2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyyyyyy hakkatten beni çok mu alıngan sanıyonuz gıııııııı Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook bende size takılmam baaaaaaakkklava:klava:klava:klava:klava:klava:

kız bizde sana takılıyoruzzz sedefimmm:lepi::lepi:

kız bizde sana takılıyoruzzz sedefimmm:lepi::lepi:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

dün alatariel arayım dedim baktım no kontör eşimin faturalı onun tel aldım annem aradı sonra daaaaaldık sohbete sonra da kardeşimi aradım ayyyyyyyyyy kızı nasıl unuttum sonra msn yi açayım dedim net gitti dün akşam sabah anca geldibilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Son düzenleme:
Günaydın herkese...
Bugün uyuyamadım fazla 17:30'da kontrolüm var bugün. Bakalım hayırlısı...

hadi bakalım rabbim yar ve yardımcın olsun güzel haberlerle gelirsin inşaallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hoşbulduk canım iyiyizzz sen nasılsınnnnnn

iyiyim canım bugun kedilerim uyandırdı beni o yzden erkenciyım terastan kaçmışlar bi güzel onların peşinde koştum :)))

Günaydın herkese...
Bugün uyuyamadım fazla 17:30'da kontrolüm var bugün. Bakalım hayırlısı...

ayy hadi güzel haberlerle gel canım

sorma benim eşiminde öyle ben kontr bile almamısım kaç aydır kapancak teliniz die mesaj geldi ay :)) içinde kntr var harcayamıcam

blackcım şimdi kontör almıycam güzel bi telefon almayı düşünüyorum alınca ona yüklerim zaten hep eşimin tel kullanıyorum da nasıl bi tel alcam bilmiyom çok karasız kalıyom bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Günaydın kızlar, bende mayıs annesiyim topiğinizi ziyaret ettim ve bir ay öncesine döndüm heycanlı bekleyişlere, Allah hepinizin yardımcısı olsun bebişlerinizi sağlıcakla kucaklarınıza alın boshayallersmile

canım etraf güzel telefondan geçilmio artık aldıgın 1 gün sonra eski oluyor yeni modeller üst üste çıktı

ben 7-8 ay önce samsung aldım m8800 çok memnunum film falan yükleyip izleyebiliyorum.. ama neti yok kamerası çok ii ama memnunum artık fotograf makinası tasımıyorum 8 mgpxel
gerçi benimki eski modellerin arasına coktan girdi bile

eşimde de nokia xpress var bağlantı olan yerde interneti kapıo o çok güzel film falanda izlenio onda

abimde de blackberry storm var blackberryler arasında bedave mesajlaşabiliyor
interneti her bişeyi var ama kullanısı çok zor ben beğenmiyorum ki abimin d.gününde eşimle ben hediye almıştık arada bir bizde kullanırız die :)))) ama ellemedik bile

canım o yüzden egendiğini al gitsin :)

aminnnn güzel dileklerin için teşekkürler sanada günaydınnnn

ne güzel sen kucagına almıssın sanırım darısı bizim basımızaaa

hmmmmmmmmmm anladım öyle yapiiim bariboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…