekiştirip uzatıcaz kuzuşumu :) Kesinlikle bebekler çok etkileniyor psikolojimizden. Geçen hafta hastanede yatarken ve doktorlar bebeğimden şüphelendiği günlerde kuzuşumun hareketleri nasıl azalmıştı. Ama şimdi sonuçlar daha iyi ve bebeğim de çok hareketli. Allah'a şükür...çok şükür canım. sen gönlünü ferah tut yeter. herkesin baş büyüklüğü farklı. ee bu fark nerde oluşuyor anne karnında. örneğin arkadaşımın başı bana göre büyük. bu sonradan olmadı ya. anne karnında oldu. boyu da minyon olsun. tabi ki uzayacak. hep öyle kalacak değil ya. bu zamana kadar nasıl büyüdüyse öyle büyüycek.biz bu topikte büyütecez hepsini. uzatacaz o boyları. sen rahat ol canım. oğluş duymasın üzme onu. melek o dahaboshayallersmile
canım stres falan mı yapıyosun yoksa?
bılmıyorum kı canım ya temızlık fılan yaptım zgun boyu stres yapmaya pek fırsatım olmadı aslında bilmiyorumkismile
bılmıyorum kı canım ya temızlık fılan yaptım zgun boyu stres yapmaya pek fırsatım olmadı aslında bilmiyorumkismile
canım stes yapmadı amakendini çok yordun. hangisi normal. ikisi de değil. madem böylebir yatkınlığın var. herşeye ara var dinlen mutlaka. bak farkı göreceksin
MAAŞALLAH güzel bebeğe opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan. sağol canım.denizerdocum canını şu sıralar hiiiiiiçç kimse için sıkma sevdiklerinden alınıyorlar eşine bunu açıkla bekliyorlar diye
yada sen telde konusurken emirvaki yap tutuştur eşinin eline teli
esra iyi canım gelir belki birazdan çirkinn bir kız getirdi aramıza biz hiiiiiççç sevmedik :))))
nazar değmesin amannn
bebişimiz 3.260 gr..
esramında keyfi yerinde canım
ben arada okuyabiliyorum işe kalkıstım gene camasırları asayım geliyorum..
sedef canım alatariel nasıl. haber aldın mı hiç?
canım stes yapmadı amakendini çok yordun. hangisi normal. ikisi de değil. madem böylebir yatkınlığın var. herşeye ara var dinlen mutlaka. bak farkı göreceksin
işleri bitirdim dinlenirim artık canım sagol
sahi alatariell de yok demi aksamada o gelmesin kızlar ben doğurdum die :))))))))
yok gııı msn ye de cevap yok biraz sonra arasammı aceb başında misafirleri var ya cesaret edemedim rahatsız etmek istemedim hiç vakti yok galiba olsaydı buraya yazardı diye düşündümbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Adamın biri yolda bir çocuk görmüş. Adını sormuş. Çocuk tam adını söylicekken Dur Dur demiş adam. Ben tahmin edeyim senin adını. Sen sadece baş harfini söyle. Çocuk "Y" demiş. Adam başlamış saymaya.-Yunus-Hayır-Yakup-Hayır-Yusuf-Hayır...Adam sinirlenmiş. Başlamış kız isimlerini saymaya.-Yeliz-Hayır-Yeşim-Hayır...En son...unda kızan adam.-Ne ulan senin ismin! demiş.Sonra çocuk.-Yamazan))
:roflol::roflol::roflol:Cemaat namaz kılıyordu..içlerinden biri konuşunca, öteki -Namazda konuştun, namazın bozuldu! diye kızdı..Bir başkası gülerek -sende konuştun İkinizin namazı da bozuldu ehe ehe diye güldü.. Dördüncüsü -Üçünüzün namazı da bozuldu. Çünkü üçünüz de konuştunuz dedi. Aynı safta duran bir başkası -Allaha şükür ben hiç konuşmadım! deyiverdi..
kızlar ben cıkıyorum görüşürüz kendınıze ıyı bakın bebıslerı öptum
canım haber olursa bana da söyle olurmu?
akşam bi arayım hemen cevap veririm yesicam tamam:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
madem arıycaksın kulağını da çek :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?