ay kıyamam ya zırt pırt gelir mi kaynanan Ay insan demez mi bu kız annesini senede bi görüyor rahat bırakayım..
bende hep cocuklarım için isterdim bir çok yakınım y.dısında biliyorum o yüzden
slm herkese diyeceğim ama pek de kimse kalmamış allah hepimizin yardımcısı olsun bende yalnızın çok zor bir durum ama hayat herşeye katlanıyoruz
iyi geceler ne güzel uyuyabiliyoresunuz ben sabah 4 e kadar oturuyorum
ayyyyyyy Allah gecinden versin boşver Allaha havale et canım benim bana musade yatayım yavaş yavaş
sende sıkma canını beterin beteri var ya eşinden de cekseydin Allah korusun
canım iyi gecelerrrrrr öpüyorumm sizi :)
sabah 9 da dikilirsen uyursun benim gibi :)
valla bende erken kalkıyorum sabah 6 dan sonra saat başı uyanıyorum işe giderken erken kalkmaya alışkındım hala devam ediyor
yok ben bingöldeyim eşim asker burda oda hep görevde 10 günde bir gün geliyor bir gece kalıp geri gidiyor deprem olunca kayınvalidem geldi bir buçuk ay kaldı burnumdan getirdi gitti yalnızlık onla olmaktan daha iyi tabi
valla bende erken kalkıyorum sabah 6 dan sonra saat başı uyanıyorum işe giderken erken kalkmaya alışkındım hala devam ediyor
Yahu bu kayinvalidelerde niye hic vicdan insanlik yok hepsimi ayni olur yaa kötükedihüsoRabbim hepsini bildigi gibi yapsin insallah alsanaalsanasmile
Esinide rabbim korusun canim gorevi zormus eklida hep sendedir simdi hamilesin dogumda yaklastibilmiyorumkismile
Izni var dimi dogumda yaninda kalir insallah birazz
canım doğumdan 3 gün önce izne ayrılacak sezeryan olacak benim ama tabi oğlumuz erken gelir diye de aklı yinede burda kalıyor tabi ne diyelim allah yardımcımız olsun hepimizi burda benim gibi olan çok arkadaşım var
yok ben bingöldeyim eşim asker burda oda hep görevde 10 günde bir gün geliyor bir gece kalıp geri gidiyor deprem olunca kayınvalidem geldi bir buçuk ay kaldı burnumdan getirdi gitti yalnızlık onla olmaktan daha iyi tabi
ilk günaydın benden olsunopuyorumnanaktanbugun izne cıkıyorum doktordan 32.hafta raporumu alıp okula vericem izne mi cıkıyorum iş bası mı belli degil gerci evde 17 aylık oglum var ya aaaaayyyne güzel dogumlar baslamıs insan heyecanlanıyor dimi kısmetse yarın ogluma alısveriş yapıcam abisinin küçülmüşlerini vermiştim daha cocuk mu aman aman demiştim kaza kursunu işte neyse cok yazdım :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?