2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Zeynebimin ilk dogar dogmaz fotografi var canim oyy yesin onu sila teyzesii
Esranin profiline gir orda albumlerde

Ya canım ben girdim ama göremedimmmmmmmmmmmm bilmiyorumkismile sadece arkadaş listesimi görüyor acaba bilmiyorumkismile çokta merak ediyoruumyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bilmiyorumkismile

cuma günü kalktık kahvaltımızı yaptık sonra çarşıya çıktık kuaföre gittik saçlarımı yaptırdım makyajımı yaptırdım ordan südütyoya gittik son kez koca göbüşümle fotograf çekinelim dedik sanki içime doğdu ordan da kontrolüm vardı doktoruma gittik ulturasyonda baktı bebek doğum kanalına girmiş dedi çatala aldı orda baktı 3 santim açılman var dedi gece doğum yaparsın dedi o an düşüp bayılabilirdim heyecandan eve geldik bebişin eşyalarını aldık anneme geçtik annemin evi hastaneye çok yakın akşam 8 de sancım tuttu bu arada sancım hiç yoktu akşam sekizde başladı doktorumu aradım hemen hastaneye gel dedi bizde hastaneye gittik yalnız saçlar başlar yapılı suratta makyaj hastaneye gittik nst ye bağladılar daha sonrada lavman yaptılar sancılar iyice sıklaştı gece 12 dede kendi sancımla suni sancı filan almadan doğurdum 4 saat sancı çektim toplam ama bayağı bi kuvvetliydi sancılar 3 tanede dikişim var kıslar işte böyle bir gece hastanede yattık sabah 10 da çıktık ama ben o gece hiç uyumadım eren efemi izledim öyle 3 kilo 100 gram doğdu ama çok tatlı ya küçücük bi surat simsiyeh saçlar beyaz bi teni var işti öyle teyzoşları

esra gelmiş zeynebin ilk resmini koymuş maşşallah maşallah maşallah çok tatlı ya allahım esirgesinnn saçlarınada maşallah canım. allah bir ömür boyu analı babalı büyütsün canım

darısı hepimize kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ayyyy 2 gün önce göbüşündeydi şimdi kucağında düşünsenize kızlar bakalım sırada kim varrrrrrrrr

yaa bi ben göremedimmmmmmm :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

Ya canım ben girdim ama göremedimmmmmmmmmmmm bilmiyorumkismile sadece arkadaş listesimi görüyor acaba bilmiyorumkismile çokta merak ediyoruumyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bilmiyorumkismile

Evet canim arkadas olanlar görebiliyor sadece.
Sen arkadaslik teklifini gonder esra gelince onaylar gorursunn :ecrin_bebek:

TAMAM sılacım saol bir gün daha merak edicez napalım :)) bende kimseyi eklememişim anacım dur ekleyim bari kızlarııı

Ayy canim ya gercekten de sanki icine dogmus gibi son gunu fotosu bile cektirmissin ne guzel.
4 saat sancida cok degil sanirim bazilarinda duyuyorum 3 gun sanci cektik diyolar.Ayy talarim kesek bende normal dogum yapabilsemde 5 saat saat ceksem ya ne guzel gece hastanede dogur sabaha ee gel ben 7 gun hastenede kalicam sezeryan dogum oldugu icinn boshayallersmile
Eren efemide öp annesi nolur benim icin tahmin edebiliyorum kimbilir ne tatlidir ya :nazar
Canim foto eklesenede bizde gorelim oglusunuu

ayyyy kızlaaaarrr az kaldı düşüyordum karnımın ustune allahım korudu lap topun kablosuna takıldım mutfaga gıdecektım zor kendımı toparladımbilmiyorumkismile

ayyyy kızlaaaarrr az kaldı düşüyordum karnımın ustune allahım korudu lap topun kablosuna takıldım mutfaga gıdecektım zor kendımı toparladımbilmiyorumkismile

Ayy canim ya allah korumus dikkat et son haftalarda is cikarma basina Allah korusunnn

2-3 gün sancı çekenleri düşünürsek 4 saat iyi canım. 3 dikişde iyi. ne güzel fönlü makyajlı sezeryana gidiliyoda normal doğuma giden duymamışrım sende hazırlıklı gitmiş olmuşsun işte . neyse şimdi iyisiniz çok şükür ikinizde allahım analı babalı büyütsün canım.

dikkat etmek lazım canım bende bugün aynı şeyi yaşadım düşüyordum bide biraz önce mutfakta iş yaparken eşimden bir çığlık geldi ödüm patladı meğersem bursaspora seviniyomuşsempatiksalakcinni
başımız gözümüz sağken bi doğursak

bu arada herkese iyi akşamlar

saolun kızlar yaaa eşim hemen geldı yanıma o arada bebeğim hemen kıpırdadı sarsıldı heralde kıyamam karnım taş gibi oldu ama hemen gectı allahtan korktum valla

talarrrrrr canımmmmmm ne güzel anlatmıssın ne güzel bir doğum olmuş darısı başımıza inş.. Ay maşallah Eren Efe'mize Allahım sağlık versin bahtı güzel olsunnnnn şanslı bir hayat sürsünnnnnnnn

Şenay dikkat et canım Allah korusun artık senin sorumluluğun tek kendine değil ki aman görülmez kaza aman aman..

evet oyle canım yaaaa alatan düşmedim kurtardım

ay Allah korusun

ben hamileliğin basında 2 defa düştüm bilmiyordum bir de hamile oldugumu 1 i hafif diğeri baya kötüydü hatta annemin içine mi doğmus ne hamileysen gitti çocuk demişti gülmüştüm..

2 gün sonrada eşime kızıp (benim 2 tanede kedim var terasımda bakıyorum) onların ağır kocaman çöp kovaları var kızdım eşime onu kaldırmıştım :)))
inat kızım tutundu bana Allahıma şükür :)

ayyyy canım yaaa sende varya az degılsın kızzzkaydirigubbakcemile3bi tanıdıgın arkadası 7 aylıkken karnın uzerıne cok kotu duşmuş koruyan allahım koruyooo işte cok bişey cıkmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…