Zeynebimin ilk dogar dogmaz fotografi var canim oyy yesin onu sila teyzesii
Esranin profiline gir orda albumlerde
esra gelmiş zeynebin ilk resmini koymuş maşşallah maşallah maşallahçok tatlı ya allahım esirgesinnn saçlarınada maşallah canım. allah bir ömür boyu analı babalı büyütsün canım
darısı hepimize kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ayyyy 2 gün önce göbüşündeydi şimdi kucağında düşünsenize kızlar bakalım sırada kim varrrrrrrrr
Ya canım ben girdim ama göremedimmmmmmmmmmmm bilmiyorumkismile sadece arkadaş listesimi görüyor acaba bilmiyorumkismile çokta merak ediyoruumyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bilmiyorumkismile
Ayy canim ya gercekten de sanki icine dogmus gibi son gunu fotosu bile cektirmissin ne guzel.cuma günü kalktık kahvaltımızı yaptık sonra çarşıya çıktık kuaföre gittik saçlarımı yaptırdım makyajımı yaptırdım ordan südütyoya gittik son kez koca göbüşümle fotograf çekinelim dedik sanki içime doğdu ordan da kontrolüm vardı doktoruma gittik ulturasyonda baktı bebek doğum kanalına girmiş dedi çatala aldı orda baktı 3 santim açılman var dedi gece doğum yaparsın dedi o an düşüp bayılabilirdim heyecandan eve geldik bebişin eşyalarını aldık anneme geçtik annemin evi hastaneye çok yakın akşam 8 de sancım tuttu bu arada sancım hiç yoktu akşam sekizde başladı doktorumu aradım hemen hastaneye gel dedi bizde hastaneye gittik yalnız saçlar başlar yapılı suratta makyaj hastaneye gittik nst ye bağladılar daha sonrada lavman yaptılar sancılar iyice sıklaştı gece 12 dede kendi sancımla suni sancı filan almadan doğurdum 4 saat sancı çektim toplam ama bayağı bi kuvvetliydi sancılar 3 tanede dikişim var kıslar işte böyle bir gece hastanede yattık sabah 10 da çıktık ama ben o gece hiç uyumadım eren efemi izledim öyle 3 kilo 100 gram doğdu ama çok tatlı ya küçücük bi surat simsiyeh saçlar beyaz bi teni var işti öyle teyzoşları
ayyyy kızlaaaarrr az kaldı düşüyordum karnımın ustune allahım korudu lap topun kablosuna takıldım mutfaga gıdecektım zor kendımı toparladımbilmiyorumkismile
ayyyy kızlaaaarrr az kaldı düşüyordum karnımın ustune allahım korudu lap topun kablosuna takıldım mutfaga gıdecektım zor kendımı toparladımbilmiyorumkismile
cuma günü kalktık kahvaltımızı yaptık sonra çarşıya çıktık kuaföre gittik saçlarımı yaptırdım makyajımı yaptırdım ordan südütyoya gittik son kez koca göbüşümle fotograf çekinelim dedik sanki içime doğdu ordan da kontrolüm vardı doktoruma gittik ulturasyonda baktı bebek doğum kanalına girmiş dedi çatala aldı orda baktı 3 santim açılman var dedi gece doğum yaparsın dedi o an düşüp bayılabilirdim heyecandan eve geldik bebişin eşyalarını aldık anneme geçtik annemin evi hastaneye çok yakın akşam 8 de sancım tuttu bu arada sancım hiç yoktu akşam sekizde başladı doktorumu aradım hemen hastaneye gel dedi bizde hastaneye gittik yalnız saçlar başlar yapılı suratta makyaj hastaneye gittik nst ye bağladılar daha sonrada lavman yaptılar sancılar iyice sıklaştı gece 12 dede kendi sancımla suni sancı filan almadan doğurdum 4 saat sancı çektim toplam ama bayağı bi kuvvetliydi sancılar 3 tanede dikişim var kıslar işte böyle bir gece hastanede yattık sabah 10 da çıktık ama ben o gece hiç uyumadım eren efemi izledim öyle 3 kilo 100 gram doğdu ama çok tatlı ya küçücük bi surat simsiyeh saçlar beyaz bi teni var işti öyle teyzoşları
talarrrrrr canımmmmmm ne güzel anlatmıssın ne güzel bir doğum olmuş darısı başımıza inş.. Ay maşallah Eren Efe'mize Allahım sağlık versin bahtı güzel olsunnnnn şanslı bir hayat sürsünnnnnnnn
Şenay dikkat et canım Allah korusun artık senin sorumluluğun tek kendine değil ki aman görülmez kaza aman aman..
ay Allah korusun
ben hamileliğin basında 2 defa düştüm bilmiyordum bir de hamile oldugumu 1 i hafif diğeri baya kötüydü hatta annemin içine mi doğmus ne hamileysen gitti çocuk demişti gülmüştüm..
2 gün sonrada eşime kızıp (benim 2 tanede kedim var terasımda bakıyorum) onların ağır kocaman çöp kovaları var kızdım eşime onu kaldırmıştım :)))
inat kızım tutundu bana Allahıma şükür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?