2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet de canım herkes o kadar şanslı olmuyor ben burada bir baslık altında okumustum doğumuna sanırım 2-3 hafta kala evi temizleyen kişiye yardım etmek için 1 kova su doldururken düşmüş göbeğinin üstüne ve maalesef bebişini kaybetmiş siz siz olun elinizi hiç bir şeye sürmeyin diye yazmıstı

evet dogru soyluyorsun canım eyvahedigeldismile işte bı sag salım dogursaydıkkk

Kislar bakip bakip kapatiyom pc yi sonrada dayanamayip yine aciyomm boshayallersmile
Cok yorgunum bugun aksama kadar disardaydik mertimle ayaklarim hala sizliyo sempatiksalakcinni
Bugunde bu kadar yord´gunlukla dogurmassam hic normal dogum yapamam benkaydirigubbakcemile3

hıh orjinal kız gelmiş. canım doğurmadın de mi? bi giden doğurdum deyip geliyo da ondan sordum. nasıl oldun

yarın sende çıkıp gelmeyesin aksam dogurdum dieeee :)))))

Yok canim be nerde keske öyle bisey olsa valla ...
Bende illa kesilcemde cikcak cocuk normal yolla afedersin wc isini bile zor hallediyom ben degil ki dogurmakkk nerdeeeeekafamçokkarıştı

hıh orjinal kız gelmiş. canım doğurmadın de mi? bi giden doğurdum deyip geliyo da ondan sordum. nasıl oldun

aklinialirimsmile canım benim ya doğurmadım ama doktor bu hafta mutlaka görmem lazım dedi.sizden sonra sancım bi kaç kere daha oladu sonra durdu yattım.sancım yok ama bebk çok değişik hareketli :bbo:

kızlar ben kızımı görmek istiyorum acaba nasıl hissedicem çok merak ediyorum dün eşimle konustuk biz ikimiz aile olacak tipler değildik eşim çok çapkındı bende hoppa :))

öğrenciyken tanıstık bana eşim dediki bak bana bağlanma ben seninle evlenmem
bende dedimki sen de bana bağlanma erkeğe bağlı kalmak bana göre değil benşm planlarım var

ve herkes bize ayrılır bunlar diyordu biz bile..

eyyyyyy gidi günler eyyyyyyy

evleneli 3 tanısalı 7 sene olmus o ailesine bakan baba!!! ay iş güç sahibi.. :))

ben ev hanımı!!!!!!! anne!!

ne garip

dün gece halimize bile güldük

Kizlar ben blog diye bisey yapmisim nasi becerdiysem silmek istiyorum ama nasi silincek bi turlu beceremedim bilgisi olan varsa yazsin lutfenn :uhm:

canım ne güzel hayeller dimi :dance:
bende eşimle tanışalı 9.yılımız evleneli 2.yılımız bazen bizde konuyoruz öle bebeğimizin heyecanı okadar farklı ki çok değiştirdi bizi.artık kavga bile edemiyoruz kızımız geliyor aklımıza .....:Saruboceq: babası kızım dediği an gözleri doluyor :ecrin_bebek:
kızımızın doğdugu zamanı düşünemiyorum bile allah sağlıklı bi şekilde doğurmak nasip etsin herkese :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…