2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyyyyy geçen müzik dinliyodum sessiz sessiz başak uyanmasın aman diyee sonradan dank etti ulen başak evdemi açtım sesini babası bi gezdireyim diye götürmüştü meğerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kizzzzzzzzzzzzz siz dogurmadinizmi daha.esracimda dogurmus.Rabbim anali babali büyütsün.ben hic akliniza gelmiyorum demimafoldumben

olur mu canım senden haberimiz var. ev taşıma telaşıdasın. hem dün de uğramıştın.
merak etme unutmayız opuyorumnanaktan

çekmez miyimmmmm

sen yine de çok açma alışırsın falan kaydirigubbakcemile3

kızlar ben çıkıyom birazdan gelirimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

olur mu canım senden haberimiz var. ev taşıma telaşıdasın. hem dün de uğramıştın.
merak etme unutmayız opuyorumnanaktan
sagolun canim biliyorum saka yapiyorum.evt tasiniyorum,evde tek bilgisayar kaldi oda gidecek simdi netimde kesilecek.herkes iyidir umarim.kendinize cok iyi bakin.insaallah araniza dönmem uzun sürmez.simdi cikmam lazim.öpt canim grsmek üzere.

slm kızlar
bişi sorucam!!! karnım çok tuhaf bi şekilde şekilden şekile giriyor canım çok yanıyor.ve bebek kımıldadıkça rahimde bıçak saplanır gibi oluyor 35 e girdim .bu sancılar çok sık olmuyor 3 saatte bir oluyor normal mi bu yardım edin lütfennnn.evde tekim doktora ulaşamadım üff.

Son düzenleme:

canım sakin ol sancıların 3 saatten daha aza inerse doktorunu aramalısın :)

canım yalancı kasılma da olabilir seninki gerçi o ağrısız oluomuş ama burayı bi oku istersen:
http://www.sheturk.com/yalanci-kasilma-ve-gercek-dogum-sancisi-arasindaki-fark.html/2#start

canım senin erken doğum riskin mi vardı? varsa doktora ya da hastaneye ulaş. biraz daha bekle ama 3 saat az gibi. ben de daha kasılma falan yok yalancısı bile.

Evet bu tarz ağrılar dinlenmeyle geçiyorsa korkmaya gerek yok diyor drlar. Ama yine de hazırlıklı olmak lazım insan acaba demeden edemiyor. Ama çok fazla stres yapma.Zamanında gelir inş. bebişin...

Hamileliğin son 3 ayında görülen yalancı kasılmaları tetikleyen nedenler bebeğin ya da hamilenin fazla aktif olması, hareketliliği, kann bölgesine alınan sert bir darbe, mesane doluluğu, cinsel ilişki ve susuzluk olabiliyor. Bu nedenle hamüeliğırı son dönemlerinde tehlike oluşturabilecek etkenlerden uzak durulması gerekiyor.

Aklınızda BuLunsun Kızlar...

kimse yokmu şekerler talar arkadaşımız da dogurmuş..ALLAH analı babalı büyütsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…