2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay kıyamam ya zırt pırt gelir mi kaynanan Ay insan demez mi bu kız annesini senede bi görüyor rahat bırakayım..

bende hep cocuklarım için isterdim bir çok yakınım y.dısında biliyorum o yüzden

Canim gidip gelmek ne telefonla bile gicik eder duru beni.
O yuzden ya ölmesini beklicem ki ben ölurum o daha yasarr yada ondan uzakta bi yerde yasicam rahat kavusmak icinnn :1no2:

slm herkese diyeceğim ama pek de kimse kalmamış allah hepimizin yardımcısı olsun bende yalnızın çok zor bir durum ama hayat herşeye katlanıyoruz

ayyyyyyy Allah gecinden versin boşver Allaha havale et canım benim bana musade yatayım yavaş yavaş

sende sıkma canını beterin beteri var ya eşinden de cekseydin Allah korusun

canım iyi gecelerrrrrr öpüyorumm sizi :)

slm herkese diyeceğim ama pek de kimse kalmamış allah hepimizin yardımcısı olsun bende yalnızın çok zor bir durum ama hayat herşeye katlanıyoruz

selam sanada canım amin
sende mi y.dısındasın Allahım nerde yalnızlık ceken varsa yardımcısı olsun tabi benim gibi de çokkkkk kalabalık olanlara da sabır versinnn

yok ben bingöldeyim eşim asker burda oda hep görevde 10 günde bir gün geliyor bir gece kalıp geri gidiyor deprem olunca kayınvalidem geldi bir buçuk ay kaldı burnumdan getirdi gitti yalnızlık onla olmaktan daha iyi tabi

Aman be canim artik onunla yasamaya katlanmaktan baska care yok zatenkafamçokkarıştı
Iyi geceler canim yarin gorusuruzz opuyorumnanaktan

valla bende erken kalkıyorum sabah 6 dan sonra saat başı uyanıyorum işe giderken erken kalkmaya alışkındım hala devam ediyor

canım sana da iyi geceler eşinin ne güzel ne kutsal mesleği var Allah başımızdan eksik etmesinnn askerlerimizi

Allah sanada güç kuvvet versin heppppp gel buraya biz burada cok güzel dostluklar kurduk
senide beklerizzzzzzzzz

Yahu bu kayinvalidelerde niye hic vicdan insanlik yok hepsimi ayni olur yaa kötükedihüsoRabbim hepsini bildigi gibi yapsin insallah alsanaalsanasmile
Esinide rabbim korusun canim gorevi zormus eklida hep sendedir simdi hamilesin dogumda yaklastibilmiyorumkismile
Izni var dimi dogumda yaninda kalir insallah birazz

elbette iyi dileklerin içinde teşekkür ederim canım ben geçen yıldan aşılama formundan yazışıyordum zaten ama sonra çok fırsat bulamadım şimdi izne ayrıldımda oturabiliyorum

valla bende erken kalkıyorum sabah 6 dan sonra saat başı uyanıyorum işe giderken erken kalkmaya alışkındım hala devam ediyor

canım doğumdan 3 gün önce izne ayrılacak sezeryan olacak benim ama tabi oğlumuz erken gelir diye de aklı yinede burda kalıyor tabi ne diyelim allah yardımcımız olsun hepimizi burda benim gibi olan çok arkadaşım var

neyse arkadaşlar benim sırtım ağrıyor biraz uzanayım sonra görüşürüz yine kendinize ve meleklerinize iyi bakın iyi geceler

Tabiki akli sizde kalir canim ya Allah kolaylik versin esinede isinde insallah.
Burda yanliz degilsin canim merak etme ben burda unuttum yanlizligimi sende unutursun her zaman gel emi sende artikk olumunekankayizsmile

Iyi geceler canlarim bende cikiyorumm opuyorumnanaktan

selam kızlar ne zamandır gecmişi okuyorum.bende istanbul a gezmeye gitmiştim yoktum. esraa ve talar ı tebrik ediyorum.darısı hepimizin basına.allah analı babalı büyütsün bebekleri.

hosgeldinn.benim eşimde asker. allah kolaylık versin canım.bizde bu sene doguya gidicez.bakalım haftaya tayin yerimiz acıklanıcak umarım hayırlı yerler olur.daha bingöl de misiniz.gelmiyormusunuz batıyaa

ilk günaydın benden olsunopuyorumnanaktanbugun izne cıkıyorum doktordan 32.hafta raporumu alıp okula vericem izne mi cıkıyorum iş bası mı belli degil gerci evde 17 aylık oglum var ya aaaaayyyne güzel dogumlar baslamıs insan heyecanlanıyor dimi kısmetse yarın ogluma alısveriş yapıcam abisinin küçülmüşlerini vermiştim daha cocuk mu aman aman demiştim kaza kursunu işte neyse cok yazdım :hulya:

bügün ilk günaydın benden olur demiştim

Kocaman günaydınnnnnnn tüm hamişlere ve Sedef'e (alınmayasın cadı)

gözün aydın izne ıkıyormussun güzelce evinde vakit geçirirsin en azından oğluşunla..
doğumlar 3 gün önce başladı hepimiz sersem gibiyiz hala :)

Allahım sağlıkla kurtarsın nerde varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…