2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaaar ben çıkıyom dahanda kayfaltı yapmadım başak uyurken yapiiiiim taları görünce resim isteyin bugüne bırakmıştı şu kızın çiykin bebişini de görelim dua edelimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydınnn

canım neden erken doğum oldu bu sıralar bizimde korkumuz o cünkü daha cantalarımızı bile hazırlmadık :) hani hazırlayalın ne olur ne olmaz die ama zor geliyor

ben hamileliğim boyunca hiçbir hareketime dikkat etmedim birde yanında stres olunca erken doğum kaçınılmaz oluyor kızım dört gün yoğun bakımda kaldı solunum yetersizliği ve buna bağlı inleme nedeniyle siz siz olun dikkat edin bebişlerinize vaktinde gelsin

çok geçmiş olsun şimdi toparlamış maşallah kızın Allahım sağlık versin:ecrin_bebek:

black seni yemekteyizde görmek istiyoz kııııııııız şunlara ağzının payını ver emiiiiiaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmilesempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

günaaydıınn herkesee.

CAnlarım 15:30 da doktorda olucam.Kendi doktoruma değilde bi prof.a gidicem bu sefer. Eşimin içi rahat etmedi. GErçi bir sorun görünmedi şimdiye kadar ama inşallah bugünde çıkmaz miniğimde.
:Saruboceq:

Öncesinde güzel bir anı defteri bakayım diyorum. Hergün olmasada miniğim gelene kadar haftada birde olsa bekleyişimizi yazarım.sonrasında malum ziyaretine gelenler yazar.

rabbim hepinizin yar ve yardımcınız olsun canım inşaallah güzel haberlerle gelirsin sende rabbime emanet olun inşaallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hahay
hahayyyy ben onları hem yemeklerimle hem çenemle paralarımmm sedefim

canım hadi bakıalım çok güzel haberler getir bize bekliyoruz miniğine de söyle uslu dursunnn :)

kız şu yarışmaya katıl sonra da yemekleri lokantadan ısmarla bakalım kem küm ediyolar mıı hahaaysempatiksalakcinnilaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

aha müfettiş gaget geldi kazen bey hoşgeldiniz nasılsınızopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…