ben varım nasılsın?
Bende şişlik yok çok şükür şu anda. Ama sabah kalkınca ayaklarımın üzerine basamıyorum nasıl ağrıyor, halbu ki hep dinleniyorum.Gece hiç uyuyamıyorum,özellikle lavabo nöbetleri yüzünden. Öğlen gibi falan kalkıyorum.
Yarın kontrolüm var nst ve çatı muayenesi demişti ama bakalım nolacak
Ben yarın 37. haftaya giriyorum,Normal doğum gibi görünüyor dedi. Yni belki bakarım belkide 1 hafta sonraki muayenede demişti .Aslında bende bi an önce baksada bünyem normalmi normal doğuma anlasak diyorum hayırlısıyla.
Lavabo deyince çiş meselesi:)
Aslında 1 haftadır falan var ayak ağrısı haklı olabilirsin. Bu arada bursanın neresindesin yıldırımda arkadaşlarım var benMelis sen neresindesin?
Sılacım hoşgeldinnnnnnnopuyorumnanaktan
Hosbuldum canim olumunekankayizsmile
Gecmise bakim dedim kim ne yapmis diye ama yok bas edemicem sanirim gecmisleakannehir
Önemli biseyler varmi bilmem gereken siz yazin barii bilmiyorumkismile
Esra ugradimi topigee
Bu hafta hesaplamaları karışık oluyor biraz
35 + 6, yarın 36+0 olucak yani 36hafta bitmiş 37. haftaya girmiş oluyorum.
Dediğin gibi bebeğin duruşu normalse bilmek lazım demi normal olurmu yoksa sezaryenmi.
Sonuçta her an bebek gelmeye kalkışabilir:)
İnş. zamanını beklerler.
Benim bebiş biraz zayıf gibime geliyor ama dr iri bebek değil ama normal diyor. Sağlıklı olsun doğumu da kolay diyor. Senin bebiş nasıl iyi mi?
Kizlar oglus dusa girdi babasi yikiyo onu kiyafet hazirlayip dustan sonra yatirmam lazim.
Mertim yatsin gelirim yine rahat rahat yazarimm.
Öpüyorummm opuyorumnanaktan
kızlar çatı muayenesine girdiniz mi? girdiyseniz kaçıncı haftada?
benim 35inde randevum var da yapar mı diye düşünüyorum..
yapnazzz çatı mauynesi ya 37.haftada yada 38. haftada yapıyor doktorlar bi önceki muaynendede mutlaka söyler şu haftada çatı muaynesi var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?