2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

black kız esra uykusuzmu kalıyo ne baksana hiç gelmedi dünden beri

onun işi zor artık canım hem daha çok yeni başı kalabalıktır bebişiyle ilgileniyordur e sezeryan hafifde olsa sızlamaları vardr o yüzden 1 ay zor gibi geliyor bana onun işi

blackcım ben çıkıyom ayyyy hiç halim yok bu uykusuzluk batırıyo beni enerjimi silip süpürüyo zorda olsa şu evi bi elden geçireyim bazen istifa ediyom anneliktenakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

ok canım bende cıkıcam 1 saate eski iş yerinden kızlar cagırıyor hastaneden gideyim iki muhabbet eder gelirim :)

yeni annelere rastlarsan slm söleeea.s.

Senin tatlı süslü (cadı) kızın çıkarmıştır inşallah kolyelerini annesi .Zamanları yaklaştıkça onlarda napcaklarını şaşırıyorlar sanırım karnımızda

evet canım ya benimki 2 gündür azer bülbül gibi titriyor hayırdır inş. bir komik oluyor göbüşüm anlatamam rüya mı görüyor acaba? :))))

günaydın kızlar anca uyanabildim karnım acıkmasa bide bu gün 16 30 da kontrolüm var 1 er saat arayla kızlar kontrolleriimz hepimiz bu güne almışız inşallah hayırlı haberler alırız geçmişde önemli bişey yokdur inş anca 3 sayfa geri okuyabildim

ok canım bende cıkıcam 1 saate eski iş yerinden kızlar cagırıyor hastaneden gideyim iki muhabbet eder gelirim :)

yeni annelere rastlarsan slm söleeea.s.

tamam söylerim bende sürüne sürüne ev işi yapıcam çok yok ama işte bi girdimmi bu kadar işi nasıl yaptım diyom :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

herkese merhabalarrr..

kontrolleri olanlar güzel haberlerle gelin inşallah...

oh ne güzel bugun herkes görcek bebişlerini güzel haberlerini seninde bekliyoruzzzz

black kazen bizi beğenmedi

canım okumamıstır bile o

temmuz anneleriiii hazır olunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

mayıs anneleri nisanda - haziran anneleride mayısda doğurmaya başladı ona göre sıra size geliyorrrrrrrrr

günaydın kızlar mirmirmirmir
ben bi kahvaltı hazırlıyayım kendime sonra uğrarım :içelim:

Son düzenleme:
hep erken doguma rastlıyorum içimi bi korku saldı acaba diyordum gecen postanede bi kadına rastladım kaç hafta dedi 33 bitiyor işde 39 olunca sezaryan dedim bana hiç güvenme benimki 36 hafta da dogdu dedi inş erken olmaz ya saglıklı olsunda bi gün bi gündür bebek için anne karnında

benimde içimde korku var hep bazen ağrılarım oldugu için aklım gidiyor. bilmiyorumkismile bende 35 .haftanın içindeyim.

Aynı korku bendede var kızlar ya erken olursa dıye ama 36.haftasını tamamlasın ciğerleri gelişmiş olsun en azından dıye düşünüyorum kendi kendime

hiiiç kazen yoklama yapıyodu ne var ne yok diye bi selam verdik almadan gitti o kedar gıııııııı

Topik vukuatli olunca bi bakim demistir gene bisiler varmi diye kaydirigubbakcemile3
Esra geldimi canim oyy artik eskisi gibi gelemezde buraya boshayallersmile
Sen ne yaptin boncuk napiyo ?
Burda gene hava berbatt kasvet basiyo beni böyle oldumu havaa kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…