Afiyet olsun oglusuma hadi doyur annesi sen onuu cokacimcoookben çıkıyom oğlum yemek yemeyi pek sevmez anne bana patates kızayt diyo ben çıkarum gelince görüşürüzboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile
sılam kaşın çok mu kiii accuk bana çekeydin almak zorunda kalmazdınbayanssulusmilebayanssulusmile
alemsin valaha kendine bak tabi bakımlı anneleri olsun bebişlerimizin yakın olsaydık ben alırdım kuaförüm ben
Valla ben de çok sulu gözlü oldum. Doğum yaklaştıkça sinirlerim laçka oldu.ayyyyyyyyyyy canııım üzülme lütfen böyle desemde elden bişey gelmiyo çok şükür bebişin iyiymiş beni ağlatıcan şimdi çok sulu gözlüyüm zaten:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Canım inşallah hiçbir sorun yoktur. Gelince hemen haber ver bize olur mu?ohhhhhhu be sonunda yemegimide koydum ateşe ev işi bitmiyor kontrole gidecem diye erkenden yaptım yemegimi denizerdo bebegnin saglıgı iyiymiş sevindim darısı bizlerin bu gün kontrolleri olanların başına ay ev göçüyor bu gün daha duş alıp süslenecem nedense kocama bu kadar süslenmiyorum dr a bi dirhem bi çekirdek oluyoruz :))))
Canim taktir tabi boncuk gözlüme mavis mavis kupeler ne cok yakisir kimbilir
Kim korkma kis sen yaninda olduktan sonra bisi olmaz.Hem ufacik kupenin tutcagi ne allah askina gerci ortalik insafsiz dolu.
Ama merak etme rabbim korur boncugumu.
Kiz cocuklari da kupesiz olmuyor ki gec bile kalmissin taktirmakta bayanssulusmile
oy canim ne cok sevindim oglusun iyiymis demek sukurler olsun rabbime insalalh artik hep iyi haberlerini aliriz oglusunun :Saruboceq:
Ne guzel ya keske benim oglusda anneme benzese annemin deniz mavisi gözleri vardir boshayallersmile
Insallah doguncada annene benzerde oglusuna sarildikca annene olan özlemini giderirsin canim olumunekankayizsmile
Belkide rabbim annenin yerine oglusunu gönderdi sana teselli icinn
ah denizerdo allah sabır versin canım kendini üzme desemde sadece bizimki lafta kalıyor ateş düşdügü yeri yakıyor ama sen yinede oglunu düşün ve kendini hırpalama bizler üzüldükce sitrese giriyorlar biliyorsun hepimiz bi gün bu acıları tadacagız nede olsa ölümlü dünya ay burnmun diregi sızladı bi an düşününce allah sabır versin canım tekrar
neyse bende kaçdım ancak işler biter hazırlanacam daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?