2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben çıkıyom oğlum yemek yemeyi pek sevmez anne bana patates kızayt diyo ben çıkarum gelince görüşürüzboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile
Afiyet olsun oglusuma hadi doyur annesi sen onuu cokacimcoook
Bende cikicam zaten gorusuruz canim sonraa opuyorumnanaktan
sılam kaşın çok mu kiii accuk bana çekeydin almak zorunda kalmazdınbayanssulusmilebayanssulusmile

Yok canim tuysuzumdur ben aslinda ama komsumuz bi kere almisti evlenmeden önce mubarek de bi kere alindimi tipsiz oluyo sonra alinmassa ondan bu yana aldiriyorum bende.
Gerci ayda 1 kere falan anca ama aldirmadimmida cok kotu gozukuyo canim ya ohaoldumsmile

alemsin valaha kendine bak tabi bakımlı anneleri olsun bebişlerimizin yakın olsaydık ben alırdım kuaförüm ben

Ayy ne guzel yaa benimde tam tersine hic öyle becerilerim yoktur sempatiksalakcinni
Anca cikanlari azcik toparlayabiliyom sonrada kuaforde duzelttirim firsat buldukca.

Canlarim ben cikiyorum kahvalti soframi toplamadim daha sonra gorusuruzz opuyorumnanaktan

Valla ben de çok sulu gözlü oldum. Doğum yaklaştıkça sinirlerim laçka oldu.

Canım inşallah hiçbir sorun yoktur. Gelince hemen haber ver bize olur mu?
Kocan okumasın bu yazdıklarını :)

Çok sağol canım benim. Dualarınıza ne kadar teşekkür etsem azdır. Bi sağlıkla doğsaydı oğluşum :Saruboceq:
Annem hep kız torun isterdi. Ama hamileliğimi bile göremedi. Onun hastalığı ilerleyince çok istedim ama hamile kalamadım. Allahın takdiri işte. Sonra oğlum olacağını öğrendim. Hep düşünüyordum annem görüyor, hissediyor mudur, mutlu mudur diye... Oğluşum annem gibi minyon, kafası yuvarlak, burnı minicik ve top gibi, gözleri, çenesi hep annem. Resimlere baktıkça ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Ablam, teyzem görünce şok oldular, ağlaştık bir süre ...

ah denizerdo allah sabır versin canım kendini üzme desemde sadece bizimki lafta kalıyor ateş düşdügü yeri yakıyor ama sen yinede oglunu düşün ve kendini hırpalama bizler üzüldükce sitrese giriyorlar biliyorsun hepimiz bi gün bu acıları tadacagız nede olsa ölümlü dünya ay burnmun diregi sızladı bi an düşününce allah sabır versin canım tekrar

Sağol canım. Elimden geldiğince sakin ve mutlu olmaya çalışıyorum oğluşum için. Hepimiz sonunda yaşıyoruz bunları tabi ama Allahım zamanında ve kolay ölüm versin. Biz çok acılar çektik annemde. Daha 49 yaşındaydı beni bıraktığında. Neyse düşünmek istemiyorum. Allahım bebeklerimize uzun ve sağlıklı bir ömür versin inşallah.

Sağolun kızlar dualarınız için.Bugün benimle birlikte3 kişinin daha kontrolü var.Hayırlısı olsun bakalım inş. iyidir bebişler.
Anne, baba olmak apayrı bişeymiş. Daha şimdiden böyle hissederse insan sonrasını düşünemiyorum bile. Dün babamın sesini duyunca nasıl ağladım,hele uzakta olmak insana çok ağır geliyor. Rabbim acılarını göstermesin.
Kaybedenlere de Allah'ım sabırlar versin...

esraaaaaaaaaaa zeynebimiz ağlamadıkça gitme resim yok mu seni alatari,el e söyledim çok şaşırdı:icecream:

Esracım gördüm bebişin resimlerini Allah analı babalı büyütsün,41 kere maşallah.
Bahtı açık olsun,rabbim esirgesin...

canlarımmmm,merhabaaaa
aklım hep burda ama bi türlü giremiyorum
zeynom beni maymuna çevirdi,parmağında oynatıyor:)
üzerimde çip var sanki,ne zaman pc başına gelsem ciyaklıyor!
aha gene başladı:)
altı temiz karnı tok ama kucağa alıştı sanırım..
çok söyledi annem alışmasın diye ama kuzucuklarımız gelince göreceksiniz ki insan kıyamıyor..
çok üçkağıtçı çook:)
bu arada karnımdayken aktif olduğu saatlerle şimdiki aktif saatleri aynı:)))
hatta 2 olmadan uyumuyor,cin gibi bakıyor:)) hani tam yattığımız saatlerr:))))
annelik çook güzelmiş,uykusuz ama enerjik oluyormuş insan..odasına kamp kurdum resmen:)))))))
sizi çok özledim ama bi süre daha zeynom hayata iyice alışana kadar böyle olacak sanırım..
doktora giden,yeni haberleri olanlar nolur msj atın da bari göreyim..
çook öptüm hepinizi..

esraaaaaaaaaaaaaaa:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:

esraaa mesajlarda kaldı yineeeboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:

beni hep nasıl bakacam korkusu sardı doyurabilecekmiyim esraya bakınca herşey kendiliginden gelişiyor galiba allah yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…