Canim hazirlikli ol o zaman herseyin hazir dimi :uhm:aklinialirimsmile canım benim ya doğurmadım ama doktor bu hafta mutlaka görmem lazım dedi.sizden sonra sancım bi kaç kere daha oladu sonra durdu yattım.sancım yok ama bebk çok değişik hareketli :bbo:
Insan bazen kendisine bile inanamiyo iste ama ne guzel ki siz bile kendinizden ummadiginiz seyler basarmissiniz canimm kaydirigubbakcemile5kızlar ben kızımı görmek istiyorum acaba nasıl hissedicem çok merak ediyorum dün eşimle konustuk biz ikimiz aile olacak tipler değildik eşim çok çapkındı bende hoppa :))
öğrenciyken tanıstık bana eşim dediki bak bana bağlanma ben seninle evlenmem
bende dedimki sen de bana bağlanma erkeğe bağlı kalmak bana göre değil benşm planlarım var
ve herkes bize ayrılır bunlar diyordu biz bile..
eyyyyyy gidi günler eyyyyyyy
evleneli 3 tanısalı 7 sene olmus o ailesine bakan baba!!! ay iş güç sahibi.. :))
ben ev hanımı!!!!!!! anne!!
ne garip
dün gece halimize bile güldük
canım ben bilmiyorum
aklinialirimsmile canım benim ya doğurmadım ama doktor bu hafta mutlaka görmem lazım dedi.sizden sonra sancım bi kaç kere daha oladu sonra durdu yattım.sancım yok ama bebk çok değişik hareketli :bbo:
sılam canım ben blog yapmayı biliyorum da silmeyi beceremedim
e herkes kaybolmussssss
sılam herşeyim hazır bi ben hazır değilim heycanlıyım yanlızım :çok üzgünüm:
ben şırnak cizre deyim mafoldumben mafoldumben tam 9 aydan beri burda aklımı yitirmeye az kaldı sabrediyorum
sılam herşeyim hazır bi ben hazır değilim heycanlıyım yanlızım
Canim tam adamina söyledin yanlizim diye.
Ben almanyada yasiyorum burda ailmeden hic kimsem yok. senede bir izne gidebiliyorum turkiyeye.Gecen yaz 6 inci ayda gormustum sevdiklerimi.
Bu sene dogum olucagi icin yine gidemiyorum seneye allah kerim artik.
Disariya cikiyorum ne mertime bi arkadas var nede bana bom bos oglumla geziyoruz yollarda aci bisey anlatamam ,
Daha saymiyim istersennn :çok üzgünüm:
sılam sen Türkiyeye geldiğinde hangi şehire geliyorsun istanbul da falanmı akrabaların
e gelen olmuyormu yanına zor mu yani gelmek
Canim ben dogma buyume Denizliliyim.
Annem ve kardesim yasiyo denizlide.
2 yas buyuk ablam var turkce ögretmeni oda denizlide yasiyo.
5 yas buyuk aAblam varfyon sandiklida yasiyo enistemin isi dolayisiyla ama zaten benim esimde sandiklili orayada gidiyouz yani izne gittikmi.
Yani sandikli denizli arasi geciyo iznimiz canim.
Annemi buraya 3 ayligina cagirmak istiyorum ama kaynanam var burda gelipte onunla muhatap olsun istemiyorum bakalim ne zaman kaynanadan uzak bi eve tasinirsam o zaman getiricem annemi insallahh bilmiyorumkismile
canım zor işin ya ki ben hep yurt dısında yasayayımda ne olursa olsun diyenlerdenim ama seninle konustukca zorlugunu anlıyorum..
inş. annenleri en yakın zamanda cagırabilirsin yanına
Yok canim ya dusmanimda olsa gelip burda gurbetlik cekmesini istemem.
Tamam para acisindan sukur hic bi sikintimiz yok sukur ama cekilen hasret ve özlem anlatilacak gibi degil.
Tek tesellim evlatlarima iyi bi gelecek icin elimden geleni yapabilmek olucak.
Allahtan ki melek gibide bi ese sahibimm yoksa hic cekilmez burasi.
Annemide dedigim gibi canim kayinvalidemden uzak bi yere tasinmadan yanima getirmek istemiyorum.O kari yakinimizdayken ne ben rahat ederim nede annem kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?