Topik vukuatli olunca bi bakim demistir gene bisiler varmi diye kaydirigubbakcemile3
Esra geldimi canim oyy artik eskisi gibi gelemezde buraya boshayallersmile
Sen ne yaptin boncuk napiyo ?
Burda gene hava berbatt kasvet basiyo beni böyle oldumu havaa kafamçokkarıştı
boncuk uyutmamaya devam ediyo 3 tane dişi var çıkartmaya devam sen napıyosun mertin bi vukuatı yoktur inşaallahkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Oyy gelsinde o 3 disiyle isirsin beni boncukummm olumunekankayizsmile
Artik hepsi dolana kadar durmadan dis cikarir canim ama ilk disler kadar eziyeti olmaz merak etmee :ecrin_bebek:
Mertde yaramazliklara devam napsin teyzesi hava berbat oldugu icin evin icinde sikiliyo oda disariyada cikamiyoruz hem ben iyice agirlastim hemde hava berbat.
Bu hafta persembeye sunnet kontrolu var artik son kontrol olucak herhalde.Subatin sonunda sunnet oldu 3 ay olucak nerdeyse
Erenim icinde hastanede konuscam dogumdan bi gun önce tahliller icin gittigimde.Ama hala kararsizim dogar dogmaz sunnet yaptirma konusunda bilmiyorumkismile
sılam mert sünnet oldu mubilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile ayyy benim oğlan çok korkuyo bu yaz yaptırmaya çalışcambilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
3 ay oluyo canim sunnet olali.Burda bi uzman doktora yaptirdik bayiltip yaptilar mertim hic farkina bile varmadi yani anlican.Kendine geldigindeyse hic acisi sizisi olmadi masallah oglusumun cok memnun kaldik sunnetinden
Sunnetciyle konus sizde bayiltarak yaptirin sunneti cocugun canini yakmayin
Günaydın kızlarrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Azızık geçmişi okudum. Herkes iyi, erken doğuran yok galiba :lepi:Esra girememiş canım ya kız uyutmadı mı ki gece?
Denizerdo canim hosgeldin sanirim gecmisi okuyosun ...
Oglusunun kontrolu nasi gecti durumu nasilmis canim ben gecmisi okuyamiyorum oku oku bitmiyo cunkikaydirigubbakcemile3
Kisaca durumunuzu yazarsan sevinirim canimm olumunekankayizsmile
Merhaba canım evet geçmişi okumak zor oluyor :)
Allah'a şükür biraz daha uzamışız teyzesi :lepi:
Her hafta kontrol edecekler yine ama bir sorun olduğunu düşünmüyorlar artık biraz uzamış ya. Ben de biraz rahatladım. İlk defa 3 boyutluda bebeğimi gördüm. Rahmetli anneme benziyor senağlama En çok buna sevindim.
Canim taktir tabi boncuk gözlüme mavis mavis kupeler ne cok yakisir kimbiliranladım canım bi konuşuruz bakalım eşimle sılam yaa başağımın minik minik altın küpeleri var acaba deldirip taktırsammı ortalıktan da korkuyorum hani bi yüzük için adam öldürüyolar bu ülkedebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Merhaba canım evet geçmişi okumak zor oluyor :)
Allah'a şükür biraz daha uzamışız teyzesi :lepi:
Her hafta kontrol edecekler yine ama bir sorun olduğunu düşünmüyorlar artık biraz uzamış ya. Ben de biraz rahatladım. İlk defa 3 boyutluda bebeğimi gördüm. Rahmetli anneme benziyor senağlama En çok buna sevindim.
Canim taktir tabi boncuk gözlüme mavis mavis kupeler ne cok yakisir kimbilir
Kim korkma kis sen yaninda olduktan sonra bisi olmaz.Hem ufacik kupenin tutcagi ne allah askina gerci ortalik insafsiz dolu.
Ama merak etme rabbim korur boncugumu.
Kiz cocuklari da kupesiz olmuyor ki gec bile kalmissin taktirmakta bayanssulusmile
oy canim ne cok sevindim oglusun iyiymis demek sukurler olsun rabbime insalalh artik hep iyi haberlerini aliriz oglusunun :Saruboceq:
Ne guzel ya keske benim oglusda anneme benzese annemin deniz mavisi gözleri vardir boshayallersmile
Insallah doguncada annene benzerde oglusuna sarildikca annene olan özlemini giderirsin canim olumunekankayizsmile
Belkide rabbim annenin yerine oglusunu gönderdi sana teselli icinn
ohhhhhhu be sonunda yemegimide koydum ateşe ev işi bitmiyor kontrole gidecem diye erkenden yaptım yemegimi denizerdo bebegnin saglıgı iyiymiş sevindim darısı bizlerin bu gün kontrolleri olanların başına ay ev göçüyor bu gün daha duş alıp süslenecem nedense kocama bu kadar süslenmiyorum dr a bi dirhem bi çekirdek oluyoruz :))))
Ohh ne guzel canim erkenden bitirmissin islerini.Benim daha kahvalti sofrasi duruyo masada kalkipta toplayamadim bilee :kedi:
Doktorda kizini gorucen ya annesini guzel gorsun diye susleniyosun canim.
Bende bugun arkadasimla tel de konusuyom dedim gidim de kaslarimi falan duzeltirim bari cocuk dogunca korkmasin kim bu orman kacagi diyee :roflol:
Aslinda kendim hep aliyorum ama kascinin altigi bi ayri guzel oluyo tabii bayanssulusmile
kız ne biliiim haberlerde görmüştüm çok önceden çocuklar sokakta oyun oynarken 2 serseri gelip kızın boynunda incecik kolyesi vardı çektiler koptu çaldılar allahsızlar kamerda görüntülenmişbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Ohh ne guzel canim erkenden bitirmissin islerini.Benim daha kahvalti sofrasi duruyo masada kalkipta toplayamadim bilee :kedi:
Doktorda kizini gorucen ya annesini guzel gorsun diye susleniyosun canim.
Bende bugun arkadasimla tel de konusuyom dedim gidim de kaslarimi falan duzeltirim bari cocuk dogunca korkmasin kim bu orman kacagi diyee :roflol:
Aslinda kendim hep aliyorum ama kascinin altigi bi ayri guzel oluyo tabii bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?