2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ne zaman çatı muaynesi yapılıyor bilmiyorum ama ben her gittiğimde tedirgin oluyorum ya bişey olursa diye bizim de perşembe muaynemiz 36+1 de var bizim kısmetse sezeryan olacak ikiz olduğu için ama ben yine de hazırlıklı olmaya çalışıyorum korkuyorum ya doğuma alırsa falan diye herkes de anlatıyo ki ben tam hazırlanmıştım doğuma gittim diye inşallah bizim de şansımıza öyle olur

diyosun..
ya ben de ona göre hazırlık yapmayı düşünüyorum sormadım da yapar muhtemelen dieaklinialirimsmile

Evet erkenden yapma hazırlığını yani temizlikten bahsediyorsun anladım.
Ama diğer muaynende sor bakalım hangi haftada yapıyor çatı muaynesini 37demi 38demi
Ona göre hazırlığını yaparsın sende.

Ama senin durumun farklı eylülcüm dediğinm gibi senin her an tetikte oolman lazım hem bebişlerin ikiz ne zaman gelicekleri belli olmaz o yüzden her an hazırlıklı olman lazım..
İnşallah zmanında doğar meleklerin....

canım benim hoşgeldınnnnn gozumuz yollarda kaldı gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün zeynomuzu ayyyy ne guzeeel yaaaaa bu arada iyi olmana sevındım canım

canım kac kılo bebegın?

Talarcım tebrik ederimmmmm ALLAH analı babalı büyütsünn ... Normalmi oldu doğumun canım nasıl geçti

slm kıslar iyi geceler nasılsınız bakimm

İyiz talarcım asıl sen nasılsın haberler senn aklinialirimsmile hayırlı uğurlu olsun bebeğinn ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım nasıl geçti doğumun kolay oldumu normalmi oldu ?? sanırım senin ilk gebelik değildi o yüzden kolaycacaık oluvermiştir anlamamışsındır :)) kaçıncı haftada oldu bebeğin bu arada canım bilmiyorumkismile

canlarım ya bu benim üçüncü bebeğim ama en küçüğüm 10 yaşında 10 sene aradan sonra biraz zor oldu doğumum 37 haftamda doğum yaptım cuma gece 12 de normal doğum yaptım iki günlük bebişimiz

cuma günü kontrolüm vardı doktorum çatı muanesi yaptı 3 santim açılmam vardı gece doğurursun dedi şok oldum hiç sancımda yoktu hakkaten dediği gibide oldu akşam sekizde sancım tuttu gece 12 de kendi sancımla normal doğum yaptım darısı sizlerin başına

slm kızlar eve yeni geldim bende geçmişe bakmak istedim ama içinden çıkılacak gibi değil

Hoşğeldin canım a.s. Geçmişe dalınca çıkamıyor insan işin içinden sen en iyis direk son sayfadan dal muhabbete kaydirigubbakcemile3 geçmişe bakarken aaa bi bakıyosun çevrimiçi olanlarda çıkıyor kimse konuşmıyor diyee aklinialirimsmile

Allah hepimize böle güzel kolay bi doğum nsip etsinn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…