2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ıyi çok şükür ama dünden beri karnımda hafif ağrılar oluyor,dinlenince geçiyor. Senin nasıl gidiyor bakalım.

Hımmmm bilmiyorumkismile Benim ara ara rahimde kasılmalaer oluyor doktora sordum ama önemsemedi ..Sanırım vucut kendini doğuma hazırlıyor ee son aydayız olucak okdar ağrılarr bazende karnımda sertleşmeler oluyor onun haricinde iyim devalı dinleniyorumm fazla bi iş yapamıyorumm 37ye kadar dikkat etmek lazım 37den sonra doğsada farketmez kaydirigubbakcemile3
He birde benim ayaklarımın altı yüzüm filan çok şişti sizin ne durumda bilmiyorumkismile

Bende şişlik yok çok şükür şu anda. Ama sabah kalkınca ayaklarımın üzerine basamıyorum nasıl ağrıyor, halbu ki hep dinleniyorum.Gece hiç uyuyamıyorum,özellikle lavabo nöbetleri yüzünden. Öğlen gibi falan kalkıyorum.
Yarın kontrolüm var nst ve çatı muayenesi demişti ama bakalım nolacak

karnımda kasılma ve sertleşme ben de de oluyor doğuma hazırlık yapıyor rahim sanırm

Bende basamıyordum ayaklarımın altı acıyordu dıştan bakınca yani üstten hiç bir şey yok ayağımda şişlik görüntüsü yanii aaa geçen bi baktım ayağımın altı şişmiş yaniş illa üstte bir şişkinlik olucak diye bişey yok sende arada bir bak seninde ayağının altı şişmiş olabilir yoksa neden ağrısın ...
Lavobo nöbeti derlken kusuyomusun sen hala bilmiyorumkismile
Çatı muaynesi için erken değilmi benim doktor 38.hafatda yapıcağnı söledi çatı muaynesini bilmiyorumkismile

Ben yarın 37. haftaya giriyorum,Normal doğum gibi görünüyor dedi. Yni belki bakarım belkide 1 hafta sonraki muayenede demişti .Aslında bende bi an önce baksada bünyem normalmi normal doğuma anlasak diyorum hayırlısıyla.
Lavabo deyince çiş meselesi:)
Aslında 1 haftadır falan var ayak ağrısı haklı olabilirsin. Bu arada bursanın neresindesin yıldırımda arkadaşlarım var benMelis sen neresindesin?

Tickerinde bir yanlışlık var ozman senin çünki 35.haftan bitiyor 36.ya giriyorsun tickerine göre bende ondan şaşırdım 36.hafta erken sanki diye ama 37 normal olabilir tabi
Bende 37.haftada yapar sanıyrodum ama 38 dedi. Aslında dediğin gibi bi an önce
yapsa da nasıl doğum yapıcağımızı bilsek piskolojismizi ona göre ayarlasak dim ama bilmiyorumkismile
Çiş meselesini hiiçç sorma wc ikinci adresim helede gecelerii :umursamaz:

Sılacım hoşgeldinnnnnnnopuyorumnanaktan

Hosbuldum canim olumunekankayizsmile
Gecmise bakim dedim kim ne yapmis diye ama yok bas edemicem sanirim gecmisleakannehir
Önemli biseyler varmi bilmem gereken siz yazin barii bilmiyorumkismile
Esra ugradimi topigee

Hosbuldum canim olumunekankayizsmile
Gecmise bakim dedim kim ne yapmis diye ama yok bas edemicem sanirim gecmisleakannehir
Önemli biseyler varmi bilmem gereken siz yazin barii bilmiyorumkismile
Esra ugradimi topigee

Hoşğeldinn canımm a.s.
Bende pek göz gezdiremedim geçmişe o yüzden bilmiyorum canım bilmiyorumkismile
Anca baksam baksam bi kaç sayfa geriye bakabiliyorum hepsini okumak zman alıyor

Bu hafta hesaplamaları karışık oluyor biraz
35 + 6, yarın 36+0 olucak yani 36hafta bitmiş 37. haftaya girmiş oluyorum.
Dediğin gibi bebeğin duruşu normalse bilmek lazım demi normal olurmu yoksa sezaryenmi.
Sonuçta her an bebek gelmeye kalkışabilir:)
İnş. zamanını beklerler.
Benim bebiş biraz zayıf gibime geliyor ama dr iri bebek değil ama normal diyor. Sağlıklı olsun doğumu da kolay diyor. Senin bebiş nasıl iyi mi?

Hımmmm bilmiyorumkismile ozman benim 36+6 37 bitmiş 38e mi giriyorum ya ne saçma bir hesaplamadır yaa ben bişey anlamıyorum.. fisfisfis
Bebeğin duruşunu ulturasyndada anlıyor doktor sölemedimi hiç hang pozizyonda duruğunu
Benim bebek normal doğum posizyonunda ama bu normal doğum yapabileceğin anlamına
gelmiyormuş benimde fiziksel özelliklerim uygunsa normal doğum yapabiliryormuşum
Yani çatılarımın normal olması lazım benim bebek açısından bi sorun yok ama benim
açımdan normalmi sezeryanmı olucağı 38.haftada belli olucak inşallah..
Benim bebeğimin kilo alışı normal ALLAHA şükür...

Kizlar oglus dusa girdi babasi yikiyo onu kiyafet hazirlayip dustan sonra yatirmam lazim.
Mertim yatsin gelirim yine rahat rahat yazarimm.
Öpüyorummm opuyorumnanaktan

Evet canım hesaplama öle. Bebek normal pozisyonda ama ben müsaitmiyim onu bilmiyorum.
Hayırlısı olsun bakalım hepimizin hakkında...

kızlar çatı muayenesine girdiniz mi? girdiyseniz kaçıncı haftada?
benim 35inde randevum var da yapar mı diye düşünüyorum..

kızlar çatı muayenesine girdiniz mi? girdiyseniz kaçıncı haftada?
benim 35inde randevum var da yapar mı diye düşünüyorum..

yapnazzz çatı mauynesi ya 37.haftada yada 38. haftada yapıyor doktorlar bi önceki muaynendede mutlaka söyler şu haftada çatı muaynesi var diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…