kizzzzzzzzzzzzz siz dogurmadinizmi daha.esracimda dogurmus.Rabbim anali babali büyütsün.ben hic akliniza gelmiyorum demimafoldumben
çekmez miyimmmmmmsn ye yazdım nerdesin falan diye ama uğramamış demek ki aman kötü bişey olmasında varsın sonra gelsin seni söyliiim kulaklarını çekicekmiş deyim sen daha iyi çekersinkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
ayyyyyyy geçen müzik dinliyodum sessiz sessiz başak uyanmasın aman diyee sonradan dank etti ulen başak evdemi açtım sesini babası bi gezdireyim diye götürmüştü meğerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sagolun canim biliyorum saka yapiyorum.evt tasiniyorum,evde tek bilgisayar kaldi oda gidecek simdi netimde kesilecek.herkes iyidir umarim.kendinize cok iyi bakin.insaallah araniza dönmem uzun sürmez.simdi cikmam lazim.öpt canim grsmek üzere.olur mu canım senden haberimiz var. ev taşıma telaşıdasın. hem dün de uğramıştın.
merak etme unutmayız opuyorumnanaktan
slm kızlar
bişi sorucam!!! karnım çok tuhaf bi şekilde şekilden şekile giriyor canım çok yanıyor.ve bebek kımıldadıkça rahimde bıçak saplanır gibi oluyor 35 e girdim .bu sancılar çok sık olmuyor 3 saatte bir oluyor normal mi bu yardım edin lütfennnn.evde tekim doktora ulaşamadım üff.
canım sakin ol sancıların 3 saatten daha aza inerse doktorunu aramalısın :)
slm kızlar
bişi sorucam!!! karnım çok tuhaf bi şekilde şekilden şekile giriyor canım çok yanıyor.ve bebek kımıldadıkça rahimde bıçak saplanır gibi oluyor 35 e girdim .bu sancılar çok sık olmuyor 3 saatte bir oluyor normal mi bu yardım edin lütfennnn.evde tekim doktora ulaşamadım üff.
slm kızlar
evet erken doğum riskim var.bakalım bekliyorum.şuan kesildi mesela.
Sıla nerde bugün?Haberi olan var mı kızlar?
kimse yokmu şekerler talar arkadaşımız da dogurmuş..ALLAH analı babalı büyütsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?