2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Haklısın canım. Boyunun minyon olması hiç sorun değil. Sağlıklı olsun da gerisi lükse giriyor:) Babasıyla birlikte çekiştirip uzatıcaz kuzuşumu :) Kesinlikle bebekler çok etkileniyor psikolojimizden. Geçen hafta hastanede yatarken ve doktorlar bebeğimden şüphelendiği günlerde kuzuşumun hareketleri nasıl azalmıştı. Ama şimdi sonuçlar daha iyi ve bebeğim de çok hareketli. Allah'a şükür...

denizerdocum canını şu sıralar hiiiiiiçç kimse için sıkma sevdiklerinden alınıyorlar eşine bunu açıkla bekliyorlar diye

yada sen telde konusurken emirvaki yap tutuştur eşinin eline teli

esra iyi canım gelir belki birazdan çirkinn bir kız getirdi aramıza biz hiiiiiççç sevmedik :))))

nazar değmesin amannn

bebişimiz 3.260 gr..

esramında keyfi yerinde canım

ben arada okuyabiliyorum işe kalkıstım gene camasırları asayım geliyorum..

yemeğimi alıp pc nin başına geldim öbür oda da aşk ı memnu açık ikisi arasında mekik dokuyom :))

MAAŞALLAH güzel bebeğe opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan. sağol canım.

sedef canım alatariel nasıl. haber aldın mı hiç?

yok gııı msn ye de cevap yok biraz sonra arasammı aceb başında misafirleri var ya cesaret edemedim rahatsız etmek istemedim hiç vakti yok galiba olsaydı buraya yazardı diye düşündümbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Adamın biri yolda bir çocuk görmüş. Adını sormuş. Çocuk tam adını söylicekken Dur Dur demiş adam. Ben tahmin edeyim senin adını. Sen sadece baş harfini söyle. Çocuk "Y" demiş. Adam başlamış saymaya.-Yunus-Hayır-Yakup-Hayır-Yusuf-Hayır...Adam sinirlenmiş. Başlamış kız isimlerini saymaya.-Yeliz-Hayır-Yeşim-Hayır...En son...unda kızan adam.-Ne ulan senin ismin! demiş.Sonra çocuk.-Yamazan ))

Cemaat namaz kılıyordu..içlerinden biri konuşunca, öteki -Namazda konuştun, namazın bozuldu! diye kızdı..Bir başkası gülerek -sende konuştun ıkinizin namazı da bozuldu ehe ehe diye güldü.. Dördüncüsü -Üçünüzün namazı da bozuldu. Çünkü üçünüz de konuştunuz dedi. Aynı safta duran bir başkası -Allaha şükür ben hiç konuşmadım! deyiverdi..

canım haber olursa bana da söyle olurmu?

:roflol::roflol::roflol:
kızlar ben cıkıyorum görüşürüz kendınıze ıyı bakın bebıslerı öptum

görüşürüz canım dikkat et kendineopuyorumnanaktan

kizzzzzzzzzzzzz siz dogurmadinizmi daha.esracimda dogurmus.Rabbim anali babali büyütsün.ben hic akliniza gelmiyorum demimafoldumben

madem arıycaksın kulağını da çek :mymeka:

msn ye yazdım nerdesin falan diye ama uğramamış demek ki aman kötü bişey olmasında varsın sonra gelsin seni söyliiim kulaklarını çekicekmiş deyim sen daha iyi çekersinkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…