aminnnn güzel dileklerin için teşekkürler sanada günaydınnnn
ne güzel sen kucagına almıssın sanırım darısı bizim basımızaaa
günaydın kızlar
evet ben biraz erken aldım 36+4 günlükken doğdu kızım nisan annesi oldum inşallah darısı sizin başınıza
günaydınnn
canım neden erken doğum oldu bu sıralar bizimde korkumuz o cünkü daha cantalarımızı bile hazırlmadık :) hani hazırlayalın ne olur ne olmaz die ama zor geliyor
ben hamileliğim boyunca hiçbir hareketime dikkat etmedim birde yanında stres olunca erken doğum kaçınılmaz oluyor kızım dört gün yoğun bakımda kaldı solunum yetersizliği ve buna bağlı inleme nedeniyle siz siz olun dikkat edin bebişlerinize vaktinde gelsin
günaaydıınn herkesee.
CAnlarım 15:30 da doktorda olucam.Kendi doktoruma değilde bi prof.a gidicem bu sefer. Eşimin içi rahat etmedi. GErçi bir sorun görünmedi şimdiye kadar ama inşallah bugünde çıkmaz miniğimde.
:Saruboceq:
Öncesinde güzel bir anı defteri bakayım diyorum. Hergün olmasada miniğim gelene kadar haftada birde olsa bekleyişimizi yazarım.sonrasında malum ziyaretine gelenler yazar.
black seni yemekteyizde görmek istiyoz kııııııııız şunlara ağzının payını ver emiiiiiaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmilesempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
günaaydıınn herkesee.
CAnlarım 15:30 da doktorda olucam.Kendi doktoruma değilde bi prof.a gidicem bu sefer. Eşimin içi rahat etmedi. GErçi bir sorun görünmedi şimdiye kadar ama inşallah bugünde çıkmaz miniğimde.
:Saruboceq:
Öncesinde güzel bir anı defteri bakayım diyorum. Hergün olmasada miniğim gelene kadar haftada birde olsa bekleyişimizi yazarım.sonrasında malum ziyaretine gelenler yazar.
rabbim hepinizin yar ve yardımcınız olsun canım inşaallah güzel haberlerle gelirsin sende rabbime emanet olun inşaallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Kazen müjdeler bizde :))) 2 bebişimiz geldi sabırsızlar
canım hadi bakıalım çok güzel haberler getir bize bekliyoruz miniğine de söyle uslu dursunnn :)
kazen geçmişi okuyo galiba bize sıra gelmez kolay kolay
teşekkür ederim canım. söyledim miniğimede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?